Talismani in predmeti za srečo• dydy
• Od: 7.11.2008
Talismani in predmeti za srečo
9.11.2008 20:44
čau. mene pa zanima če maste kak talisman al pa kako verižico al pa zapestno co al pa prstan al pa bilo kaj drugega za srečo.
da začnem z mano: js mam verižico v obliki zvezde in jo stalno nosim pa vi??? • rdeca
• Od: 12.10.2008
Re: Talismani in predmeti za srečo
11.11.2008 22:39
js sm mela eno verižco delfinčka, pa mi jo je brat strgu!!
zdej pa nimam nič! • Dul
• Od: 8.11.2008
12.11.2008 17:16
Jest mam pa neki tazga ka je kat ene 3-2cm dolga ketnca pa zmeri ka mam kej za narest kjer rabm srečo pred tekmo(basket,plezanje,karate) al pa razne kontrolne pa tu pa je jo stisnem z pestmi pa jo dam nazaj u žep pa mi fulll pomaga:P
• Barby
• Od: 10.10.2008
16.11.2008 1:31
Mam pentagram k je skor iz čistega srebra. Je najmočnejši simbol bele magije. Uniči vso zlo, varuje pred nadnaravnimi temačmimi silami in predstavjla življenje in zdravje.
Pa še sploh pomaga, kr mi ga je tip kupu. • niika
• Od: 7.10.2008
16.11.2008 13:03
jas pa mam dva kamna ... ko sem jih kuplaa pa se mi zdi da mi srečo prinašataa! pa skoz jih mam v peresnici pol pa ko prijejo kake kontrolke al pa kaj pa jih mam na mizii! pa ko si živčn je tak fajn kaj v roki met xD • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
19.11.2008 15:16
jst mam en obesek iz irske ki naj bi pomenil love, in zto k men ljubezen pomen največ na svetu ga nosm vsak dan, pol pa če sm kej živčna al pa to, ga tko primem v roko, pa se ful pomirim...zdej nevem če kej pomaga, recimo da ja...ma sej verjetno je bl pomembno to, da ti verjameš v to, da boš zmogel neki nardit, zdej če misliš, da ti nek obesek lahko pri tem pomaga, ni s tem nč narobe, če pa misliš, da tega ne potrebuješ pa še tolk bolš xD
msf |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.