NAJBOLJŠE PRIJATELJICE

KittiKiller • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 17
NAJBOLJŠE PRIJATELJICE 15.2.2010 19:44
No...Moja zgodba se začne tkole...Ubistvu to ni ravno moja zgodba, ampak sm tut jst upletena notr. Shocked Mi je kr žou. Very Happy
No..začel se je tkole: s Špelo sva se spoznale že v prvem razredu, sva sošolki, postajali sva najbolši prijateljci. Jst sm misnla d me je sam ona razumela. Pol smo šli v 7 razredu v CŠOD. Moja najboljša prijateljica Maša, je bla ful lubusumna na Špelo, ker sem skos z njo bla. Js se za to nism še kej preveč sekirala. Pol se je pa začel. Špela je že doug časa bla zaljubljena u enga tipa z 9.razreda. Dobila je njegovo cifro, in mu začela pisat ful neumne stvari. On jo je uprašu za hodt po telefoni in sta bla par. Js sm bla ful vesela za njo dokler. Usak dan sm bla z njo ko sta si pisala sms-e in ko sta se klicala,... On pa je mislu sam na sex.Pisau ji je take, da sm misla, da bom bruhala. In to smo pol ble use punce ful žalostne kr smo vedle d bo pr 12 zgubila nedolžnost z enim tipom k sploh ni vanjo. To je pršlo naši učitelci na uho. In kot je sama rekla smo pol mele sex terapijo. No..Ko smo pršl domou, so mel starši govorilno uro. To je učitlca use povedala...In doma so mi prepovedal da bi se družla z njo. Ko sm ji to povedala u faco, je sam ubrla se in šla stran. Sploh ni več govorila z mani, grdo me je gledala, šimfala čez mene, enkrat me je tut udarla. Sošolke pa večkrat, .. Nekaj me zanima. Zdej smo 8 razred. Zakaj je učasih tolk prjazna do mene, se hoče družt z mano ampak ji ne pustim, učash pa mi take grde besede govori, da bi lahka šla v Guinesovo knjigo rekordov..
No to je moja zgodba. Nebi bla več njena prjatlca, js sam povem zgodbo, da bote vedel usi da ni fajn hodt s kr enem, k misl sam na sex, in potem to 100% obžaluje. No..ona se je dala dol z njim. In nej bi bla tut noseča. Fajna prjatelca ne? SPLOH NE! Ker je pokvarla še 2 sošolki in so postali zdej taki kot ona.
pelc • Od: 21.4.2009 • Prispevkov: 23
Re: NAJBOLJŠE PRIJATELJICE 15.2.2010 21:57
Menim, da to sploh ni kaka prjatlca.xS
tut sama sem doživela to, ko sma se z bf skregale in pol je grdo govorila o meni. če je lahko teii grdo govorila o meni si je to mislila ž skos.
tko da js bi jo na tvoiem mestu pustla pr miru, ker maš ve veliko drugih BOLJŠIH frendic.!
^^
masakilljoy • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 1
Serbus. 16.2.2010 18:23
Em.
Pust jo pr mer?
Itaq se je roušku vidl de ni biv v njo zalublen de jo je sam izsiljevau k je biu tko putrebn ;D
sam nbena ni bla tk **** u našem klasu de bi mu dala kukr špela.
sej veš ka sta na skretu delala :3 ;D
Pa itq de njena mama nč ne ve, če je ni blu takrat k so ble guvurilne ure. čene bi ji verdeluva že puvedala tasvoje.nvm zaka jo ma verdeluka tko rada če ve kake je mela ?
tu men ni jasn naprimer ;D
Lej. Špela je itq budala men ud začetka bla čepru smo se na začetk štekale. sam pol je pa usak dan bla s tabi pa sm bla jezna U_U
če je **** ;D?
a jo lahk pošinfam?
a ji lahk za rojstn dan kupm bon de bo šla u mesnico delat (Confused
jim bo mal špeha dala ;D
pmoje ga bojo rabl ^^
sej lahk pumagam pri obdukciji al ka je pač un. PRI KOLINAH NO XD
EM ja. roušk. oz. bruhalni stroj an ;D? mende še bol putrebn ud enga starga deca xD
na naši sql mende najbl. pa še vidl se mu je. XD
<.<
dijo xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.