HEEEEEELP!!!• Petx3
• Od: 27.6.2010
HEEEEEELP!!!
27.6.2010 19:58
Prosim svetujte mi!!!
1. Zadnjičč je bla ena sošolka pri meni pa sva ble u moji sobi pa sm se ulegla na poslo ne da bi vedla kaj bo, ona pa kr na mene pa me zažvalila, pa me začela slaćit pa sploh ni hotla nehat... in zdej u šoli ko sma skupi kr pride do mene pogleda okoli če ni nobenega me kr poljubi... neem ni mi najbolj ušeč nočem bit lejzbika!!! 2. Danes smo odšli na tekmovanje z busom in sma z sošolcem se najprej tko mau crkljala na zadnjih sedežih pol pa poljubi pa kr lizanje in žvaljenje, skupi sva!! meni je to ušeč, samo neem kaj naj naredem je moj sosed.. mami mi urjetno nebi poustila da sva skupi, prosim povejte kaj naj nardim da mama nebo ugotovoila, da sva skupi. js ga mam ful rada in res hočem bit z njim skupi. Prosimmmm za odogovor!!!! Hvala vam • Rjavolasaa
• Od: 25.6.2010
Re: HEEEEEELP!!!
27.6.2010 20:05
Heeej Petx3!
Res vidim da imaš probleme ja. 1. Leej si v puberteti in itak da se tudi dogaja..se zgodi veš. 2. Ah jaa. poznam te probleme.. ampak če maš fanta rada & vsee te briga to kaj si tvoja mama misli?? ampak kaj mami res tak zaupaš da pač ji boš povedala?? sej se lahko na skrivaj dobivataa. pa zdaj mamo tudi msn, fb... ni rečeno da vaju bo mama zalotla..sicer pa tvoja mama in naši starši so tudi bili enkrat mladi in morajo upoštevati naše želje & vse. in če si ti s fantom to ni nič slabega..tudi to da si v fantaa. pa tudi če bi mama izvedela. tudi ona je bila enkrat zaljubljena & vsee. • Petx3
• Od: 27.6.2010
27.6.2010 20:07
rjavolasaaa najlepša hvala za nasvete bom uprabila kaj od tega... še kdo ma kej drzga za povedat?? • Rjavolasaa
• Od: 25.6.2010
27.6.2010 20:08
mislim da je to kaj sem ti napisala edina rešiteev. • KaTTiexD
• Od: 4.7.2010
6.7.2010 10:49
1. povej tej tvoji sošolki da ti ki kul kr dela, nima te pravice silt u to, če ti to nočeš.
tkoda; puvej ji an 2. pr tem nima tvoja mami kej. če sta skp, sta pač skp. rada se mata in tojto. sj to ni nč narobe an, zakaj pa ti nebi pstila |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.