kakoweš?:/

muffinx • Od: 7.2.2010 • Prispevkov: 1
kakoweš?:/ 7.2.2010 17:48
heej. <3
js bi vs neki prosila d mi pomagate mal.:/
no bom zčela na začetku.
prbližn en let nazaj ... me je tko začeu nekak pecat en tip. en let je starejši od mene.
prej se sploh nisva poznala čist nč. in tko naenkrat je kr začeu hodt do mene s frendicam in smo se začel skupi mal zjbavat sam d sm ga js skos nekak lajk 'zavračala' č lohk temu tko rečm. & so mi usi govorl d sm mu ful ušeč in d jim govori kao kok sm huda. tut eni moji frendici je to reku.
in to se je vlekl in vlekl do prbližn, uf nevem, novembra 2009. in zdej pač po njegovm DOLGOTRAJNM pecanju je pač tut on men mal tko ušeč postou.*-* in sm začela že upat da bo kej mogoče, ane.
in pol, mal pred novim letom, je on začeu hodt z eno mudelko pač. (šok. k sm na facebooku videla sploh nism dojela.) in karnaenkrat me je začel ignorirat, na cajte je pa še usen do ns pršou.:/
zdej sta šla z uno že narazn. (PRESENEČENJE PA TAKO.) sam zdej že praujo d je že u eno drugo sam una druga ma pa še fanta tko da nevem.
in zdej, nevem, a mam še kej šans?
kaj bi vi rekl?:/
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: kakoweš?:/ 7.2.2010 18:10
hmm...ja to mi je kr dost puznano..sorry ampak mislm d je zate bolš d ga pustiš pr mir in si umislš kkšnga druzga..ker kot 1. če bi biu tok zelo vate ne bi še meu druge..in te ne bi ignoriru..pa tut..kukr sm opisala situacijo, se mi je duzdel d je tip ženskar..sm tut sama trenutno v takem pulužaju tko da..ja..upam d sm ti kej pumagala..
užiweii Very Happy
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: kakoweš?:/ 7.2.2010 18:38
nimaš šans.......no mogoče čist en čink Wink
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: kakoweš?:/ 7.2.2010 18:43
pomojem mu ni več do tebe... nwm če te je pecu in si ga ti zavračala si je to predstavlu kot da nisis zainteresirana. tipi čez čas obupajo in odnehajo. me mormo vedet do kje je ona faza "lajk" zavračanja in kje mu mormo pokazat d smo me tudi zaintersirane ;D
princessme • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 256
Re: kakoweš?:/ 7.2.2010 20:12
...<3 pravi:
pomojem mu ni več do tebe... nwm če te je pecu in si ga ti zavračala si je to predstavlu kot da nisis zainteresirana. tipi čez čas obupajo in odnehajo. me mormo vedet do kje je ona faza "lajk" zavračanja in kje mu mormo pokazat d smo me tudi zaintersirane ;D

ja se strinjam s tabo. ne more on večno nate čakt . mislim če te je pecu nwm ENO LETO
js na njegovem mestu tui nebi s tabo pol hodila.... k če ga boš zei ti njega pecala bo on mislu da ga ****š.k prej te ni zanimu tui če si mu bla ušeč.. nwm no

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.