Kako izvedeti ali si všeč simpatiji?• puncka<3
• Od: 23.1.2010
Kako izvedeti ali si všeč simpatiji?
3.2.2010 18:14
Ojla! Js sm zaljubljena v eno leto starejšega tipa. Moji prijateljici je rekel, ko ga je vprašala če bi hodil z mano, da mybi bi. Včasih se zelo čudno obnaša in naju s prijateljico gleda. Ne vem kaj misli on o meni... Kako naj to izvem..... Plis pomagajte
• mjaw
• Od: 17.1.2010
Re: Kako izvedeti ali si všeč simpatiji?
3.2.2010 19:19
mhm nwm...za mene zgleda ni vate.mhhm..kak izvedt da si tipu ušeč..no prvo je to da začne s tabo pogovarjati lahk u živo ali po fb,netlog,ii2..te prosi za cifro fon..te sms piše in kliče..te klikne na msn in te ful gleda med poukom.(če ni tvoj sošolc) pa te ful gleda med malico in odmorm..pa hoče sedt poleg tebe povsod..to že tkoj ugotovš d je tip vateee....če ti ta tip v kerga to dela pol je vate.. • nekdoooo
• Od: 20.10.2009
3.2.2010 20:56
mjaw pravi:mhm nwm...za mene zgleda ni vate.
mhhm..kak izvedt da si tipu ušeč..no prvo je to da začne s tabo pogovarjati lahk u živo ali po fb,netlog,ii2..te prosi za cifro fon..te sms piše in kliče..te klikne na msn in te ful gleda med poukom.(če ni tvoj sošolc) pa te ful gleda med malico in odmorm..pa hoče sedt poleg tebe povsod..to že tkoj ugotovš d je tip vateee....če ti ta tip v kerga to dela pol je vate.. ej ni nujno k to kr si našlela tko je tut tip obnaša do svojih dobrih prjatlc al pa do bf-dice pa ni nujn d je vanjo • Insane
• Od: 12.7.2009
3.2.2010 22:02
doro najbol bedno je ko kolegici rečeš da naj vpraša enega če bi hodo s tabo.xD
vprašaj ga sama pa boš dobila odgovor iz prve roke.(: • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
3.2.2010 23:15
puncka<3 pravi:Ojla! Js sm zaljubljena v eno leto starejšega tipa. Moji prijateljici je rekel, ko ga je vprašala če bi hodil z mano, da mybi bi. Včasih se zelo čudno obnaša in naju s prijateljico gleda. Ne vem kaj misli on o meni... Kako naj to izvem..... Plis pomagajte
PRVO KOT PRVO! NE MOREŠ PRVI DAN TI SPOZNATI NEKEGA TIPA, DRUGI DAN PA BI ŽE HODILA S TEM TIPOM - BILA PAR. Kolikor jaz vem, ženske ponavadi spoznajo dedce, preden se spustijo v kak odnos z njimi ... • puncka<3
4.2.2010 20:38
sej drugač ga poznam že dalj časa... (več let) sam ni moj sošolc....
drugač sm pa to frendico prašala da zve kj o njemu zato, ker je njen brat frend od njega.... • JuicyStar
5.2.2010 12:17
puncka<3 pravi:sej drugač ga poznam že dalj časa... (več let) sam ni moj sošolc....
drugač sm pa to frendico prašala da zve kj o njemu zato, ker je njen brat frend od njega.... Mogoče bi lahko mal več povedala o njemu... a je tko "ženskar" (al kko nei se izrazim)... Sta kdai skupaj? (v družbi itd.)..kko se potem obnaša? • puncka<3
6.2.2010 14:13
JuicyStar pravi:
puncka<3 pravi:
drugač sm pa to frendico prašala da zve kj o njemu zato, ker je njen brat frend od njega.... Mogoče bi lahko mal več povedala o njemu... a je tko "ženskar" (al kko nei se izrazim)... Sta kdai skupaj? (v družbi itd.)..kko se potem obnaša? am.. je bolj kot ne sramežljiv... ni ''ženskar''... zelo rad se smeji.... v razredu njihovem ni nwm kaj popularen (nekaj srednjega...) videla sem da sta me s prijateljem nekaj opravljala... nwm zakaj se je šlo.... • JuicyStar
6.2.2010 15:04
puncka<3 pravi:
JuicyStar pravi:
puncka<3 pravi:
drugač sm pa to frendico prašala da zve kj o njemu zato, ker je njen brat frend od njega.... Mogoče bi lahko mal več povedala o njemu... a je tko "ženskar" (al kko nei se izrazim)... Sta kdai skupaj? (v družbi itd.)..kko se potem obnaša? am.. je bolj kot ne sramežljiv... ni ''ženskar''... zelo rad se smeji.... v razredu njihovem ni nwm kaj popularen (nekaj srednjega...) videla sem da sta me s prijateljem nekaj opravljala... nwm zakaj se je šlo.... Bolj kot ne sramežjiv? (pol ni an?) =D (BLOND= js) Nima veze... Če je sramežjiv pa, da te včasih s tistim frendom gledata pa opravljata možn d si mu ušeč (al pa si njegoumu frendu)... Če pa ni sramežjiv mu pa gutou nis.. ker drgač te nebi samo gledou pa se ti smejou.. Drgač je on že meu punco? • puncka<3
6.2.2010 18:31
JuicyStar pravi:
puncka<3 pravi:
JuicyStar pravi:
puncka<3 pravi:
drugač sm pa to frendico prašala da zve kj o njemu zato, ker je njen brat frend od njega.... Mogoče bi lahko mal več povedala o njemu... a je tko "ženskar" (al kko nei se izrazim)... Sta kdai skupaj? (v družbi itd.)..kko se potem obnaša? am.. je bolj kot ne sramežljiv... ni ''ženskar''... zelo rad se smeji.... v razredu njihovem ni nwm kaj popularen (nekaj srednjega...) videla sem da sta me s prijateljem nekaj opravljala... nwm zakaj se je šlo.... Bolj kot ne sramežjiv? (pol ni an?) =D (BLOND= js) Nima veze... Če je sramežjiv pa, da te včasih s tistim frendom gledata pa opravljata možn d si mu ušeč (al pa si njegoumu frendu)... Če pa ni sramežjiv mu pa gutou nis.. ker drgač te nebi samo gledou pa se ti smejou.. Drgač je on že meu punco? pomoie da jo je meu... sam dej je 100% prost.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.