HIPHOPtrenirke• mrswilliams
• Od: 26.1.2010
HIPHOPtrenirke
5.2.2010 17:31
hej. zanima me kje lohk kupm hiphop trenirko. mam eno od All That-a . Pa tko nebi dala 100€ za trenirko. do 80€ bi dala zanjo (po možnosti s kompletom..hlače+jopca)
help me : D prlimite kšne strani kje lahk kupm al pa povejte u keri trguvini se lahk kup u ljubljani. • Maxi2
• Od: 8.12.2009
Re: HIPHOPtrenirke
5.2.2010 19:08
če plešš u kšnmu klubuu...lahk rečž unmu k te trenera alpaa klubski šiviljii
drgač pa kšn hip-hop shop....pa peit pugledat k boojo mel 50% alpa kj • Soundbox
• Od: 23.11.2009
5.2.2010 19:08
kakšna je hiphop trenirka? lahko greš v kakršnokol trgovino k prodaja trenirke in kupš eno za 20eur in bo čist ista kokr tista v HipHop Shopu, OneWayu, NoRools, itd • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
5.2.2010 22:08
Soundbox pravi:kakšna je hiphop trenirka?
lahko greš v kakršnokol trgovino k prodaja trenirke in kupš eno za 20eur in bo čist ista kokr tista v HipHop Shopu, OneWayu, NoRools, itd nebo, hip hop trenirke so spuuuunega razvešene jas sem en cajt trenirala pa mi je en kolega z anglije nekje to noso • Insane
• Od: 12.7.2009
5.2.2010 22:32
jas tuji za slovenijo nevem ki bi jih lahko meli.. meni jih je vedno bratranec iz nemčije prineso.. zaj pa ne treniram več sao mi je za doma ful zakon jih nosit tak da bi si tuji rada neko novo kupla... tak da če kdo ve za slovenijo da ki prodajajo naj pove ja.• Soundbox
6.2.2010 16:38
miaTHEshoe pravi:
Soundbox pravi:
kakšna je hiphop trenirka?
lahko greš v kakršnokol trgovino k prodaja trenirke in kupš eno za 20eur in bo čist ista kokr tista v HipHop Shopu, OneWayu, NoRools, itd nebo, hip hop trenirke so spuuuunega razvešene jas sem en cajt trenirala pa mi je en kolega z anglije nekje to noso niso tok ful bolj..sej se najde take..ne vem zakaj bi dau ful več dnarja da te bo en nategnu z eno trenirko u hiphop shopu sam zato k KarlKani gor piše.. • Insane
6.2.2010 20:08
Soundbox pravi:
miaTHEshoe pravi:
Soundbox pravi:
kakšna je hiphop trenirka?
lahko greš v kakršnokol trgovino k prodaja trenirke in kupš eno za 20eur in bo čist ista kokr tista v HipHop Shopu, OneWayu, NoRools, itd nebo, hip hop trenirke so spuuuunega razvešene jas sem en cajt trenirala pa mi je en kolega z anglije nekje to noso niso tok ful bolj..sej se najde take..ne vem zakaj bi dau ful več dnarja da te bo en nategnu z eno trenirko u hiphop shopu sam zato k KarlKani gor piše.. ja ampak ni fajn če ti na hlačah piše KsrlKani? sicer jas nimam nekih firm.. tak da sem dala največ 50€ za moje hlače.(: • Soundbox
6.2.2010 21:06
ne, ni fajn. ker je KarlKani ena plejerska swaggerska firma, k jo nosjo eni kvazi hudi reprčki.. sploh tisti produkti kjer na velko piše firma..
mam velik raj southpole, LRG, ecko, itd. k so velik cenejše, pa velik bolj normalne. sam dobr..zdej se gre o trenirkah • Insane
6.2.2010 23:47
Soundbox pravi:ne, ni fajn. ker je KarlKani ena plejerska swaggerska firma, k jo nosjo eni kvazi hudi reprčki.. sploh tisti produkti kjer na velko piše firma..
mam velik raj southpole, LRG, ecko, itd. k so velik cenejše, pa velik bolj normalne. sam dobr..zdej se gre o trenirkah ja jas mam tuji rajši LRG pa ecko..(: pa tuji mam vse od njih.. so bolše trenirke pa še cenejše.(: sicer pa se z KarlKani ressamo ven mečejo.. • tjasiiika
• Od: 7.2.2010
7.2.2010 16:01
a ve kdo kje je v novm mest hip hop trgovina??? |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.