Ljubezen

lowe • Od: 7.2.2010 • Prispevkov: 24
Ljubezen 7.2.2010 11:15
Hei !

No jst sm zaljublena v mojega frenda ... on ve da sm wanga k sm mu povedala ...
Sam men zanima če je on vame ... Razz ... vedno ko se meniwa mi pravi da sm otročja ... ampak sej mi pol reče da mu je to čist kul.. no in enkrat mi je reku da sm mu ušeč sm to preden da bi bila vanga ... in pol čez neki časa mi pove da ma punco Crying or Very sad ... in me je tko u srcu bolelo da sm po tistm izvedla da sm wanga ... no in zdej nima punce .. Razz ... in zdej se ne meniwa tko velik .. pa nvm zakaj ... Confused ... zdej zajbawa mojo frendico k pa itk no vsi k je tko lepa ... sm nvm moja frendica ne ziwi v slo in nvm če bi bilo kej od tega razmerja... .. ona mi je rekla da do njega nč ne čuti ... sej se je pred kratkim s tipom rašla Crying or Very sad .. in je še vedno vanga ... ona se z tem frendom prej pozna kot jst .. kaj mislite bo kej iz tega al ne ???... aja problem ni moja frendica ...

aja moje frendica tud obiskuje to stran ... in ona mi je to predlagala Twisted Evil
nuska16 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 50
Re: Ljubezen 7.2.2010 16:04
hai....vidim da mama podobne probleme....sam s tem da on nima punce oz je že kake 3 lete ni meu...reku mi je da sm simpatična u šoli se pozdrauma, se mi nasmeje pomežikne pa tk, srameejiva sma oba. Embarassed mene je strah mu karkol povedat o mojih čustvih kr se bojim da bo pol to ''prijatlstvo'' k ga mama kr na 1x zginlo.... KA NJ NAREDIM? Crying or Very sad

P.S. za tvoj problem pa nwm.. tipi se učas res čudn obnašajo, da nben ne zastopi njihovih dejanj.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.