mars !? :o

znja • Od: 30.4.2009 • Prispevkov: 10
mars !? :o 31.1.2010 14:51
no jas bi vam prvo nekaj powedla pol pa prosla da usak powe svoje mnenje ker jas neem kaj si naj weč mislim ...
no midva z enim tipom se menima se razumema use ... sma tut že nekaj mela pa bla bla .. in zaj se nekaj časa nisma čula ... in pol je dobo internet (ker ga nekaj časa ni mel ker so se selili ....) no in se je vpiso na msn pa ga nalašč nisem kliknila ... naj on mene ... Wink no in pol sm mu poslala sms če prije do mene pa ni blo odg pa nix .. tut klikno me ni na msnju pa nix ... in smo bli naša druščina učeri skup pri meni pa mu je moj kolega napiso: ''seos honey'' ... in walda da sm bla jezna nanj ... ampak on ni odp nix na to ... in pol je meni kolegica rekla naj mu napišem nekaj v tem smislu: ''alo sory kolegica se je norca delala .. niam cajta .. ajde'' ... in jas ker sm mela nekaj alkohola v sebi sm mu šla to res pisat ... in mi je zaj žau saj mi je takoj odp to: ''marš'' ... in sm ga vp kaj mu je .. pa je nekaj piso samo ni poslal kaj je piso temveč se je kr izpiso .. -.- ... in sm ga klicala pa je dol vrgo .. pa sm klicala s kolegicinega fona pa je mel nedosegljivo ..
in jas zaj res newem kaj si naj mislim ... kot da je to kaj tak groznega kaj sm mu napisala ... :s .. zaj pa mene zanima če se komu svita zakaj mi je to napiso ... pa če ma kdo kako idejo kak naj to popravim xD
Very Happy hvala za odgovore že vnaprej .. uživajte <33 Wink .. aja pa če so kake napake v besedilu se opravičujem Wink hah xD
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: mars !? :o 31.1.2010 15:47
ja so napake v besedilu Wink ni nix ampak nič Smile hvala Very Happy ker me res moti Razz

drgac kolk sta stara oba? mord bo lazje kej za povedat Smile
mjaw • Od: 17.1.2010 • Prispevkov: 220
Re: mars !? :o 31.1.2010 16:00
ahm..po tem kar si napisla sklepm da ta tip neče nč met s tabo..al pa te je ž pozabu k te ni kliknu p to..če te nč ne odpiše po smsu p msnu al kj druzga odnehaj! težiš mu..na živce mu greš k mu tok pišeš p klicš..wsaj js tko mislm Very Happy..za neki časa ga pust..mogoč ti bo pol klicu k ga doooooooowg nisi pisala..Smile wsaaj js bi tko naredla.
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: mars !? :o 31.1.2010 18:12
mjaw pravi:
ahm..po tem kar si napisla sklepm da ta tip neče nč met s tabo..al pa te je ž pozabu k te ni kliknu p to..če te nč ne odpiše po smsu p msnu al kj druzga odnehaj! težiš mu..na živce mu greš k mu tok pišeš p klicš..wsaj js tko mislm Very Happy..za neki časa ga pust..mogoč ti bo pol klicu k ga doooooooowg nisi pisala..Smile wsaaj js bi tko naredla.

jz tut mislim tko. pomojem mu greš na živce in te poskuša ignorirati
Re: mars !? :o 2.2.2010 19:00
LZyMN pravi:
ja so napake v besedilu Wink ni nix ampak nič Smile hvala Very Happy ker me res moti Razz

drgac kolk sta stara oba? mord bo lazje kej za povedat Smile

jas 15 on pa 16 ...
Re: mars !? :o 2.2.2010 19:01
mjaw pravi:

okej .. hvala Wink se bom potrudla pa ga bom pustila na miru :s

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.