Škofijska klasična gimnazija Ljubljana - Zavod Sv. Stanislav• bojana
• Od: 25.9.2008
Škofijska klasična gimnazija Ljubljana - Zavod Sv. Stanislav
18.1.2009 15:42
Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:
- zakaj si se vpisal/a na to šolo, - kako zahtevna se ti zdi, - kakšna znanja in možnosti ti ponuja, - kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični, - kako se razumeš s sošolci, - kakšne načrte imaš za naprej, - si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. • fLomaster
• Od: 1.7.2009
Re: Škofijska klasična gimnazija Ljubljana - Zavod Sv. Stanislav
7.10.2009 17:19
js razmišlam, če bi se upisala u škofijsko.a kdo iz tle hodi vanjo? pa a ste v unem domu? pa baje so neke učne ure popoldan pa to.kolk je pa prostega časa pa a lahk vn hodte? • fallenangel
• Od: 11.10.2009
Re: Škofijska klasična gimnazija Ljubljana - Zavod Sv. Stani
14.11.2009 12:32
bojana pravi:Če slučajno obiskuješ to šolo, prosim povej kaj o tem:
- zakaj si se vpisal/a na to šolo, - kako zahtevna se ti zdi, - kakšna znanja in možnosti ti ponuja, - kateri predmeti se ti zdijo najbolj fajn in kateri najbolj kritični, - kako se razumeš s sošolci, - kakšne načrte imaš za naprej, - si zadovoljen/a tu ali ti je žal, da se nisi vpisal/a kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj te moti, kaj ti je ok, itd. ja jzt hodm u 2. letnik škg in sm se vpisala na to šolo ker je pač tk lepa in je bil informativn dan tolk popoln in so res najbolj fajn predstavl to šolo ;D sj je res da ti ponud velik in nasploh fajn. sam ti že takoj povem da predn sprejmeš to odločitev morš vedt da je velika verjetnost da ne boš najboljši in da se boš mogu zlo zlo velik učit da boš imel dokaj normalne ocene. je zlo težka šola ki ti ponud tud velik možnosti sam je odvisn v kteri smeri. zlo spodbujajo umetnost in ne tolk zlo športa. s sošolci se razumem zlo fajn ker določn folk je na tj šoli tolk zlo uredu da si niti predtavljat ne morš. smo tk nekak povezani. nimam načrtov za naprej ker res nevem kaj bi delala v prihodnosti. predzadnje uprašanje je zlo težko. sm zadovoljna in nism zadovoljna. predvsem nism zadovoljna s šolo kot šolo in pravilnikom, vendar si ne predstavljam življenja brez ljudi, ki sem jih sopznala. preprosto so me spremenili in postala sem tisto kar sem vedno želela biti ;D moti me to da ne morš špricat in da je ful težko in da je neumn pravilnik in tako naprej ;D velik je stvari ki jih najdš sam v tem trenutku si res ne morm predstavljat kašn življenje bi mela če bi bla na kšni drugi šoli. • milko9
• Od: 2.12.2009
2.2.2010 22:37
XSpeLc pravi:js razmišlam, če bi se upisala u škofijsko.a kdo iz tle hodi vanjo? pa a ste v unem domu? pa baje so neke učne ure popoldan pa to.kolk je pa prostega časa pa a lahk vn hodte?
ej moja sestra hod pa jz grem tud. tiste ucne ure so pomoj prou uredu amapk se ti tm ni trba ucit sam ds tm.... zvecer s lahk do 11ih uzun ce ti starsi klicejo u solo drgac pa pross uzgojitelja p mas do 9ih... tist dom je pa tud ful uredu... vrjemte.. p dj ce ze kksn ve d gre zih se kej nej napise! • Soundbox
• Od: 23.11.2009
3.2.2010 23:48
[povezava]
p.s. ful me zanima kako je z biologijo..učijo o evoluciji al kako je Bog naredu svet? • fallenangel
6.2.2010 15:06
Soundbox pravi:
pa dj ne bodte debili. tm je eno 10% vernga folka ker tud če pridš vern tja se ti vera zagab al nekak tako. ugotoviš kaj je res in kaj ne. in glede na to d ma naša profesorca biologije najboljši uspeh na maturi v sloveniji učijo kr o evoluciji. poleg tega pa čeje župnik pedofil delajo 999999x večjo sceno kokr pa če je en navadn človek. ja sj morš bit mal psihično defektn an. sam mogoče je pa tvoj sosed pedofil in nadleguje tvojo mlajšo sestrco tk d se ona tega sploh ne zaveda. šola je **** zelo ampak gledela na to d ni v celoti zasebna ne morjo kr nekj nam gor razlagat in tud razlaga je pr večini profesorjev na zlo visokem nivoju (se tud vid po uspehih na maturi- več kt 30 zlatih maturantov pa še tolk odličnih) pa noben še ni padu mature. • Soundbox
6.2.2010 16:40
tisti članek je biu bol zafrkancije, nič druzga..
