Gimnazija ali sredjna šola?

mrswilliams • Od: 26.1.2010 • Prispevkov: 50
Gimnazija ali sredjna šola? 28.1.2010 17:53
Heeeej.
mene pa zanima kaj je bolš? al nej grem direkt na sredo al je bolš gimanazija? ker za gimnazijo delam 4 leta in pol po gimnaziji nism nč. sam mam pa prednosti pol za naprej. nemorm se odločt res ne. pa še 100% morm bit d bom gimnazijo nrdila čene bo šlo 4 let v nč. help me!
hoTdeviLgirL • Od: 13.8.2009 • Prispevkov: 69
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 28.1.2010 18:55
mrswilliams pravi:
Heeeej.
mene pa zanima kaj je bolš? al nej grem direkt na sredo al je bolš gimanazija? ker za gimnazijo delam 4 leta in pol po gimnaziji nism nč. sam mam pa prednosti pol za naprej. nemorm se odločt res ne. pa še 100% morm bit d bom gimnazijo nrdila čene bo šlo 4 let v nč. help me!

maam isT probLem. Jes neuem kam naai grem... sam gimnaziJo souražim, pa po 4 LeTih neom nič... pa Tk ueem da bom Taam prisTaLaa
boL se Ti spLača iT na sredno, če veš kua bi rada bLa, če pa ne, Ti Je pa bv iT na neko sredno, kr Ti bo poL žaau... sam usaak ma svoJe mnenJe. sama boL veš kee se vidiš
upam, da sm Ti kJ pomagaLa, čeTuT ni ueLiik
aiidee (s)meeJ see
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 28.1.2010 20:14
lej bolš da greš neko sredno pa tam narediš pa ži maš neki poklic ..pa če ti ne paše lahko reš še pol na kako drugo šolo Wink
ChupaChups • Od: 15.4.2009 • Prispevkov: 14
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 29.1.2010 15:35
Če hočš bit čimprej konc pol pejt na sredno, če se ti pa da pač učit, po se ti pa bol splača na gimnazijo. Sam za sredno se morš pa zdj odločt kaj te zanima u lajfu delat, če greš na gimnazijo si pa to odločitu prestavš za štir leta ...
Bella • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 79
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 29.1.2010 19:39
ja men je bolša sredna šola..kr po tej šoli ko jo pač nardiš že nekaj si..ja sej si tut lahk pol premisliš..lohk se u drugo šolo upišeš..
kr pač gimnazija mi je tko tko..ni mi preveč ušeč..delaš 4leta in pol res nisi nič..
dost jih gre tja k pač nevejo kam bi še šli u sredno šolo..ampak če maš ti cil za eno šolo pa id kr direk tja..

primer. : moj stric šou u gimnazijo pa delau 4 leta pa se je navolu..pa se mu ni dalo it več naprej..kr je šou pol v računalniško pa je ni nardiu..

no zdej nevem..kak za kogaa..

užiweyte. <3<3
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 29.1.2010 20:06
jas pa grem na gimnazijo..
pač nimam sploh predstave kaj bi bla v lajfu pa dobro se učim pa to tak da grem na gimnazijo..
sicer pa če si ziher da boš naredla idi na gimnazijo.. maš pol bolše možnosti za naprej..
če pa boš šla v poklicno pa pač moreš res ful premislit ker je pol bedno ko boš ugotovila da te sploh ne veseli to za kaj si se odločla..Wink
ja res je da po gim. nisi nič pol.. ampak za ene poklice pač moreš it na gimnazijo.. oz. je to najbolša možnost..(:
sicer pa se moreš itaq sama odločit.Wink
patylove • Od: 13.12.2009 • Prispevkov: 12
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 29.1.2010 20:19
mrswilliams pravi:
Heeeej.

