droge1 | 2 | >>• JasnaTheCrazy
• Od: 18.12.2008
droge
3.1.2010 8:32
heii
ja, tLe bomo pa mau o drogah razprauLaL. kaj misLte o njih.? sTe jih že kDaai probaL.? (tut dovoLene) jih je že kašn od vaših znancu probau.? ... • bubaFreak
• Od: 2.1.2010
Re: droge
3.1.2010 13:16
JasnaTheCrazy pravi:heii
ja, tLe bomo pa mau o drogah razprauLaL. kaj misLte o njih.? sTe jih že kDaai probaL.? (tut dovoLene) jih je že kašn od vaših znancu probau.? ... men use kul dokler mi ne pridejo pod nos.. sej kdor si hoče uničt živlenje si ga naj.. drugač, a niso droge tut kawa pa čiki? • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
3.1.2010 13:23
Proba sem alko pa čike.
Glede trave: Če si pameten nemoreš postati zasvojen z njo... • LZyMN
• Od: 29.11.2009
3.1.2010 14:45
Probu ja. jemljem ne. odvracam druge od tega kr ni kul • pikapikapika
• Od: 26.12.2009
3.1.2010 14:56
probala belo,kadim redno,travo občasno,pepperse dostkrat,alkohol pa usak petk k se gre vn • spacesheep
• Od: 27.3.2009
3.1.2010 20:24
alko pa čiki...pa pač..trava tko..po potrebi (:_________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • Soundbox
• Od: 23.11.2009
4.1.2010 2:53
kadim, pijem dost redno, včasih dost redno pohu, zdej bol poredko. pepperse sm parkrat, to je itak kr neki, ne bi temu sploh reku droga. kava zelo občasno.
trava te ne zasvoji. le nekateri psihično postanejo odvisni od nje, tisti s slabim karakterjem. • babylove
• Od: 9.5.2009
4.1.2010 14:50
Pijem med vikendom .... Drogo sm pila v časih ... oz. sm bila tud zasvojena ... sm pol sm pol leta v bolnici ustala ... k je foter hotu da ne bi bila zasvojena več.... RESNIČNO POVEDANO ŠE VEDNO BI RADA JEMLALA SM NE MOREM IN SM SE ODLOČILA DA BOM NEHALA ...! Tko da priporočam ... da ne jemlete ... unič vaš lajf .... Jst sm začela jemlat zaradi enega tipa ... • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
4.1.2010 15:50
zaradi trave pač ne moreš postat zasvojen.
drugače pa ja,pijem med vikendi, kadim redno, travo občasno ob vikendih, kave nea pijem, speed sem probala 2× in je to tui vse. kaj več od tega nimam namena. no če bi mela dnar bi mogoče kdaj v življenju probala še kokain, ker tiswti ki so probali pravijo da j vreden svojega denarja _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Soundbox
4.1.2010 16:25
PorceLan pravi:drugače pa ne pretiravam z ničemer (razen s čiki pa alkoholom)
same here.. drgač pa ja.. kajenje trave je še clo priporočljivo. kak joint na dan, seveda brez mešanja s tobakom in nešpricano.. • ...<3
• Od: 4.1.2010
4.1.2010 17:48
Soundbox pravi:
PorceLan pravi:
drugače pa ne pretiravam z ničemer (razen s čiki pa alkoholom)
same here.. drgač pa ja.. kajenje trave je še clo priporočljivo. kak joint na dan, seveda brez mešanja s tobakom in nešpricano.. ja jz sm tut že slišala d je kajenje trave priporočljivo...sam ne preveč no jz pa ne kadim,ne pijem... uglaunem usemu se izogibam • Soundbox
5.1.2010 15:01
THC ubija rakave celice.
marihuana pomaga pri boleznih kot so Parkinsonova bolezen, lajšanje bolečin pri kemoterapiji, pomaga pri depresiji, pa še naprej, ne da se mi naštevat. poglejte film The Union, glejte ga sicer z distanco. ampak glavni point je, LEGALIZE IT, its harmless.. • Sparkl
• Od: 21.1.2010
21.1.2010 19:46
Sem redni kadilec, pijem med vikendi, trava med vikendi... Ostalo pa ne, ker ni več to to. Imam nekaj prijateljev, ki so jemali (nekateri še jemljejo) droge, enega prijatelja sem že izgubil zaradi drog...
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
29.1.2010 19:05
ja dvomim da je trava tok zdrava kot tuki pišete če jo ne uporabljajo v zdravstvene namene.. • ...<3
• Od: 4.1.2010
30.1.2010 10:37
Jok3r pravi:ja dvomim da je trava tok zdrava kot tuki pišete če jo ne uporabljajo v zdravstvene namene..
sej pomojem ni zdravo d jo ful kadiš. sam nam je ena gospa pršla predavat o drogah pa je rekla d je zdrava če si bolan, sam je ne smeš mešat ;D • Jok3r
...
