fantje!kako jih osvojiti????

kakšn način osvajanja vam je najljubši?
-očiten(da vsi vidjo, da sem mu/ji všeč, da me otipava, kušuje pred vsemi...)
19%
 19%  [ 8 ]
-ne preveč očiten(da vsi vejo, da sem mu/ji všeč a tega nekaže preočitno: to pove, se ti nasmehne, te gleda...)
39%
 39%  [ 16 ]
-sramežljiv(ne veš al si mu všeč al ne; včasih te gleda, se ti smehlja...)
9%
 9%  [ 4 ]
-direkten(na samem ti pove da si mu všeč, ne pred drugimi)
31%
 31%  [ 13 ]
Skupaj glasov : 41

danalana • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 25
fantje!kako jih osvojiti???? 21.12.2009 17:06
ej jst bi vs sm prosila za pomoč!! no js sm ful sramežliva oseba, pa sovražm prepire. zdej se je pa zgodilu, da sm že dl cajta zatrapana v enga iz klasa, pa sploh ne vem kaj se mu dogaja u glavi. Crying or Very sad . no, najprej sm pač misnla, da bo to minilu, ampak zdej je pa vedno hujš!<3 Sad mislm včasih me tko lepo pogleda Embarassed , včasih se mi pa zdi da mu je ušeč ena druga. k mi lahko puveste, kako naj mu postanem všeč, ne da bi tu upazl drugi? pa tko, kako bi ga osvojila, pa mu vsaj namignla da mi je všeč, da ne bi blo preučitnu., Wink k me je ful strah, da bi me zavrnu, pol bi se mi pa usi smejal Evil or Very Mad Crying or Very sad !!! pa kako lahko opazm iz njegovih namigov, al sm mu ušeč al ne???kaj nej nrdim? plis povejte:
-fantje:kako opazte punco, kaj vm je na puncah najbolj ušeč, kakšne punce mate radi itd....
-punce: kako osvojiš fanta, da tega ne opazjo drugi, kaj jim je všeč, kako se začet pogovarjat z jim... Laughing pa še mal mi svetujte! : Smile Very Happy
help me!vaša * obupanka*
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: fantje!kako jih osvojiti???? 21.12.2009 20:02
če sta sošolca. pač ga pros za msn. Ej pa po moji logiki je najbolš če mu pač poveš da ti je ušeč.
Če sta že prjatla. ddd pač ga uprašaš če ma kej z uno punco in pol ga uprašaš kire punce se mu pa na šoli zdijo normalne.
Če pa nista iz istih razredov, je pa pol odvisnu kulk sta stara. tist za nižjo stopnjo pa 6 razred mu pač vržeš msn u bundo(to smo mi delal) sam če je pa starejši mu bo pa to bz.
Pa zaka se tulk sploh ukvarjate s tem? Rolling Eyes
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: fantje!kako jih osvojiti???? 21.12.2009 21:08
Ti ga kr preprosto vprašaj za msn, pa se začnita menit. Bodi zabavna, zgovorna, pogovarjaj se tak kot se s kolegicami.. Ne rabi ti bit nerodno, dedi so tudi ljudje, samo pač bolj nori. Če si sramežljiva, probaj pač to spremenit, ker drugače pomoje neboš nevem kaj bolj daleč prišla kot pa do pogovora. Če si mu všeč to ti ne moreš vedet (: Lahko pa vprašaš kakega njegovega prijatla, al pa reči svoji kolegici naj malo zve.. (:
Re: fantje!kako jih osvojiti???? 22.12.2009 22:05
PorceLan pravi:
Ti ga kr preprosto vprašaj za msn, pa se začnita menit. Bodi zabavna, zgovorna, pogovarjaj se tak kot se s kolegicami.. Ne rabi ti bit nerodno, dedi so tudi ljudje, samo pač bolj nori. Če si sramežljiva, probaj pač to spremenit, ker drugače pomoje neboš nevem kaj bolj daleč prišla kot pa do pogovora. Če si mu všeč to ti ne moreš vedet (: Lahko pa vprašaš kakega njegovega prijatla, al pa reči svoji kolegici naj malo zve.. (:

dedi so tudi ljudje, samo pač bolj nori. ahahahaahahahaa najjači stavek xD

LEGENDA! xD
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: fantje!kako jih osvojiti???? 26.12.2009 21:13
jah. jst sm na istm...
pač tko me lepo gleda mal sva se na msnju učas pogovarjala, pa zdej smo mel pač zadn dan za letos u šoli(konču/škoda:$) in so se začelpač tko usi moji sušolci okol njega vrtet pa se z njim pogovarjat..ka pač itak vejo usi zame itd. in njegovi sošolci istu delajo mejn... zdej pa ne vem kaku naj izvem če sm mu ušeč,kaku bi reageru če bi se po (skor)pou leta spet začela po msnju pogovarjat(če bi ga kliknla),nevem kaku ga naj osvojim,... jst bi tut rabila pomoč jaa.
Mayi • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 5
Re: fantje!kako jih osvojiti???? 14.2.2010 20:13
poglej, kako se obnaša punca ki mu je poleg tebe všeč.
obnašaj se podobno kot ona. če mu boš hotla povedat da ti je všeč, ga nekako dobi na samo in mu povej da si ti pač vanjga,verjetno ti nisi vame ampak ti sm tko povem...

KEJ TAZGA

sej jaz mam podobn problem, ampak se nikol ne morva videt ker je iz paralelke.
nikakor ne morm pridt do njega in zgleda da nebova nikol skup, pa tut če bo tut on vame. Embarassed
twix13 • Od: 6.10.2009 • Prispevkov: 142
Re: fantje!kako jih osvojiti???? 15.2.2010 0:15
nwm....ko je pr men punca nardila prvi korak, je blo tak:
sedel smo na igriscu, pa je zacela se ment o soli in tko, kam hodim, pol pa js kontra itd....ko sma vedla vse, je pa tko bl potih vprasala ce jo spremim domov...takrat sm vedu d pac neki je (to naj bi biu 1. korak iz njene strani) in pol na sprehodu pogovor sam od sebe stece....po 10min hoje sma sla tam na en traunik pa se usedla pa zacela pogovarjat...pol pa vsi vemo ka sledi iz pogovorov na takih krajih....

NWM no...upam d ti je kj koristlo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.