Napisi za sobo. =)
• 005
• Od: 17.5.2009
Napisi za sobo. =)
24.1.2010 16:24
Book..
spet jes.xD men je ful všeč če je na vratah sobe napisana kaka fora al pa kai takega...al pa npr. v sobi po stenah kake fore nalimane...kaki napisi itd. na vratah sobe mam na notranji strani nalepsljene slike...na zunanji pa niam nič..pa bi ful rada neki mela..problem je...da nwm koga... npr. mela sn že napisano BOYS pa prečrtano.xD al pa kai takega.. zaj bi pa spet mela rada kai v tem stili...lahko angleško al pa slovensko... povejte tui če mate vi kai podobnega po sobah nalepleno pa napisano..itd. kaka ideja za men.?? Tenks že vnaprej. =) • Ribica
• Od: 4.11.2009
Re: Napisi za sobo. =)
24.1.2010 16:55
no ne vm js sm enkat u koloseju najdla kartice od aspirina k je na eni pisal spokaj na drugi pa poberi se pa sm ju na vrata nalimala
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
24.1.2010 17:31
drugače so kaki taki napisi v kakih revijah (cool, bravo).. jas mam na zunanji strani vrat enga od bravota pa piše gor parental advisory, keep out of my room. (: (če to misliš?)
lahko si pa tut sama narediš npr. knock & wait or give me 0,50€ al pa kolkoo.. ×D (tak ma kolega pa kr zasluži =P ) al si pa kake slike skopiraš (al pa tut posterje) pa zraven kaj napišeš.. npr če ti je kdo pune lepi (npr. ryan sheckler) pa si lahko polek napišeš ryan beibi al pa nekaj.. drugač pa obstajajo take nalepke (mislim da jih majo na pošti al banki, pa v trafikah pa to) ko so pač take besede gor napisane pa lahko pol kaki stavek tvoriš.. pa tut take tablice (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Mp3
• Od: 2.10.2009
24.1.2010 18:46
am jas sem mel v sobi po omarah pa na ratah postre polimane pa k je bil en malo raztrgan mi je majka vse dol potrgala ah pa še od prison break je bil • ...<3
• Od: 4.1.2010
24.1.2010 19:42
ful tega najdeš po revijah kot so cool... ja pa na netu poglej an... ;D
• nejchula
• Od: 30.6.2009
24.1.2010 20:55
jst mam pa tko
pogled v mojo sobo 0.50€ vstop v mojo sobo 0.50€ branje tega cenika 0.50€ sam itak noben teha resno ne jemle -.- na začetku pa sm zaslužila 3€ (H) pol mam pa tko od ponedeljka do petka.....zaprto sobota........................zaprto nedelja in prazniki..........zaprto VABLJENI! hahaha men so hudi..sm se sama spomnla aja pa še to mam...zvoni, trkanje ne dela haha men je ušeč • myselfime
• Od: 12.5.2009
24.1.2010 21:57
jas niam lih na vratah ampak po stenah samo vseeno....npr. Normal people worry us!
al pa: Don t take life to seriously nobody gets out alive anyway...pa se vec takih "nasvetou" za life p to • rakun
• Od: 16.12.2009
• Kraj: Ptuj
24.1.2010 22:38
jaz pa bi si naredil napis: TITS or GTFO! • Diablo
• Od: 14.10.2009
25.1.2010 18:34
nejchula pravi:jst mam pa tko
pogled v mojo sobo 0.50€ vstop v mojo sobo 0.50€ branje tega cenika 0.50€ sam itak noben teha resno ne jemle -.- na začetku pa sm zaslužila 3€ (H) pol mam pa tko od ponedeljka do petka.....zaprto sobota........................zaprto nedelja in prazniki..........zaprto VABLJENI! hahaha men so hudi..sm se sama spomnla aja pa še to mam...zvoni, trkanje ne dela haha men je ušeč tale scena, a je skos zaprt pa nakonc vabljeni je pa od mercatorja scena in se ti nis mogla sama spomnit, tko da ne bluzi... • nejchula
• Od: 30.6.2009
25.1.2010 18:37
Diablo pravi:
nejchula pravi:
jst mam pa tko
pogled v mojo sobo 0.50€ vstop v mojo sobo 0.50€ branje tega cenika 0.50€ sam itak noben teha resno ne jemle -.- na začetku pa sm zaslužila 3€ (H) pol mam pa tko od ponedeljka do petka.....zaprto sobota........................zaprto nedelja in prazniki..........zaprto VABLJENI! hahaha men so hudi..sm se sama spomnla aja pa še to mam...zvoni, trkanje ne dela haha men je ušeč tale scena, a je skos zaprt pa nakonc vabljeni je pa od mercatorja scena in se ti nis mogla sama spomnit, tko da ne bluzi... ja sorry jst še nism vidla • babylove
• Od: 9.5.2009
25.1.2010 18:42
Jst mam napisano NE VSTOPI SEKSAM!!!!!!!!!!!!!!! foter je skor znorel ko je prvič vidu in takoj udru u sobo k je mislu da res seksam.... hahahah • 005
25.1.2010 21:42
babylove pravi:Jst mam napisano NE VSTOPI SEKSAM!!!!!!!!!!!!!!!
foter je skor znorel ko je prvič vidu in takoj udru u sobo k je mislu da res seksam.... hahahah hahaha...dobra. XP • babylove
26.1.2010 13:54
005 pravi:
babylove pravi:
Jst mam napisano NE VSTOPI SEKSAM!!!!!!!!!!!!!!!
foter je skor znorel ko je prvič vidu in takoj udru u sobo k je mislu da res seksam.... hahahah hahaha...dobra. XP to delam da fotra norveram oz. njegovo punco k jo sovražim • 005
29.1.2010 22:35
babylove pravi:
005 pravi:
babylove pravi:
foter je skor znorel ko je prvič vidu in takoj udru u sobo k je mislu da res seksam.... hahahah hahaha...dobra. XP to delam da fotra norveram oz. njegovo punco k jo sovražim Hudoba.xD [ tak je pra.=) ] • babylove
29.1.2010 22:59
005 pravi:
babylove pravi:
005 pravi:
babylove pravi:
foter je skor znorel ko je prvič vidu in takoj udru u sobo k je mislu da res seksam.... hahahah hahaha...dobra. XP to delam da fotra norveram oz. njegovo punco k jo sovražim Hudoba.xD [ tak je pra.=) ] ja vem da sm hudobna in to mi je kul |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.