kje naj najdm taprave kavbojke!?

TinKaaRaa • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 44
kje naj najdm taprave kavbojke!? 28.4.2009 22:47
Živjo!Very Happy

mam en problem...js sm pač bl suha pa mejhna..in mam tut zadnco bl čudno..ni tist lepo okrogla ampk je pač bl ploska...in k mam kavbojke al pa hlače oblečene fulll bedn zgleda in nikjer ne najdm kavbojk ki bi dobr zgedale pa da bi ble z nizkim pasom...kje pa vi kopujete kavbojke?

zej če mi lahk gdo pomaga, naj mi prosm pove kje bi lahk dobla kavbojke v lj: nizki pas, velikost 152, korenček/zvonc, oprijete...

evo to je to...prosim pomagite...
pa velik se smejte.!Very HappySmile

[/b]
xxellaxx • Od: 26.12.2008 • Prispevkov: 36
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 29.4.2009 20:08
Hei. Jas za kavbojke sicer nevem ki bi jih dobla samo lahko pa probaš z vajami za rit. Sicer boš mogla to kaka 2 tedna vztrajno ponavlat samo pol bojo pa rezultati če boš to redno delala zlooo lepi. samo vztrajat moreš pa boš mela lepo tazadno pa še kerekoli kavbojke boš si lahko kupla ker boš v vsakih zgledala super Very Happy
vso srečo Wink
leila • Od: 18.1.2009 • Prispevkov: 24
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 29.4.2009 20:42
heii Very Happy

emm.. js kaubojke kupujm u H&M učas tut u New Yorkerju.. lih zadnč sm si pa kupla u Bershki. drgač maš pa u BTC-ju pouhn trgovin kjer lah najdš primerne kaubojke Very Happy

vso srečo.. lp Very Happy
ToddTheGNRaddict • Od: 26.4.2009 • Prispevkov: 2
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 29.4.2009 21:57
se mi zdi d bi ti kaubojke iz Zare ful odgovarjale. mogoč bi ti biu ker problem predougi, ampak pr hlačah na korenčk to ni problem, če bi mela pa na zvon se pa odrežejo. uglaunem, probi u Zari.

ja, pa tut Bershka ni slaba izbira. odvism kje si dmaa. Wink
Popcorn • Od: 28.9.2008 • Prispevkov: 42
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 30.4.2009 1:28
Če si bl drobna boš hlače dubla u kkšni Bershki, Stradivarius alpa Pull and bear. tm majo bl manše cifre pa dost nizk pas. ( te use trgovine so nasprot emporiuma v BTC.ju ) če pa tm nebo nč. pa poglej v H & M na otroškem oddelku. mogoče bojo pa kkšne clo hude. (:

Pa tut v Zari lahko pogledaš. (:
TinKaaRaa • Od: 7.11.2008 • Prispevkov: 44
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 30.4.2009 12:38
heii:D

am huala usm..no sj u H&M sm že prej nabaulala sam tam mi niso uredu kr sploh nimajo tko vlik hlač z nizkim pasom, u New Yorkerju pa so mi kr fain prevlke:(...tk da bom še drugje zej probala pa še z vajami pa bo.(upam)RazzVery Happy...
še enkrat huala.

lp:P
uživite:PVery Happy
malina1 • Od: 7.2.2009 • Prispevkov: 6
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 2.5.2009 18:33
kavbojke? use kupim u Witboyu...če ti to kej pomaga.. Smile
dorotejaaaa • Od: 27.6.2009 • Prispevkov: 12
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 5.7.2009 18:33
Zara
Stradivarius
tle največkrat kupim kaubojke...
pa u zari majo zihr kj za ''majhne riti'' XD
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 5.7.2009 21:13
newyorker to je edina štacuna kjer js use zase najdm pa si najd ene slim hlače k majo mau niži žepe al pa neki?=)
TheLisT • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 19
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 6.7.2009 0:19
new yorker al pa two way...
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 30.8.2009 22:00
am.js sicr nimam težau s tem.
ampk sm opazla d maš dost lepšo rit č se žepi pr kaubojkah začnejo na sredi riti al pa pod njo, ne pa d maš žep previsoko al pa lih na sredi. xD
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 30.8.2009 22:01
impulz pravi:
newyorker to je edina štacuna kjer js use zase najdm pa si najd ene slim hlače k majo mau niži žepe al pa neki?=)

no, to sm mislaa Very Happy
Little Billy • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 28
. 30.8.2009 22:18
NewYorker.ja.ja.jajajjaajaja.=D
Smile Smile
caj
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 30.8.2009 22:20
kaj nimajo nobenih XXXL velikosti?
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 30.8.2009 22:33
caj pravi:
kaj nimajo nobenih XXXL velikosti?

