KAJUH!!! NUJNO POGLEJ!! PROSIM! :o

Nastek • Od: 5.2.2012 • Prispevkov: 58
KAJUH!!! NUJNO POGLEJ!! PROSIM! :o 5.2.2012 11:39
Živjo!
Hja, sej vem da bodo informativni dnevi, ampak ne morem it, ker mam eno drugo obveznost Sad Ne v soboto in ne v petek Sad (Kajuh- I.gimnazija v Celju)
No in zdej me zanimata dve stvari!
1. Kdi od vas se misli tja vpisat?
2. Tisti ki ste že na Kajuhu, kako je? Rabiš copate? Wink Akta ali zvezki? Ali si morš učbenike in delovne zvezke kupiti? Kako dolgo traja pouk?Najtežji predmet? Skratka razpište se!

Prosim vas zelooo mi boste pomagali.
Ne rečt da naj grem na spletno stran, ker sem vsak dan tam gor Very Happy
Resss vas prosim, še tukej, na tisočih forumih sem že vprašala, pa niso nkej tko prijazni. Tu sm vidla pa da si kar velik pomagate! Hvala vam!
leia • Od: 23.1.2010 • Prispevkov: 72
Re: KAJUH!!! NUJNO POGLEJ!! PROSIM! :o 5.2.2012 11:51
Hej.
No jst sm na Kajuhu..
Copat ne rabiš, zvezk za usak predmet pa učbenike in delovne zvezke si morš kupt.
zdj pouk pr prvih letnikih ponavad traja do 13.30 pa vedno mamo preduro. torej ob 7.10 se nam začne pouk..
Sj je kr uredi šola sam se je pa reees fuul velik za učit! Res velik!
Jst sm bla u osnouni skus odlična, zdle pa sam upam da bi bla praudobra.
Glede učitlu pa tko.. Usi velik zahtevajo in če hočeš 5 dobit morš skor čist use znat.. odvisno pa tt od tega kirga učitla dobiš.

Če te še kj zanima pa kr upraš Smile
Re: KAJUH!!! NUJNO POGLEJ!! PROSIM! :o 5.2.2012 11:56
leia pravi:
Hej.
No jst sm na Kajuhu..
Copat ne rabiš, zvezk za usak predmet pa učbenike in delovne zvezke si morš kupt.
zdj pouk pr prvih letnikih ponavad traja do 13.30 pa vedno mamo preduro. torej ob 7.10 se nam začne pouk..
Sj je kr uredi šola sam se je pa reees fuul velik za učit! Res velik!
Jst sm bla u osnouni skus odlična, zdle pa sam upam da bi bla praudobra.
Glede učitlu pa tko.. Usi velik zahtevajo in če hočeš 5 dobit morš skor čist use znat.. odvisno pa tt od tega kirga učitla dobiš.

Če te še kj zanima pa kr upraš Smile

Hvala ti ress!
A si ti ko si prša na Kajuha se recimo takoj ujela z drugimi? Pač nov razred, in vse novo. Kak pa je to, ker je ene 5 razredov za en letnik. A to se vsi med seb pol poznate? A mate telovadbo? Če jo mate a je res pač da te zlo gonjo laufat? Surprised
SweEtLemon • Od: 22.8.2011 • Prispevkov: 10
kajuh 5.2.2012 12:11
evo js sm lani hodla na kajuh, letos pa sm se prestaua na drugo gim, pa ne zato kr me nebi šlo ampak zarad razreda kr je pa taka tekmovalnost za ucene da kr groza! pač js sm se z več drugimi tut menla pa so isto rekli. pač če si v oš odl pa use najbolš pa tk, ampak če si mogoče v osnovni najbolši+na useh tekmovanjih najbolši pol pa že lahka ptudiraš da boš tut tam med bol pametnimi Wink Razz
pač tk ko ti je že povedla si morš use učebnike sam kupi. najbol se ti splača da si kupiš rablene (npr. js sm si skor use kupla v antiki pa sm jih pol tut prodala nazaj v antiko..pač pršparaš)
glede ucen pa tk ko ti je že povedla prej pač sj pr 95% prof. morš znat ful ful za 5.
glede težkih predmetov je pa tk...ful je tu odvisno od kake osnove maš iz oš. pač v oš nekateri učitli dost ma zahtevajo ko pa na drugih šolah. (verjemi če kira učitlca zdej več zahteva od tebe pa jo t tk preklinjaš ji boš enkrat najbol hvaležna Wink )
pač men usebno je največ problemov delala angleščina. pa ne da bi bla popoun anti sam proferorco sm mela tako ko si jo noben člouk ne želi (pač če ti kj pove u našmu razredu sploh ni meu noben 5 zaklučeno)
evo so pa tut dobre strani šole. pač šola ti res ponuja use vrste krožkou (pevski, astronomija,..usi predmeti majo že prej kako poglabljanje al pa kj..)
pol je še pa sam ena mala težavica. in to so statusi. upam da igraš kak isnstrument, ker če ga pa da boš šla še drugo leto sj enkrat na tedn na glasbeno pa napisala prošnjo kk si z vajo zasedena itd. boš takoj dobla status kulturnika, statusa športnika pa boš fuul težko dobla. moj sošolc je meu trening ene 4x na tedn + tekme pa ni dobu statusa. pač raunatl ful podpira kulturo ne šport.
pač to je moje mnenje o tti šoli,...upam da ti nism preveč prešimfala sam pač js sm lani na tak način vidla šolo pa mi je res zdej ful b olš ko sm drugje. sam da ne boš misla. drgač je šola kot šola dobra. pač res dobiš odlično osnovo ker res ogromno zahtevajo od tebe. odloči pa se tk ko ti misliš da je najbolš. Wink
sporoč nam kk se boš odločla Wink pa velik sreče in uspeha Very Happy
aja. sporoč če te še kj druga zanima Wink
Re: KAJUH!!! NUJNO POGLEJ!! PROSIM! :o 5.2.2012 12:27
Aha. Hvala.
Sam še neki.
Kaj pa pravte kaj bi se na Kajuhu bolš obneslo: AKTA ali ZVEZKI? Question
SweEtLemon • Od: 22.8.2011 • Prispevkov: 10
Re: KAJUH!!! NUJNO POGLEJ!! PROSIM! :o 5.2.2012 13:14
zvezek al pa akta je pa res čist useen. razn če maš akto morš bit res ful organiziran da si skos sproti shranjuješ pa da kj ne zgubiš Wink
ko si prej za telovadbo umenla...pač mi smo telovadnco mele ful malkrat Wink : pozimi pa ko je blo mrzlo smo skos na sprehode ob savinnji hodlo pol smo mal laufale Razz...itd :=)
naša prof za športno je bla carica Wink Very Happy
BloodyMemory • Od: 18.6.2011 • Prispevkov: 45
Re: KAJUH!!! NUJNO POGLEJ!! PROSIM! :o 5.2.2012 15:02
Js hodim drugo leto že u to šolo. Nwm kaj bi dodala, ker sta Leia pa SweEtLemon povedle use Very Happy btw SweEtLemon za anglo te je mela Rebekova? xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.