vprašanje je blo pa čist resno. ker glede na to da nej bi bla to pač katoliška šola, me zanima a učijo po takem nauku kokr uči Biblija (po keri se tok ravnajo) al učijo evolucijo razvoja (katero so pred leti - no pred velik leti - tok preganjal). mah, sj ta RKC je itak ena velka dvojna morala.. nimam pa nič proti veri, da ne bo kdo kej noru. • fallenangel
7.2.2010 10:41
itak majo use vere neko preteklost. učijo nas pa čist normaln sam d mamo še neke duhovne obnove (kjer se res vase poglabljamo- kaj smo in to) pa če hočš greš lahk tud k maši. bv XD
itak to so trije župniki pa dva dijaka pr maš pa kšn profesor. ugazlvnm kr nekj. šola je drgač res težka težka in dost debiln sistem je, sam usi k so končal so rekl d se je splačal potrpet. čizt odvisn kašn človek si. lan mi je blo zlo žal, da sem se vpisala na to šolo. Letos sem pa ugotovila, da je bila to ena bolj pametnih odločitev, čeprav je težko. Ampak če bi bla na drugi šoli bi pa najbrž zbluzla. Prov priporočala pa ne bi ravn te šole neki zlo. ker zna bit zlo **** in res morš načrtvat u naprej kko boš špricu pouk ker maš 12% in tok lahk manjkaš • JuicyStar
• Od: 23.1.2010
13.2.2010 15:25
<3<3<3
Dons sm blaa js na tej šoli na informatiucu. In mii je rees ušeč naweč možn! Tko da grem čez dve leti upam da na to šolo. Učitlii bli na paač prvo srečanjee ql.. sploh učitl za gefoo.. se hotuu neki hecat.. xD Paa dijaškii doom... sm bla dons z očijem. in je reku, da morm it na to šolo in da bom v dijaškem domu (ker bom pač mela z busam na DAN 3 ure vožnje, ...) Šolaa... notranjost lepaa. Pa ušeč mi je...d je wlik dejavnosti v zvezi z glasbo. <3<3<3 Uglwanm faina šola iee. in upam d mi uspee pridt goor! =D Too z veroo..(mašee p to)... se pa da potrpet..! • Soundbox
13.2.2010 19:31
fallenangel pravi:itak majo use vere neko preteklost. učijo nas pa čist normaln sam d mamo še neke duhovne obnove (kjer se res vase poglabljamo- kaj smo in to) pa če hočš greš lahk tud k maši. bv XD
itak to so trije župniki pa dva dijaka pr maš pa kšn profesor. ugazlvnm kr nekj. šola je drgač res težka težka in dost debiln sistem je, sam usi k so končal so rekl d se je splačal potrpet. čizt odvisn kašn človek si. lan mi je blo zlo žal, da sem se vpisala na to šolo. Letos sem pa ugotovila, da je bila to ena bolj pametnih odločitev, čeprav je težko. Ampak če bi bla na drugi šoli bi pa najbrž zbluzla. Prov priporočala pa ne bi ravn te šole neki zlo. ker zna bit zlo **** in res morš načrtvat u naprej kko boš špricu pouk ker maš 12% in tok lahk manjkaš glede na to da je katoliška šola bi blo možno da bi učil "tisti butci znanstveniki pravjo da je teorija evolucije res, itd" ampak u resnic je Bog ustvaru svet. • fallenangel
24.7.2010 21:08
JuicyStar pravi:<3<3<3
Dons sm blaa js na tej šoli na informatiucu. In mii je rees ušeč naweč možn! Tko da grem čez dve leti upam da na to šolo. Učitlii bli na paač prvo srečanjee ql.. sploh učitl za gefoo.. se hotuu neki hecat.. xD Paa dijaškii doom... sm bla dons z očijem. in je reku, da morm it na to šolo in da bom v dijaškem domu (ker bom pač mela z busam na DAN 3 ure vožnje, ...) Šolaa... notranjost lepaa. Pa ušeč mi je...d je wlik dejavnosti v zvezi z glasbo. <3<3<3 Uglwanm faina šola iee. in upam d mi uspee pridt goor! =D Too z veroo..(mašee p to)... se pa da potrpet..! profesor za gefo je totaln debil ko hoče bit smešn pa mu ne rata dom je tko tko. maše ubijalsko. dejavnosti. hmm. to kr neki nakladajo nazadnje pa nč ni. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.