Najteži se je obrnt in it?• KrejziChick
• Od: 28.4.2009
Najteži se je obrnt in it?
29.1.2010 18:35
Je res tako težko? A se ne mormo preprost obrnt,pozabt,nikol več pomislt na to in samo jt stran?
. Zakaj se sekiramo? Ker smo ljudje, živa bitja, dihamo, čutimo...! Sama si ne morem pomagat če moja best frendica ne more popraut Anglešćine, in zaraddi tega se želi prepisati? Ne morem si pomagati, da se ne bi sekirala če se nekomu ki mi je blizu godi krivica. In pri ljubezni. Zakaj ko nas fant ****, se še vedno oklepamo spominov? Zakaj ko se zjutraj zbudimo pomislimo nanj in zvečer preden zaspimo? **** nas je me pa še vedno mislimo nanj in če prav si nočemo priznati v nekem skritem kotičku telesa si še vedno želimo da se nam opraviči in polovica bi ga celo vzela nazaj. Pa kaj če me je prevaral? Pa kaj če me ni jemal resno? Pa kaj če me je samo izrabil? PA KAJ!. Zakaj se ne moramo obrnt in it? .Narobe razmišljamo. Ni prav da bi ga uzele nazaj, samo včasih si ne moremo pomagati. Mislimo si mogoče se je spremenil ? Dvomim. Sicer pa smo tako narejeni da se ne naučimo nič če se to zgodi prijateljici. Šele ko bomo sami izkusili kako je če te nekdo prca u glavo.UĆIMO SE NA SVOJIH NAPAK. veliko ljudi je nesramnih potem pa se opravičijo in mi jim oprostimo. 30% procentov je da mislijo resno. Sama mislim da če nekdo reče oprosti, ni dovolj beseda, dokaži da ti je žal. Ker so nekatere besede , ki jih uporabljamo brez da bi mislili. Npr. Rečeš nekomu rad te imam. pa ne mislimo resno. in sploh ne vemo kaj naredimo s tem ko nekomu rečem rad te imam in ne mislimo resno.. Prijatelji: Kao dan danes sploh še vemo kdo je pravi prijatelj? Vsi ti govorijo pa veš da te nebi nikoli prizadel,zafrkaval in podobno. Pa saj ne veš a naj vrjameš al ne? Toliko si že doživel toliko ljudi te je izdalo, da preporsto ne moraš zaupati več. To ima dobro in slabo plat. Črno in belo- Ayde. Peace* • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
Re: Najteži se je obrnt in it?
29.1.2010 18:56
a z večjo pisavo ni šlo?_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
29.1.2010 19:43
underberg pravi:a z večjo pisavo ni šlo?
ej ti si car. kok ljudi nazaj zabijaš ej. : D • Mp3
• Od: 2.10.2009
29.1.2010 20:21
am ja ...lepo napisano....
v življenji morš nadit odg. na vp: zakaj sploh rodil sem se ? pa to kak si napisala.....se mi zdi da te poznam..... **** ga..življenje je kruto..... • underberg
29.1.2010 20:43
Fake0riginaL pravi:
underberg pravi:
a z večjo pisavo ni šlo?
ej ti si car. kok ljudi nazaj zabijaš ej. : D ni res! _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • KrejziChick
29.1.2010 21:13
underberg pravi:a z večjo pisavo ni šlo?
a slabo widš al kwa ? se bom naslednič potrudla dt wečjo. • KrejziChick
29.1.2010 21:16
Mp3 pravi:am ja ...lepo napisano....
v življenji morš nadit odg. na vp: zakaj sploh rodil sem se ? pa to kak si napisala.....se mi zdi da te poznam..... **** ga..življenje je kruto..... Mja... Poznaš? ne vem (: Vse jee možn an. XD • Krissy
• Od: 9.4.2009
29.1.2010 21:31
se strinjam s tabo....in tut use sm preživela,ja ni kej :/ kruto ma res
• tt_
• Od: 25.6.2009
30.1.2010 13:38
tako je • babylove
• Od: 9.5.2009
30.1.2010 13:57
podobnega sm tud sama dozivela in vem kako je to....