a niso prevlkee? Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 31.8.2009 9:25
Pomoje bi ti ble od Tally Weijl prav.. al pa od Miu Miu.. (samo tote je težko dobit)..
Pa v Zari bi se tui kaj našlo pomoje ja.. pa Sportina ma male številke.. al pa tui v Mangotu mejbi..
Drugače pa ene ko ste pisale da majo v New Yorkerju male številke? Po mojih izkušnjah ne, ker so mi vse hlače prevlke... razen XS, samo to težko dobiš..
pa kaos ma tui res ful ful male številke.. tam bi ti blo všeč pomoje..ker so tui normalne cote notri (:
Če pa nebo nič, pa res idi v kako otroško ja.. saj zaj delajo vrei cote za male (:
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 31.8.2009 15:55
stradivarius, bershka Wink
PetraZalokar • Od: 6.5.2009 • Prispevkov: 34
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 31.8.2009 17:04
TinKaaRaa pravi:
Živjo!Very Happy

mam en problem...js sm pač bl suha pa mejhna..in mam tut zadnco bl čudno..ni tist lepo okrogla ampk je pač bl ploska...in k mam kavbojke al pa hlače oblečene fulll bedn zgleda in nikjer ne najdm kavbojk ki bi dobr zgedale pa da bi ble z nizkim pasom...kje pa vi kopujete kavbojke?

zej če mi lahk gdo pomaga, naj mi prosm pove kje bi lahk dobla kavbojke v lj: nizki pas, velikost 152, korenček/zvonc, oprijete...

[/b]

priporočam ti chocolate v supernovi
pupaa94 • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 190
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 11.2.2010 19:23
TinKaaRaa pravi:
Živjo!Very Happy

[/b]

hei mala ei jst amm isti problem sam da mam ko mal dali noge =) ammm jst hlač zase ne dubim niekr drgje kokr u tally weijl al kk se že napiše=) amm ja fuls e ti ke splača iskt kr majo res zakon kavbojke usaj zame no č ti o pa predougo kšne na kurenčk še do izraza izpadejo kšne tko mal pregnano zavihi d se psloh porajtal nou al pa eni šiviliji k ti jih skrajša za 5e
petrara • Od: 19.2.2010 • Prispevkov: 3
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 19.2.2010 13:52
outlet ljubljana, tm maš od majhnih, velikih, širokih, ozkih, pa še nižje cene so ponavad, ker je to roba, ki ostane, so pa firme.
KaTTiexD • Od: 4.7.2010 • Prispevkov: 46
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 5.7.2010 20:32
jz kupujem kavbojke u newyorker-ju. skos. res jh majo ful velik na izbiro, pa lepe so pa za usak stil pato.
drgač majo pa u h&m-u tut lepe kavbojke.
;Smile
enapač • Od: 5.7.2010 • Prispevkov: 37
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 5.7.2010 20:36
men so najbbooolše kavbojke v tally-ju. ;D
rees za use stile pa še niso tok drage.no kokr kere uzameš. drgač se pa cene tko tko normalne. dobiš jih tut za 10; 20 € ; drgač pa tko 30 ,4o... Tuut v h&M So mi ušeč sam nikol ne dobim številke zase. :S

velik sreče pri izbiri drgač ; )
KaixX • Od: 3.6.2010 • Prispevkov: 135
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 1.11.2010 20:33
ToddTheGNRaddict pravi:
se mi zdi d bi ti kaubojke iz Zare ful odgovarjale. mogoč bi ti biu ker problem predougi, ampak pr hlačah na korenčk to ni problem, če bi mela pa na zvon se pa odrežejo. uglaunem, probi u Zari.

ja, pa tut Bershka ni slaba izbira. odvism kje si dmaa. Wink

Ja, u Zari majo dobre zaTee. Laughing

Sam u Berskhi pa bolž d ne kupujete hlač, kr so fuuL raztegLjive pa eLastičnee.
SeJ To Je po en sTran dobr, sam se poL preveč raztegneJoo.....
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 1.11.2010 23:37
Če si prpraulena dat mau več dnarja maš ful dobre v Salsi v Emporiumu. Drgač pa use štacune k so jih že naštel. Smile
spela3 • Od: 18.9.2009 • Prispevkov: 29
Re: kje naj najdm taprave kavbojke!? 2.11.2010 14:25
New Yorker Very Happy
alpa H&M.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.