regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje

1 | 2 | >>
zvezdicaa • Od: 26.10.2009 • Prispevkov: 115
regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 31.1.2010 22:10
Hei Smile V torek je v Celju regijsko tekmovanje iz slovenščine.. pa me zanima če kdo gre? .. pa tut na kak način bo piso, k sm slišala, da je zdei naprei ful težje.. pa na kai bi dali naiveč poudarka pri pisanju?..
Lp Wink
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 31.1.2010 22:14
jes grem...samo ne v Celje...grem v Ljuečno...pride gdo tja.?

jaa...full je težje..pa full morš vse podrobno vedet o pavčkovem lajfi itd.
jes grem...ampak mi je vseeno ka bom dobla..učila si nisn pa šisto nič...pa se najbrž tui nebom kai pretirano...
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 1.2.2010 16:00
jz sm lani šla. pa sploh ni blo težk. sam nakladat morš. jz se nism nč prpraulala lani pa nism mela mal točk ;D letos nism mogla pridet pisat. mi je mal žau. mogoč bi pa pršla naprej... ;D
someone • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 56
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 1.2.2010 17:06
hei. =) ja js grem na lubečno. baje moraš neki ful o pisatlu pisat pa pač sredstva k bojo u pesmi pač ponaulanje, neologizem, personifikacija in to..js si grem glih mal brat sam nwm če mi bo glih neki šlo. good luck to everybody. =)
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 1.2.2010 17:10
someone pravi:
hei. =) ja js grem na lubečno. baje moraš neki ful o pisatlu pisat pa pač sredstva k bojo u pesmi pač ponaulanje, neologizem, personifikacija in to..js si grem glih mal brat sam nwm če mi bo glih neki šlo. good luck to everybody. =)

na lubečno greš.??
pošleš msn po zasebnem?
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 1.2.2010 17:16
zvezdicaa pravi:
Hei Smile V torek je v Celju regijsko tekmovanje iz slovenščine.. pa me zanima če kdo gre? .. pa tut na kak način bo piso, k sm slišala, da je zdei naprei ful težje.. pa na kai bi dali naiveč poudarka pri pisanju?..
Lp Wink

em jst se opravičujem k sem use skup neki zamešala Embarassed .. jst grem u Ljubečno tut pisat ja Smile XD
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 1.2.2010 18:09
zvezdicaa pravi:
zvezdicaa pravi:
Lp Wink

em jst se opravičujem k sem use skup neki zamešala Embarassed .. jst grem u Ljubečno tut pisat ja Smile XD

pošleš ti tui msn..zasebni mislim..
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 1.2.2010 18:45
Ja jst grem tut jutr na cankarjevo..in sicr u NM .. upam da bo kej . ;D
JusTaKiD96 • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 10
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 1.2.2010 19:13
ja jsT grem ja..u domžaLe..xD
ja baje d bo bL Tžku ja..misLm pač bL zahTeuni kriTeriji..a kdo ve koLko procenTou je poTrebno d dobiš srebrno priznanje..jsT sm Tega šoLskega pisaLa pč 88 procenTu sam pomojm bo Treba več za kLe an.?? x]
ja mi smo meL fuL maL prprav n To..Tko d učiT se mi nevem koLk ne da zdj..prbLižn vem kaj je Treba..najboL **** je pa k neveš kira pesm bo..xD
jsT grem probaT pa kar bo bo..

uso srečo.! =)
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 1.2.2010 20:05
jas pa grm v beltince pisat.. danes mislim prebrat knjigo še enkrat.xD nevem če mi bo uspelo.Razz
drugačeja ful moreš nakladat.. jas že ko smo šolsko pisali nisem mela pojma o čem pišem.. smao nakladala sem.. pa pač vse kaj se v tistem trenutki o pavčki spomniš napišeš.. čim več napišeš bolše je.. ker pol oni itaq mislijo da pavčka obvladaš.. drugače pa to ko nam bojo neko temo postavli to pač probaj razširit na vse možne načine.. ker jas sem pri tistem ful menjavala teme pač da sem mela več za napisat.Very Happy

