povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne

lola00 • Od: 13.9.2009 • Prispevkov: 28
povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 14.1.2010 14:02
lep pozdrav usem...
no pr meni je tko sva se spoznala z enim fantom prek neta..sva si pisala..msn..zdej sms..že 2 mesc..in on ne živi u slo..mislim ma hišo u sloveniji..samo študira in živi drugje..in zdej enkrat pride sem...in je reku da me povabi na večerjo..k sebi domov...
in jst zdej nevem kaj naredit al it al ne..??..ka nism navajena da hodim k fantom..ka jih skor ne poznam domov...pol še to je da nebo si kaj mislu...sm spoznala bi ga full rada..ka se mi zdi da je tko kr uredi fant!! nevem res...help pliss...
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 14.1.2010 16:10
hei..
ja vprašaj ga če lahka gresta kam vn.. tko v kakšo gostilno al kaj.. da se še mal spoznata.. (:
bojana • Od: 25.9.2008 • Prispevkov: 306
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 14.1.2010 18:18
glede na to, da ga osebno še ne poznaš, vztrajaj na tem, da se dobita na kakšnem javnem prostoru, tako kot je rekla vuvu pred mano. Saj imaš veliko možnosti, kjer se lahko srečata tudi na večerji, pa ti ni treba k njemu domov. če je fant OK tako kot se ti zdi, potem bo to razumel.
Ribica • Od: 4.11.2009 • Prispevkov: 102
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 16.1.2010 10:40
ja res je rajs se zmen pač tko da se dobita na javnem mestu pa pač če je kul mu loh kr poveš pač da ga ne poznaš pa tko in da se ti zdi to bolj primerno da nous pol na konc z enim starim pedofilom :S ja pa učas je še fajn če pač koga prpeleš zraun če ne na zmenk usaj kto pač da je za sosedno mizo pa da se delata da se ne poznata pa am ja no morš povedat doma Very Happy pač kje boš pa to

pa to resno
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 16.1.2010 15:49
povej mu kar te muči pa se dobta na kakšnem javnem mestu ;D
če je uredu fant bo razumeu ;D
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 17.1.2010 14:48
...<3 pravi:
povej mu kar te muči pa se dobta na kakšnem javnem mestu ;D
če je uredu fant bo razumeu ;D

hvala vam!!!
učeri sam mu pač povedala da bi se rajš dobila kje drugje in on je reku da..uredi da ni problema..da se lahk dobiva kjerkoli..
in reku je da mu je to kot dokaz da sam uredi punca!!! to se pravi da je tud on ok..
iii kok sm vesela zdej Smile))
Very Happy
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 17.1.2010 18:17
am ja kolk si pa stara ?
hja da neboš pol pristala ki v italiji v kaknem bari......nwm no jas bi verjeno za prvo rečaanje hoto kako javno mesto......nwm jas verjetno nebi šou oz bi izgovor najdo zaka nemorem Wink
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 17.1.2010 23:55
Mp3 pravi:
am ja kolk si pa stara ?
hja da neboš pol pristala ki v italiji v kaknem bari......nwm no jas bi verjeno za prvo rečaanje hoto kako javno mesto......nwm jas verjetno nebi šou oz bi izgovor najdo zaka nemorem Wink

ma neee sej je bova na javnem mestuu...kaka italija...
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 18.1.2010 1:15
lola00 pravi:
Mp3 pravi:
am ja kolk si pa stara ?

ma neee sej je bova na javnem mestuu...kaka italija...

amm......nič pozabi Razz Wink
Southwind • Od: 23.2.2010 • Prispevkov: 35
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam n 24.2.2010 16:46
lola00 pravi:
lep pozdrav usem...
no pr meni je tko sva se spoznala z enim fantom prek neta..sva si pisala..msn..zdej sms..že 2 mesc..in on ne živi u slo..mislim ma hišo u sloveniji..samo študira in živi drugje..in zdej enkrat pride sem...in je reku da me povabi na večerjo..k sebi domov...
in jst zdej nevem kaj naredit al it al ne..??..ka nism navajena da hodim k fantom..ka jih skor ne poznam domov...pol še to je da nebo si kaj mislu...sm spoznala bi ga full rada..ka se mi zdi da je tko kr uredi fant!! nevem res...help pliss...

Tudi jaz navijam za javno mesto.. Če ti ni odveč, poročaj kako je bilo na zmenku! Smile

Lp, Southwind
kr1enaa • Od: 8.2.2010 • Prispevkov: 10
Re: povabil me je v svojo hišo na večerjo, pa ga še poznam ne 25.2.2010 14:42
js tud priporočam da se dobita kje na javnem mestu kjer je več ljudi, saj ne veš kakšne namene ima fant....

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.