samo zunanjost...• Krissy
• Od: 9.4.2009
samo zunanjost...
3.2.2010 19:53
no men se zdi d je ceu svet že začeu gledat samo n zunanjost in na nč druzga..kot d je pomembno sam kašn si,kok kil maš,če si suh al debeu,lep al grd...meni gre to ful n živce..
me zanima če se tut vam zdi d je tko?? • Jok3r
• Od: 22.7.2009
...
3.2.2010 20:49
ma ja =/
tko pr nm u šoli.. u avli se punce usedejo in ko greš mem njih se sploh ne zavedaš da te je v teh 10sekundah ene 5 družb ocenjeval... in pol se sam po lepoti gleda.. =( men grejo pa bolj na živce samovšečni ljudje.. recmo na fb-ju kakšno dodaš in jo parkrat klikneš in te skos ignorera.. ne vem.. tuki je ena k eno sliko uploada in sem papež v rimu če ne dobi v 3 urah vsaj 50 lajkov in 100 komentarjev.. sej verjamem da ti je en ušeč pa da lajkaš njegovo sliko.. sam ne zastopm zakaj pol taki ljudje gor dajejo po 300 slik... • ...<3
• Od: 4.1.2010
Re: samo zunanjost...
3.2.2010 21:00
ja vem. priljubljenost si pri nam pridobiš z zunjanjostjo...
glede tega ocenjevanja. moje sošolke so take. smo na hodniku in čiz usako komentirajo kaka je. potem majo že kake nesramne vzdevke. npr. če kera ni glih suha je debelorita, če se kira ne oblači po modi je ciganka... itd. mi2 z mojo prjatlco se pa ne ubadama preveč s tem. men je bolj pomembno d si vredu oseba, prijazen, nasmejan... • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
3.2.2010 21:01
ni res!_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • ...<3
• Od: 4.1.2010
3.2.2010 21:35
underberg pravi:ni res!
seveda je res... -.-" na žalost • Krissy
• Od: 9.4.2009
3.2.2010 22:19
...<3 pravi:
underberg pravi:
ni res!
seveda je res... -.-" na žalost mi je žou..sam je res. • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
3.2.2010 23:13
Krissy pravi:no men se zdi d je ceu svet že začeu gledat samo n zunanjost in na nč druzga..kot d je pomembno sam kašn si,kok kil maš,če si suh al debeu,lep al grd...meni gre to ful n živce..
me zanima če se tut vam zdi d je tko?? Vsi imamo enake možnosti (vsaj glede postave...). • Mp3
• Od: 2.10.2009
3.2.2010 23:44
ah **** ga vedno je blo tak in vedno bo • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
4.2.2010 17:57
odvisno (: ziher je neki večji plus za nekoga če je simpatičen (lahko tui debeli) kot pa da je pač lep pa celi vzvišen, drugo je če je simpatičn + lep fmgo itak pa da je res da boš prej opazo nekoga ko je lep, pa da ma postavo pošlihtano v nulo,že zaradi tega ker mamo ljudje raje v bližini nekaj lepega (pa naj bodo to rože al pa kdo drug:P) kot pa nekaj kar ni lepo, ni estetsko, zanimivo. sicer pa jas mislim da ni spet vse na zunanjosti, večji pomen (vsaj pri kolegih) dajem karakterju. če je nekdo samozavestn, da se dobro počuti v svoji koži, da nima dveh obrazov ga ubistvo že tak dojemam in ga "avtomatično" sprejmem. tak da če si simpatičn, vesel, otimističen in vsaj "malo" skrbiš za svoj izgled pomoje nimaš z ljudmi nikjer nobenga problema. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • underberg
4.2.2010 18:44
sm reku da ni res! pa ne govorit za druge če ne vete...._________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • Mp3
• Od: 2.10.2009
4.2.2010 20:42
underberg pravi:sm reku da ni res! pa ne govorit za druge če ne vete....
te pa nam razloži da bomo vedli • underberg
4.2.2010 21:00
Mp3 pravi:
underberg pravi:
sm reku da ni res! pa ne govorit za druge če ne vete....
te pa nam razloži da bomo vedli ne vem ka vam čem tu razlagat _________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
5.2.2010 10:24
underberg pravi:
Mp3 pravi:
underberg pravi:
sm reku da ni res! pa ne govorit za druge če ne vete....
te pa nam razloži da bomo vedli ne vem ka vam čem tu razlagat bom jas (ker ni nobenga nikjer pa mi je dolgcajt, saj drugače nebi gnjavla) Prvič : "sm reku da ni res!" prevod: "sem rekel, da ni res! razlaga: reko je da ni res Drugič: "pa ne govorit za druge če ne vete...." prevod: "pa ne govorit za druge, če ne veste... " razlaga: da morte najprej sami vedet da ste bureki, da lahko pol to drugemu rečete ker je logično da si najprej ti tisto kar rečeš (npr. keson, kreten, ****č...) pol ko pa veš da si ti to pa lahko naprej rečeš.. (torej če to nekomu rečeš sebe žališ) razlaga na temo: ne govorit za druge, če nevete da vsi nea gledajo na zunanjost jaki problem _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.