pa vso srečo vsem.Wink
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 2.2.2010 19:09
in kak vam je šlo.?
kolko ste napisale?
jas sem 2 strani pa pol.. ena ko je sedela zraven mene si je še po ene pole hodla.. če je napisala 6 strani.:OxD jas nevem kaj je pisala sploh.xD
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 2.2.2010 19:23
ja...meni je moj spis všeč...samo itak vem da nebom nikamor prišla...
napisala sn pa 2 strani pa pol...
pa en tui ko je biu v isti učilnici...je napisau 4 strani..pa pol pred koncom še 1 al pa 2...nori so ludii..nwm ka nakladajo...hhh
čeprau možno da delajo vlke presledke..pa ogromne črke...
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 2.2.2010 20:05
hja lohk bi bolš napisala kot sm.. pa zame je blo premau časa.. Confused pa tko ni mi neki zlo dober šlo.. napisala sem pa tri strani
someone • Od: 30.3.2009 • Prispevkov: 56
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 2.2.2010 21:31
js sm napisala tri strani..in ja lahko bi bolš..:/ ena tm zraun mene je pisala 3x manše čkre kt jz pa napisala 4 strani.O.O ma sj no..zajela sm use kar je blo treba sam nwm.nimam neki dobrega filinga.
XxwnbDeadAnxX • Od: 26.8.2009 • Prispevkov: 31
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 2.2.2010 21:43
eezt sm šLaa pa u domžaLee & sm napisaLa 3 strani pa 4 vrstice... pa seii drgaač pomoje d mi je šLo dobr k jst z nakLadanjem nimam probLemou =) a gdoo ve gdaii bojo rezuLtati.?. k me fuLL zanima kok točk bo =)[/u]
Diablo • Od: 14.10.2009 • Prispevkov: 62
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 3.2.2010 16:29
...<3 pravi:
jz sm lani šla. pa sploh ni blo težk. sam nakladat morš. jz se nism nč prpraulala lani pa nism mela mal točk ;D letos nism mogla pridet pisat. mi je mal žau. mogoč bi pa pršla naprej... ;D

Z nakaldanjem neboš nikamor pršla Wink

mogoče si bla na regijsku dobra sam, naprej nauš
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 3.2.2010 19:57
ma ja js sm popisala ene 4 strani pa pou..sm dost na velku pišm..drgač mam pa ne kej preveč dobr občutk ./
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 3.2.2010 21:51
rezultati bojo baje čez 3 tedne nekej.(:
sicer pa ena zaven mene je ful na malo pisala in si je šla še po ene pole..
to z nakladanjem je tak.. če znaš nakladat oz.. o eni stvari povedat ful dobrih stvari je to okej.. če pa nakladaš v tisto smer da v 5 povedih poveš isto stvar pa je to bw.. jaz sem pisala take povedi ko naj bi nekaj pomenle ne pa uj neke v tri dni.. pač noter sem zajela vse kar je blo v navodilah in to probala ful posplošit in dat na večjo temo to pa meni nikol ni blo teško.. nimam pa tak nobenega občutka kak bi naj pisala..

aja pa tak kot zanimivost.. ena ko je bila v isti učilnici kot jas je mela sestavljen test pa se ga je pered tem piflala.. ker naj bi blo tak da če si zajel pavčka pač njegov življenjepis pa potem pokazal dosti znanja o knjigi pa se držal teme malo maš srebrno že v žepu...
MaŁaa* • Od: 17.11.2009 • Prispevkov: 69
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 10.2.2010 22:03
Z nakladanjem ful delč priidš... Saam morš znat!

.Aa že mate rezultatee?
Js mam 38 točk! slabu... :S
Annnnnnc • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 113
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 10.2.2010 23:55
005 pravi:
pa en tui ko je biu v isti učilnici...je napisau 4 strani..pa pol pred koncom še 1 al pa 2...nori so ludii..nwm ka nakladajo...hhh

js tut bla.Very HappyD
ej a slućaajn veš u kiri ućilnci si bla.? mogoć 2.?
k je pr nas tut en celo polo popisu pa po drugo si je šou.XDXD
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 11.2.2010 16:05
Annnnnnc pravi:
005 pravi:

js tut bla.Very HappyD
ej a slućaajn veš u kiri ućilnci si bla.? mogoć 2.?
k je pr nas tut en celo polo popisu pa po drugo si je šou.XDXD

nee...jes sn bla učilnca 1. =)
zbrala sn pa 30 točk.XD XD
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 12.2.2010 19:05
43 točk.(:
sploh nisem pričakovala tolko mislim če so ene zraven mene tolko pisale.xD
.. pa doro glavno da mam srebrno + še eno 5 pri slovenščini in status potrjen.xD [status tekmovalca btw.Wink]
za naprej pa še nwem če rem.. to mi je vseeno.xD
Annnnnnc • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 113
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 12.2.2010 19:45
42 tooćk.prva bla.XDXD js nwm ka so ostaali delaal.Very HappyD ona k je mela na šolskem najveć toćk jih je meela zej najmanj.Razz srebrno doobim.5ko bi mi tut lahk dala sam bo zihr s5 rekla da se to šteje kot kao VELIK plus.XDXD
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 12.2.2010 23:37
Velik plus?
meni so že za šolsko vpisali 5.Razz
zaj tuji verjetno dobim..
alo ti veš če reš mejbi naprej?Very Happy
ker pol jas tuji grem.xD
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: regijsko tekmovanje--za Cankarjevo priznanje 13.2.2010 0:31
Annnnnnc pravi:
42 tooćk.prva bla.XDXD js nwm ka so ostaali delaal.Very HappyD ona k je mela na šolskem najveć toćk jih je meela zej najmanj.Razz srebrno doobim.5ko bi mi tut lahk dala sam bo zihr s5 rekla da se to šteje kot kao VELIK plus.XDXD

Veš zakaj?
Ker pole za vsako šolsko tekmovanje pridejo 5 dni naprej,
za regijsko pa samo pol ure.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.