moja težava niso kilogrami ampak celulit...HELP

Just Mee • Od: 5.10.2009 • Prispevkov: 60
moja težava niso kilogrami ampak celulit...HELP 16.1.2010 22:32
hojlaaaaa...sem 15 let stara in imam 47,5 kg vem da je to normalno ampak moja težava ni v kgih ampak v celulitu......imam velike boke in trebuh tudi...moj obseg je 86 cm
rada bi ta celulit odpravila pa nevem kako...prosim mi lahko svetujete kake vaje so unčinkovite za moj problem po vsej verjetnosti da bi jih delala doma.HVLAALA V NAPREJ !!
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: moja težava niso kilogrami ampak celulit...HELP 17.1.2010 16:07
vodo morš baje fuuul pit.
pa menda pomaga Very Happy
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: moja težava niso kilogrami ampak celulit...HELP 17.1.2010 22:17
celulit je ful težko odpravit. vprašaj v kozmetičnem salonu kaj ti priporočajo.
in ja veliko vode pij. tak sm slišala. sam pomojem učinki (tole s pitjem vode) ne bojo 100% .
lelica • Od: 15.11.2009 • Prispevkov: 33
Re: moja težava niso kilogrami ampak celulit...HELP 18.1.2010 19:08
celulit boš odpraula sam če se boš velik potila. se prau zber si en šport kjer se na določenih delih spotiš.. hmm nvm kako naj drgač povem.. kolesarjenje, tek, ples itd.

drgač pa kšne kreme proti celulitu pomagajo (s športom seveda) in pa velik velik vode !

upam da sm pomagala Very Happy
byondaTHEnoone • Od: 9.1.2010 • Prispevkov: 23
Re: moja težava niso kilogrami ampak celulit...HELP 29.1.2010 15:43
ja vodo pit (vsaj 1 liter na dan in več) pa baje da pomaga če zvečer ko se greš tučerat se polivaš 10 sekund z mrzlo vodo (tam ko maš celulit) in pol spet 10 sekund z toplo vodo. to ponovi 3-5 krat. baje da pomaga ( pa to morš delat vsak večer)

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.