Rojstni dan

mrswilliams • Od: 26.1.2010 • Prispevkov: 50
Rojstni dan 20.2.2010 22:24
hi. no pač polet mam rojstn dan in sm se odločila da bomo šli s frendi na bazen itd. [js že zdele use plane delam XD] in pač problem je pr tipih! zmeri k me vidjo da sm u družbi FRENDA mi govorijo opa kdo je pa to blablabla-.- to mi gre ful nažiuce! in js bi tut kšnga frenda powabla na bday sam me je nekak "strah" da me bojo doma pol **** XD

kko bi js to izvedla ne da bi vedl da so tut tipi tm? mislna sm tko da me mt prpele tja[bazen] ane in pol gre domou. sam problem je pr darilih! k recmo da bi od frendic že direkt pospraula u auto pol čez neki časa bi pa frendi pršli sam pol nevem kam nej dam darila na bazenu da ne bo kdo še kej ukradu? eh ja problemi.

help?!?!
FamilyGirl • Od: 23.10.2009 • Prispevkov: 65
Re: Rojstni dan 20.2.2010 23:52
A to tvoji starši, family pa tko ... Zdei kle je tkole: ti ji razlož (brez smejanja, režanja, hihitanja, zardevanja, ovinkarjenja in takih bedarij) in jim glej eyes to eyes in uporabli retoriko. Igrej. Ampak igrej resnico in pravico. Puvej, da (ubistvu jim ralož) kko stvari stujijo, pa rees bod iskrena. Ti puvej, da si člouk in da rabš spuznavat tut fante. Tega pa ne moreš, če se z nimi ne družš. Pa da te žalosti, da te starši ne jemljejo resno, da bi ti sam rada praznuvala svoj rojstni dan, brez kakršnih koli bedastih kumentarjev. Sam uživala bi rada. Izpuvej se, dam pazi, da ne bo use skupi pustal preveč sentimentaln. Pa ne puuzdiguj glasu, ne jamrej, reč da dokler ne puveš du konca, da naj tene prekinjajo, k ti že tko take zadeve niso ušeč.
Mislm, da bo to zadustuval.

FG
fsm
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Rojstni dan 21.2.2010 0:02
am da morš fante spoznavat.....se pa te maš lahko dede za frende pa jih narojstnega povabiš....al maš res take stare da še ne dovolijo da maš deda za frenda....

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.