KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT

FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT 19.2.2010 11:49
Mal sm premišljevala in ugotovila, da še zdej ne wem, kdo naj bi se prvi izpuvedou svojemu 'dragemu'. Prosm vas, da napišete svoja mnjena. Jest usebno mislm da fatnje. Zdej a je to stereoptip? Kko bi vi to radi dužvel?

Mejte lep dan!
Wink
FamilyGirl
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT 19.2.2010 11:56
am to pa je čst odvisno od situacije...nikjer ni pravila ker prej Laughing
nikica • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 33
Re: KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT 19.2.2010 12:48
Js mislm,da tist k prei začuti potrebo da to pove.. (:
Pri meni je biu to fant..Če je pa mal bol tko shy pa ni pomoiem nič narobe če tudi punca povee prva kar čuti..Men se too zdi proou hudo xD.
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT 19.2.2010 13:56
nima veze.če čutš potrebo po tem da to nekomu poveš, pač poveš.
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT 20.2.2010 2:33
tk kot so rekle punce pred mano, tist ko prvi čut potrebo se izpovedat, se pač prvi izpove Wink
Re: KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT 20.2.2010 17:41

men se zdi da smo punce pogunješe pa da bi me brez zardevanja Embarassed prznale[/quote][/url][/list]
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT 21.2.2010 15:28
mucka123 pravi:

men se zdi da smo punce pogunješe pa da bi me brez zardevanja Embarassed prznale
[/url][/list][/quote]

ja s tem bi se pa strinjal Embarassed Razz
FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
Re: KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT 21.2.2010 17:19
To je pa čiiist res.
Veste, enkrat sm enmu sušolcu, k s mu bla fuuuuuuuul ušeč, on je biu pa men tut mau ... no sm mu puvedala, da mi je ušeč. Pa veste kaj? NITI MU, NITI BU NI REKU!!! Sej pol mi je nehu bit ušeč lih zarat tega. Ker je prpa. Kreten.
športnica • Od: 11.4.2009 • Prispevkov: 9 • Kraj: nogometno igrišče =)
Re: KDO NAJ BI SVOJA ČUSTVA DRUGEMU PRIZNAL PRVI? DEKLE ALI FANT 22.2.2010 23:54
heh to je čist odvisn ane =)....zj če je tep tip ušeč, mu boš valda ti izpovedala čustva, če si pa ti tipu ušeč,ti jih bo pa naiibrž on preiii izpovedu ne Smile...tko u love ni nikol nekih pravil k se zgodi use spontano & nikol nebo tko izpadl kt si si ti zamislala Smile
heh obstaja sam eno pravilo ktirga se js osebno držim...če sta z tipom na zmneku ti more on obvezno po zmenku poslati prvi sms! hehe tulk mau iz moje strani Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.