Kako biti zanimiv,priljubljen,sevat energijo.....HELP• MAN
• Od: 17.1.2010
Kako biti zanimiv,priljubljen,sevat energijo.....HELP
7.2.2010 20:36
torej kako to pridobiti..........med puncami seveda.......pa tudi biti priljubljen med prijatelji.........dajte mi prosim nasvet......kaj je zdaj v modi (oblačenje,stil govora, stil obnašanja,...) prosim help......lahko ste dolgi oz.vzemite si čas za to temo • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Re: Kako biti zanimiv,priljubljen,sevat energijo.....HELP
8.2.2010 0:18
o maj gad. če bi to blo točno vse določeno, bi ti šou pol stil govora pa oblačenja spreminjat?
bodi to kar si! če boš se šou spreminjat boš samo neki wnb izpado. zresni se, pa si daj dopovedat da ni vredno tak kot se oblačiš, obnašaš, govoriš tak se najbolše počutiš in bi blo brezveze da bi zaj neke se spreminjo zarad drugih. če pa bi se ti rad spremeno, pa se moreš sam odločit • roky91
• Od: 5.2.2010
8.2.2010 0:53
bod duhovit, prjazn, pa ql probi zgledat ene punce padajo na take, ene na drgačne. Nikol ne bo nihče usem ugaju, lahk pa ugajaš določeni osebi. Spet pa ni vredno za eno punco, k jo boš lahk meu sam en mesc, spreminjat stil pa mišljenje. Tko da k je rekla mia, bod to, kar si! • MAN
8.2.2010 11:34
aha....ok.....tenx.......alo sam neka še kak prit do ostalih tem ki sem jih napisal.........tu desno je samo zadnje na forumu........
• ...<3
• Od: 4.1.2010
8.2.2010 11:35
pač tam čist na vrhu maš napisan tvoja stvar, status hudo branje... in pol forum in tam klikneš pa maš use teme ;D
• MAN
8.2.2010 17:04
...<3 pravi:pač tam čist na vrhu maš napisan tvoja stvar, status hudo branje... in pol forum in tam klikneš pa maš use teme ;D
ne jst mislim svoje ti ste ki sem že objavu kje jih najdem točn • ...<3
• Od: 4.1.2010
8.2.2010 18:34
pixna pravi:
...<3 pravi:
pač tam čist na vrhu maš napisan tvoja stvar, status hudo branje... in pol forum in tam klikneš pa maš use teme ;D
ne jst mislim svoje ti ste ki sem že objavu kje jih najdem točn aja nwm. pač jz bi tam pod iskanje napisala ime teme ;D • princessme
• Od: 27.1.2010
8.2.2010 21:08
ja duhovit morš bit, pa če ti je kaka punca ušeč se ji nasmehni, stila pa osebnosti pa ne spreminjat kr pol to nboš weč ti!!=D upam da ti uspe
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
10.2.2010 15:30
pixna pravi:aha....ok.....tenx.......alo sam neka še kak prit do ostalih tem ki sem jih napisal.........tu desno je samo zadnje na forumu........
to bi rabo na gmail dobit, vsaj jas dobivam odgovore če kdo kaj napiše na tisto temo ko sem jas tut napisala.. drugače pa moreš dat klukico tam (preden pošlješ odovor pač) : obvesti me, ko bo prispelo novo sporočilo (četrto pod tistim ko lahko sliko naložiš) ------------------------------------------------------------------------------------------------------ drugače pa jas tut mislim da bodi to kar si, razen če si ful nekaj zatežen al pa kaj, te pač bodi malo bolj veseli pa bo... v prvi vrsti morš bit pa sploh s sabo zadovoljen (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • MAN
11.2.2010 7:29
PorceLan pravi:
pixna pravi:
aha....ok.....tenx.......alo sam neka še kak prit do ostalih tem ki sem jih napisal.........tu desno je samo zadnje na forumu........
to bi rabo na gmail dobit, vsaj jas dobivam odgovore če kdo kaj napiše na tisto temo ko sem jas tut napisala.. drugače pa moreš dat klukico tam (preden pošlješ odovor pač) : obvesti me, ko bo prispelo novo sporočilo (četrto pod tistim ko lahko sliko naložiš) ------------------------------------------------------------------------------------------------------ drugače pa jas tut mislim da bodi to kar si, razen če si ful nekaj zatežen al pa kaj, te pač bodi malo bolj veseli pa bo... v prvi vrsti morš bit pa sploh s sabo zadovoljen (: aha tenx.......ne saj me sporoči če kaj dobim.....sam jst bi sepč rad vrnil na moje stare teme.....da vidim mal nasvete • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
11.2.2010 14:24
pixna pravi:
PorceLan pravi:
pixna pravi:
to bi rabo na gmail dobit, vsaj jas dobivam odgovore če kdo kaj napiše na tisto temo ko sem jas tut napisala.. drugače pa moreš dat klukico tam (preden pošlješ odovor pač) : obvesti me, ko bo prispelo novo sporočilo (četrto pod tistim ko lahko sliko naložiš) ------------------------------------------------------------------------------------------------------ drugače pa jas tut mislim da bodi to kar si, razen če si ful nekaj zatežen al pa kaj, te pač bodi malo bolj veseli pa bo... v prvi vrsti morš bit pa sploh s sabo zadovoljen (: aha tenx.......ne saj me sporoči če kaj dobim.....sam jst bi sepč rad vrnil na moje stare teme.....da vidim mal nasvete ja saj te pa pač na google napiši ime teme pa eetaq polek pa ti bo ven vrglo.. ×D _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • missCOOKIE
• Od: 26.10.2009
o.O
12.2.2010 15:11
jas sem jo dobla še preweč ko sem dala flouroscentno majco gor (o.O) od deda ko sm bla u njega .
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.