kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart?

TrixieBoo • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 1
kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 8.3.2009 0:18
heihoi.
no jz mam en kr velk problem. moj lajf je ubistvu čis okej. nimam kkšnih težau z videzom, tut starši so še kr uredu, folk me ma dost rd....
sam problem je u tem, da se preveč sekiram. da se sploh ne morm prepustit toku lajfa. mogoče se to sliš kr neki, sam je res grozn. tok se sekiram, da vedno k spoznam koga, hočm narest čimbolši utis in pol začnem kr neki blebetat pa se obnašat čis drgač in nakonc izpadm bedno. pa skoz sanjarm...zmišlujm si raznorazne zgodbice u glavi in naprimr če se dobim z enim tipom, pol si že ceu tedn zmišlujm zgodbice o tem, kako bo, in nakonc gre use u en kur ac. kr te stvari, o katerih sanjam, se nikoool ne uresničjo. nwm če gdo razume kaj hočm povedat...
nwm če je kej narobe s tem da sanjarm. sam res mi gre na žiuce zto kr je to ubistvu edin stvar k me pomiri. sam te stvari se pol nikol ne zgodijo. lahk o jerečt, sam bod to kar si, prepust se. sam jz nevem kako nej to nrdim? nevem kako nej sm to kar sm.
učasih si ful želim umret. kr mi grejo usi tok na žiuce. kr sploh nevem kaj hočm pa gdo sm. in pol spet začnem sanjart, da sej bo nasledn let bolš, k bom šla na sredno šolo, k bom spoznala nou folk. sam bojim se, da bom že z prvim utisom use zasrala...
ful bi bla vesela, če bi mi dou gdo kakršnkoli nasvet al pa kej...
Trixie <3
anchie • Od: 1.1.2009 • Prispevkov: 4
Re: kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 8.3.2009 1:23
am sma že 2! Jaz sem enako kot ti, in te ful razumem kaj hočeš povedat Sad Wink ;*
PuuuPiixXxaaa • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 165
Re: kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 8.3.2009 18:24
haa pa smo že 3 Very Happy
no jas tut neke sanjarim Confused isto ko ti..o tipih kak se oma dobla pa take.no malo je tut resnično..
no sekiram se ne ka dost..sm pa se tut učasih..pač mogla sn se neke lepga spomnit pa samo na tisto mislit pa je blo ok..
spela9 • Od: 3.11.2008 • Prispevkov: 22
Re: kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 8.3.2009 19:37
men se isto dogaja. sam ne glih ceu cajt. k grem vn na sprehod pa si pač mp3 pržgem, se vse začne. noro je. tko da smo že 4. Wink ...
nightmare • Od: 8.3.2009 • Prispevkov: 13
Re: kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 8.3.2009 22:37
Ja no JS sm pa čisto nasportJe kar tut ni uredu..sm čista fLegma pa me nč ne briga..pa ne sanjarim čist nč k ne vrjamem u sanje..I'm weird
XcrazyyX • Od: 4.10.2008 • Prispevkov: 274
Re: kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 8.3.2009 22:59
nas je že 5 xD
samo js nimam več tko velikih problemov.. enkrt je pa biu obup ej..
praktično sm se hotla kr ubit k nism mogla več prenest usega tega u moji glavi..
ja mislm da te štekam glede sanjarjenja teh scenarijev
samo nekako sm premagala to. nvem zkej.
k u glavi si use naslikaš ful lpo in popolno, postauljaš si reke cilje in to k so popouni in zato res visoki
in pol k se tko ne zgodi
si ful razočarana
in obupaš.
a je tko? hja no usaj pe meni je blo..sam sm nehala sanjarit :S nvem zkej, nvem kako, nvem kdai x)
nvem pa kko ti pomagat... probi čimmanj sanjarit. čeprou vem da je lepo! ampak rajš kot sanjarit, rajš uživi zares.
kar se tiče skrbi in sekiranja.. pa res nvem. kr se spopadam z istim problemom.
i hate it.
Re: kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 28.3.2009 23:18
tud jst mam podobne probleme al pa ne.. pač za te zgodbice ja.. mislim si kako bo šlo samo ponavadi gre vse drugač kot si mislim prej Very Happy za vtis pa.. vasih res kakšno bedno nardim in naslednji dan razmišljam kako sem ga mogu tako usrat :S samo kaj naj.. življenje gre naprej
anch1234 • Od: 30.11.2008 • Prispevkov: 7
Re: kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 29.3.2009 11:48
pri men je čist enak..mam velik skrbi v glavi d se jih kr ne morm znebit...pa tut sekiram se velik krat..npr. zarad ljubezni.. če mi je kakšn fant ušeč se sekiram da mu ne bom ušeč al pa kei podobnega pa ne morm jest k če bi kai pojedla bi se mi zihr zdignlo..pa umirit se ne morm..mam kr velike probleme glede tega pa tut sanjarim prevelik Confused Sad Crying or Very sad
sam js ti tut ne znam pomagat k sm na istem k ti..sorry Sad
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 29.3.2009 14:26
ja jst mam tut ful take bleme
al pa tko nprimr se je zgudiu kšn dugodk in pol premišlujš kk bi ga lohka zbolšu mislm ful tko wird xD Very Happy
sam **** ga kaže d smo sue ženščine večinoma na tem..
sam poglejmo iz lepše plati..č si nesrečn si usaj u temu cajtu happy:D
ashe • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 11
Re: kako se NE obremenjevt & kako prenehat sanjart? 29.3.2009 14:55
Sej sanjarit je fain. Pa si predstavlat popolno zgodbo, ki se bo odpletla itd. Idealizirat dogodke in sanjarit o srečanju s tipi. In medtem ko sanjarte in se smilte same seb, marsikdo tam zutri take stvari realno doživla. nemorš bit skos pasiven... Učasih se morš vržt vn iz tira pa poskusit kej narest in ne samo plavat po klasičnem toku življenja. NEeee??? Torej **** ga če pred kom izpadeš bedno. Ko boš ene petrkat šol čez isto situacijo, boš pa šestič izpadla prou hudo!!! Very Happy Wink Geez.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.