• underberg
30.1.2010 19:51
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
a z večjo pisavo ni šlo?
a slabo widš al kwa ? se bom naslednič potrudla dt wečjo. ne razumem • Soundbox
• Od: 23.11.2009
30.1.2010 20:06
lih to je najlaži. da se obrneš in greš.
sam dobr, to je dost dvoumno. lahko pomen da bežiš pred problemi, k jih ne rešš.. al pa da se obrneš in pustiš use za sabo in nadaljuješ pot normalno. • KrejziChick
1.2.2010 20:49
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
a z večjo pisavo ni šlo?
a slabo widš al kwa ? se bom naslednič potrudla dt wečjo. ne razumem Se mi je zdel da neboš, Kaj poleg tega das slepa si še nepismena ? • underberg
1.2.2010 21:50
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
a z večjo pisavo ni šlo?
a slabo widš al kwa ? se bom naslednič potrudla dt wečjo. ne razumem Se mi je zdel da neboš, Kaj poleg tega das slepa si še nepismena ? kr naenkrat pa baba postanem... ti si pa za hece... • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
1.2.2010 22:40
Prosim te, ne filozofiraj ker te v vsakem primeru premagam ...
• Mp3
• Od: 2.10.2009
1.2.2010 23:12
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
a z večjo pisavo ni šlo?
a slabo widš al kwa ? se bom naslednič potrudla dt wečjo. ne razumem Se mi je zdel da neboš, Kaj poleg tega das slepa si še nepismena ? kr naenkrat pa baba postanem... ti si pa za hece... ko v politiki.....ona ti celi spis napiše pol se pa zarad enga stavka ko sploh nima veze ,filozofira....bo treba še eno temo odpret.... • KrejziChick
3.2.2010 6:49
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
a z večjo pisavo ni šlo?
a slabo widš al kwa ? se bom naslednič potrudla dt wečjo. ne razumem Se mi je zdel da neboš, Kaj poleg tega das slepa si še nepismena ? kr naenkrat pa baba postanem... ti si pa za hece... opaa.moja napaka. ja ej js zmeri • KrejziChick
3.2.2010 6:50
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
a z večjo pisavo ni šlo?
a slabo widš al kwa ? se bom naslednič potrudla dt wečjo. ne razumem Se mi je zdel da neboš, Kaj poleg tega das slepa si še nepismena ? kr naenkrat pa baba postanem... ti si pa za hece... opaa.moja napaka. ja ej js zmeri • KrejziChick
3.2.2010 6:51
rakun pravi:Prosim te, ne filozofiraj ker te v vsakem primeru premagam ...
Filozifiram lah kadar hočm,kjer hočm. • underberg
3.2.2010 16:36
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
a z večjo pisavo ni šlo?
a slabo widš al kwa ? se bom naslednič potrudla dt wečjo. ne razumem Se mi je zdel da neboš, Kaj poleg tega das slepa si še nepismena ? kr naenkrat pa baba postanem... ti si pa za hece... opaa.moja napaka. ja ej js zmeri evo bo, ka ti? _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • KrejziChick
3.2.2010 17:57
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
KrejziChick pravi:
underberg pravi:
a z večjo pisavo ni šlo?
a slabo widš al kwa ? se bom naslednič potrudla dt wečjo. ne razumem Se mi je zdel da neboš, Kaj poleg tega das slepa si še nepismena ? kr naenkrat pa baba postanem... ti si pa za hece... opaa.moja napaka. ja ej js zmeri evo bo, ka ti? a? • anchika96
• Od: 10.4.2009
3.2.2010 19:51
hja. lahk je govorit, aveš. kr dejansk se stran obrnat pa it je u realnem lajfu zlo težko.
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.