js bi ti najbl priporočala uzgojiteljsko je najbl izi pa je pol nakonc če delaš na maturi en predmet več si isto kot da bi naredla gomnazijo sam d je celotno šolanje lažje...
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 29.1.2010 20:23
pomoje je boljša sredna če maš neko željo prav po enem poklicu, ker če gimnazijo narediš res da maš več možnosti, ampak lahko da se ti nebo dalje dalo it pa mogoče sploh gimnazije naredla neboš tak da so bla pol 4 leta zanič.. sicer pa tak ti veš če si nekaj želiš, pol boš že verjetno tja šla.
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 30.1.2010 11:03
ja jz tut mislim tko če se ti gre d hiter končaš priporočam sredno drugač pa če bi se rada še učila pa pejt na gimnazijo ;D
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 31.1.2010 2:39
jaah učit se morš in u srednji in u gimnaziji.Je pa gimnazija težja ker ti da boljšo podlago za študij.Tko da če hočte študirat alpa ne veste kaj bi bli vam priporočam gimnazijo. Srednjo pa priporočam tistim ki bi radi mel že izobrazbo,zo odločeni in se jim mali manj da učit Wink
Upam da sem pomagala.
nekdoooo • Od: 20.10.2009 • Prispevkov: 13
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 31.1.2010 22:13
Insane pravi:
jas pa grem na gimnazijo..
pač nimam sploh predstave kaj bi bla v lajfu pa dobro se učim pa to tak da grem na gimnazijo..
sicer pa če si ziher da boš naredla idi na gimnazijo.. maš pol bolše možnosti za naprej..
če pa boš šla v poklicno pa pač moreš res ful premislit ker je pol bedno ko boš ugotovila da te sploh ne veseli to za kaj si se odločla..Wink
ja res je da po gim. nisi nič pol.. ampak za ene poklice pač moreš it na gimnazijo.. oz. je to najbolša možnost..(:
sicer pa se moreš itaq sama odločit.Wink

maš bolše možnosti sam glede izbire šol oz faksov kamor se pa upišeš ne pa glede znanja ker npr. če bo šu nekdo na kemisko pa se bo pol upisov na viško kemisko bo meu tm 3× več znanja u tem kot pa eden iz gimnazije .
pomojem se ti bol splača it na sredno šole ker tut pol po njej se loh skor na katerikol faks upišeš po gimnaziji si pa samo gimnaiski maturant in si potem še prisiljen nrdit neki faks ker drugače nisi nič
Lp
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 31.1.2010 22:20
Greš v poklicno šolo, jo narediš (4 letno) in potem še eno leto riskiraš za maturitetni tečaj, pa je isto kot bi šel v gimnazijo pa še en poklic maš.
KrejziChick • Od: 28.4.2009 • Prispevkov: 12
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 1.2.2010 20:56
Gimnazija. Najbolša Ekonomska. Ni fizike, dve leti bajle in keme. Najlažja gimnazija je ekonomska. Js sm letos sicer faazan na ekonomski. Sam je kul ni težko skor nč se nism učla razn mte k mi ngre tok pa bi bla pravdobra po prvi konferenci. Ni tako težko samo delat je treba. ni več zabušavanja. in tud srednja šola ne boš zdel na celi riti bo tut kej treba narest. Po gimnaziji imaš vse odprte moznosti če še ne veš kaj bi bila rada je to najbolša odločitev če pa te zanima prav ena smer ne vem KOzmetična pa se upiši na kozmetično sredno potem pa na višjo kozmetično Very Happy
XxcuukrckxX3 • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 33
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 2.2.2010 23:57
moj mnenje je d pejt na gimnazijo..ker si po sredni loh še premislš kaj bi rada bla pa tžko pridš drgam..tk maš pa več časa da se odločaš..pa tut gimnazija sploh ni tok težka kokr eni pravjo,sam morš se znt saj mau učit..pa iz sredne teži prideš na un faks k hočš kt iz gimnazije..pa maturo teži nrdiš iz sredne šole kt pa iz gimnazije..ker tut zadne čase brez faksa nisi skor nč..neuem,moja izkušna je taka d sm hotla na sredno veterinarsko,pa sm ful razmišlala pa premlevala dobre in slabe lastnosti..tut tm so mi povedal da iz gimnazije laži pridejo na faks kt iz sredne..čprou nekak ni fer,sj greš za to na določeno sredno šolo,ker hočeš bit to po poklicu,sam tk je..pa tut pol na faksu..ni fore skor če maš mau predznanja iz sredne,ker greš itaq use od začetka.. neuem no..upam d sm ti pomagala kj..sicer je pa to tvoja odločitev..niti ne vem,kaj te zanima pa kok si pridna glede učenja ptko..
hf* ^^
pomarcka • Od: 13.12.2009 • Prispevkov: 9
Re: Gimnazija ali sredjna šola? 3.2.2010 18:28
ja jst tud nevem....jst sm kr dobra u šoli in sm mislna it kr na gimnazijo...ma zej bom pomoje šla na srednjo zdravstveno,pol bi nrdila nekki sprejemnih izpitou in faks....nevem no...več izkušenj maš pa to Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.