Poslovno komercialna šola Celje• bojana
• Od: 25.9.2008
Poslovno komercialna šola Celje
18.1.2009 13:32
Vsi, ki obiskujete to šolo prosim povejte kaj o tem:
- zakaj ste se vpisali na to šolo, - kakšna znanja in možnosti vam ponuja, - kako zahtevna se vam zdi, - kateri predmeti se vam zdijo ok in kateri najbolj kritični, - kako se razumete s sošolci, - kakšne načrte imate za naprej, - ste zadovoljni tu ali vam je žal, da se niste vpisali kam drugam, - pa če so še kakšne druge posebnosti, kaj vas moti, kaj vam je ok, itd. • KaaKaa
• Od: 5.8.2009
Re: Poslovno komercialna šola Celje
28.2.2010 1:34
Letos obiskujem drugi letnik in sicer program ekonomski tehnik in mi je na šoli kar fajn. Za to šolo sem se odločila na hitro ker sem se najprej odločala med srednjo ekonomsko šolo v Celju in ekonomsko v Mariboru vendar sem se nato vpisala na Poslovno-komercialno. Zakaj? Na tej šoli imam sestrično ki obiskuje tretji letnik program administrator in mi je ona najprej povedala da se imajo na tej šoli fajn.Učitelji ti znajo prisluhnit in pomagat, če kaj ne znaš jih prosiš če ti lahko na dodatnih urah to razložijo in res znajo razlagat,sam morš pa tut poslušat xD Šola ni glih težka čeprav sem sama imela v prvem letniku popravne izpite ki sem jih mela zarad moje lenobe, sam sem jih pa nardila z najvišjo oceno. Če se učiš se vse da, sam mi je pa biu prvi letnik težji kot je pa zdej drugi, mogoč zato ker še nisem bla navajena na srednjo šolo.Najbolši predmeti so umetnost- profesor za umetnost je legenda, zgodovina, geografija pa bi se še jih našlo kej.... kritični bi pa bli računovodstvo čeprav mi kar gre, matematika,biologija...
Naš razred je zlo fajni razred, med seboj si pomagamo in držimo skupi, čeprav so nastale manjše skupinice.... tudi razredničarko mamo fajno Za naprej imaš na tej šoli tudi višjo šolo in je za nekatere to kar fajn. Sama sem se sicer odločila da bom šla v Lj. na ekonomsko fakulteto. Najprej mi je bilo zelo žal da sem se vpisala na to šolo, hotela sem se že prepisat, zej pa na to šolo gledam čisto drugače.... Za nič na svetu se nebi prepisala iz te šole kajti preveč sem se navezala na njo pa tudi na učitelje.Drugače pa je zlo fajn da imamo omarice, čeprav so zelo majhne, dijaki smo zelo navezani drug na drugega,potekajo razna tekmovanja,dejavnosti,prireditve...itd, v drugem nadstropju imamo računalnike, katere lahko uporabljaš med odmori, vsaki pouk poteka na platnu, telovadnico pa imamo res zlo zlo majhno... pa še povezave: [link] [link] To bi blo to |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.