30.1.2010 14:55
men se pa zdi da ma preveč ljudi napačno mnenje o drogi...
kr neki govorijo da je brezveze pa še sploh sprobal niso.. men je to pač neki tazga da te sprosti.. in zato tut jz spoštujem dilerje,ker tvegajo lastno kožo za boljše počutje drugih.. čeprov jih večina to za keš dela.. sicer so mel indijanci to kot zdravilo za sprostitev, zato je tut učasih predpona 'indica'.. sprašujete se zakaj je trava preopovedana.. dokler je bila še to navadna indijska rastlina je bilo v redu..potem so jo začeli zlorabljati v slabe namene..tako recimo nikjer ne boste videli moška semena ampak samo ženska ( feminizirana )... no kakorkol , preden kaj razpravljam moram to sprobat.. in jz mislm da trava sploh ni tok slaba stvar.. so bli problemi, ampak jih nikakor nism mogu povezat s travo.. tko je pr men.. pa tisti 'tapravi' učinki so se pr men pojavl šele ko sem petkrat pohu.. dokler je še sam trava občasno je še u redu.. od trave naprej ne priporočam, mogoče zelo redko kdaj pa kdaj hašiš ampak to je to.. drugač sm pa že sprobu nore gobice.. to mi je ful legendarno pol peepersi..to sploh ni droga.. ušeč mi je ker se mi po 10sekundah utrip ful dvigne pa ful tak postaneš... ne vem kako bi reku.. mutav..heh xD boli te kurac za okolico.. sam je po treh minutah usega konc =O drugač pa še neki o travi.. ful mi gre na žiuce, ker se eni hvalijo kok jo majo pa kok dnarja iz nje pridelejo..ampak če si izkušen veš da maš to sam kdaj pa kdaj za sprostitev, ne pa za namene da bi se hvalu pa frajerja delu.. sam morš sprobat, pa pol vidš kako je..in se pač odločiš če boš al ne.. drug je pa use za en kurac xD HF • Insane
• Od: 12.7.2009
30.1.2010 15:32
probala sem speed pa travo..
alko pa itaq vedno ko se gre ven.. • Soundbox
30.1.2010 21:54
Jok3r pravi:ja dvomim da je trava tok zdrava kot tuki pišete če jo ne uporabljajo v zdravstvene namene..
ne boš verjeu, ampak podjetja k se ukvarjajo z zdravili, nekako oblvadujejo gospodarstvo. tko da, niti slučajno ne bojo dovolil da se travo legalizira. • Munda
• Od: 30.5.2009
31.1.2010 0:25
dej se prej malo pozanimaj, ponekod jo majo u zdravstvene namene ... _________________ \m/ • Soundbox
31.1.2010 1:02
Munda pravi:
Jok3r pravi:
ja dvomim da je trava tok zdrava kot tuki pišete če jo ne uporabljajo v zdravstvene namene..
dej se prej malo pozanimaj, ponekod jo majo u zdravstvene namene ... kanada, tut nekje po ZDA. po novem maš na Češkem lahko pr seb 15g gremo kr tja • Sparkl
• Od: 21.1.2010
31.1.2010 12:36
Poznam primer v Sloveniji, ko je nek starejši moški zbolel za rakom in mu ni nobeno zdravilo več pomagalo. Ni zmogel več jesti, samo ležal je še lahko, ker ga je vse skupaj preveč bolelo. Napovedanega je imel še en mesec življenja. Njegov 35letni sin je uspel zrihtat paketek marihuane (obvezno mora biti čim bolj "thc free", torej nobenih primesi), ki ga je nato skupaj z očetom skadil (skupaj zato, da bi očetu zagotovil občutek lagodja). No, tole terapijo sta ponavljala nekaj časa in rezultat je sledeč - 1. Normalno lahko vstane in gre do stranišča 2. Vrnil se mu je apetit 3. Celo avto lahko vozi normalno, tako da lahko gre po nakupih 4. Tisti mesec "napovedanega življenja" bi se moral izteči že skoraj pol leta nazaj. Pa je še vedno živ • Jok3r
31.1.2010 12:59
Sparkl pravi:
Jok3r pravi:
ja dvomim da je trava tok zdrava kot tuki pišete če jo ne uporabljajo v zdravstvene namene..
Poznam primer v Sloveniji, ko je nek starejši moški zbolel za rakom in mu ni nobeno zdravilo več pomagalo. Ni zmogel več jesti, samo ležal je še lahko, ker ga je vse skupaj preveč bolelo. Napovedanega je imel še en mesec življenja. Njegov 35letni sin je uspel zrihtat paketek marihuane (obvezno mora biti čim bolj "thc free", torej nobenih primesi), ki ga je nato skupaj z očetom skadil (skupaj zato, da bi očetu zagotovil občutek lagodja). No, tole terapijo sta ponavljala nekaj časa in rezultat je sledeč - 1. Normalno lahko vstane in gre do stranišča 2. Vrnil se mu je apetit 3. Celo avto lahko vozi normalno, tako da lahko gre po nakupih 4. Tisti mesec "napovedanega življenja" bi se moral izteči že skoraj pol leta nazaj. Pa je še vedno živ ena tuki iz Domžal je umrla zarad trave... odvisno od posameznika.. drugač maš pa lohk u italiji 2g skos pr seb, na norveškem 5g sam morš bit nad 18 star, pol amsterdam.tm je itak neomejeno.. navadna indijska konoplja je resda mogoče zdravilna, ampak prepovedana zarad zlorabe.. dokler je niso začeli umetno gojit z vsemi 'ilegalnimi pripomočki' je bila skoraj nedolžna.. pa **** ne mi tuki glave solit.. sej je prepovedana.. kakšne zdravstvene namene?=O vem da je to psihoaktivna snov , ki jo dajo unim k so duševno bolani za sprostitev.. mogoče velja trava kot domače,lokalno zdravilo za raka itd. ampak uradno nikoli ne bo priznano.. pa sej jz vem zakaj jo kadim, tok da ni panike tuki HaveFun • Jok3r
...
31.1.2010 13:01
sam pomislte kok jih je že za alkoholom umrlo kok pa za travo ? pa je še vedno ilegalna.. zakai? ;$ • Soundbox
31.1.2010 14:37
pvej kako je umrla zarad trave..
to se mi zdi zelo zelo neverjetno.. ziher je blo še kej druzga zravn, ni bla kriva samo trava |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.