fazani na sfš

danira • Od: 16.8.2010 • Prispevkov: 25
fazani na sfš 16.8.2010 18:33
heii!
js grem pa letos na frizersko in me fulll zanima,kakšen krst fazanou majo tm..a je res da te kr pustrižejo pa pobarvajo (to sm slišala od enih)a to sam strašijo??
pliis poweiite ker mene pa frendice je fulll straahh.... Crying or Very sad
maja_A • Od: 27.9.2009 • Prispevkov: 38
Re: fazani na sfš 16.8.2010 19:01
meni je rekla sestrična ki hodi na frizersko, da so jih popisali z alkoholnimi flumastri po obrazu, rokah, nogah... o barvanju in striženju las pa ni nič rekla

ps: tudi jaz sem bila lani fazan (ne na frizerski) pa se da vse preživet Very Happy
Re: fazani na sfš 16.8.2010 19:13
hwala majciii Smile...problem je to doll spraut,če te z alkoholci :/...upam,da sam to in da ni še kei hujšga..[/b]
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: fazani na sfš 16.8.2010 20:17
nism punca, ampak vem da punce okol govorijo da daš extra dozo pudra na faco in usepousod d gre pol alkoholc lažje stran Razz. kko pa mi, fantje dol spraumo alkoholce pa ne vem Razz xD
thedevil • Od: 28.6.2010 • Prispevkov: 95
Re: fazani na sfš 16.8.2010 20:46
hey hey! =)
js bi vas pa neki prašala:
kaj sploh pomen, bit fazan?? sei vem, de j čudn kr tega nevem sam pač nevem.me pa zanima ka to pomen. a to je tko pač ko prideš v prvi letnik al kako? pa mate poli toti krst? kako pa ta krst zgleda??
razpište se....HuaŁa!
LP, thedevil Smile
Niukoo • Od: 9.8.2010 • Prispevkov: 33
Re: fazani na sfš 16.8.2010 21:15
Heh, tud js grem u 1. letnik zdej (:

Js si to ''fazan'' razlagam kot pač nek uzdevek za (u tem primiru) nas k pridemo nekam nanov in smo novi.. in da lahko pač kao uni drugi k so višji letniki.. se mal norce delajo Smile pomojm pa ni to neku hudga mal te popišejo in to.. sm že slišla tud hujše zgodbe sam, če se lepo obnašaš.. pomojem nemore nč bit hudga (:

Me pa zanima.. k je glih taka tema.. uni k ste že bli 1. letnik al pa ste ga zdej končal.. kaj so vam nardil.. popisal, al kej druzga tud ? Very Happy
Re: fazani na sfš 16.8.2010 21:40
pri nas je blo tako:

ko smo prišli so nas popisali z F-ji, fante so jedli čilije, feferone ... potem fantje so jih tudi dobili na wc-ju da so mogli vozit formulo pa take finte xD .. jah fazanijada :
najprej smo vsi dobili po riti z pasom ..
meli smo več nalog tekmovali pa smo med samo torej a & b
pri prvi nalogi sta bila iz vsakega razreda zbrana 2 fanta ki sta osvajala metlo jo natepavala itd...
pri drugi se je vsak razred mogel predstaviti: mi smo meli pesem od treh sester in so se fantje oblekli v babe & plesali ostali pa smo pač tudi nekaj plesali zraven
3. izbrali so dva para torej iz vsakega razreda en fant in eno dekle in potek so si fantje mogli držati banano tam ko majo tiča dekle pa jim je gor nataknilo kondom in ga osvajalo pa take xD
4. izz vsakega razreda ena punca .. na vrvici sta mele privazena balone in sta jih morale pokati z usti .. to so bile igre... torej med vsem tem cirkusom pa so ostali letniki glasovali in tako smo dobivali točke in tisti razred ki je izgubil je mogel vse spuciti- jah ni jim bilo prijetni saj je vse okrog bila moka & koruza

aha ja & še na koncu smo vsi klečali na koruzi in dali prisego potem pa če so vsakega posebej polilio z vodo in mu glavo porinili v moko - jah zdaj pa si nas predstavljajte xD

& še to na vsaki šoli je drugačna fazanijada torej odvisno od razreda ki jo pripravlja pri nas je bilo veliko smehe & komaj čakam da bom letos gledala frišne fazančke Very Happy
pridna • Od: 26.6.2010 • Prispevkov: 130
Re: fazani na sfš 17.8.2010 11:56
sam men je pa to ful bedn .
no, jst grem zdej u 9 razred.... (nisem še na srednji)
no, in jst mislim de je to ful brez vezn... ti tam morš neki čudnga delat,
cela šola se ti pa smeji, oni se zabavajo pa jim je fajn,
ti pa tam nobenga ne poznaš pa se ti smejijo, .. mislim nevem ka pa pol
učitli rečejo ???? (če majo čudne)...
po moje ti sam sramoto delajo.....
mislim mene je tok strah, de najrajš prvi šolski dan sploh nebi šla u šolo.....
al pa če maš m.... (menstruacijo), pa te polijejo z vodo....
al pa če nesmeš (npr. de si alergičn na mlek, al pa kej druga) pa morš kej mlečnga pojest.....

sam.... sej je ok, če maš eno prjatlco zram sebe pa de se za roke držite al pa kej, pa te ni tok strah... sam če si pa čist sam pa po moje te je kr urng...
pa npr. uni k si upajo kej rečt pa jih ni sram jim je ok-ey... ka pa če edn ga je že tko ful strah, pa si ne upa nč rečt, zram p še nima nobenga zram.... fak mene bi pobral od strahu...

jst bi se ziher začela kr jokat tam....vem, čudn je.....sam če je pa res!!!! Crying or Very sad
fak, mene je tok strah !!!!! upam de bodo do tedi k bom jst šla u sredno,
že to ukinal !!!! Crying or Very sad
Re: fazani na sfš 17.8.2010 12:11
ja se strinjam s tabo pridna..mene je res full strahh,ker zihr nm bojo nardil sramoto,pa to k se usi režijo..Sad
Boris • Od: 17.4.2010 • Prispevkov: 458
Re: fazani na sfš 17.8.2010 12:22
jaooo kaj se to tok bojite in delate ceu bau bau, to je mende ja tradicija, sej jst grem tud na zdraustveno zdej u 1. letnik in me prou en K briga ka bo, lahko delajoz mano kar čjo, briga me, po domače - dol mi visi Very Happy.

o teh alergijah, če si pač alergičn na kei, npr mleko kokr si omenila pač rečeš da si alergičn, če so pa tok trmasti pa zavrneš. učitli sprejemajo to kokr sam zabavo ob prvem dnevu šole za nove učence, tok hudo pa ni d bi te tm okol metal pa dušil s čim xD.

pomoje se preveč obremenjujete s tem, pač počakte pa boste widl, mi k gremo pa u prvi letnik zdej lahko pol p poročamo kua in kko bo k bomo pršli tm Very Happy.
Re: fazani na sfš 17.8.2010 12:24
Am, ka lahko uprašam u kir kraj greste to u šolo ?
Ker tle u Celju js še nism slišala take krute k tule govorite nekateri (: (zato me zanima) Smile
Re: fazani na sfš 17.8.2010 12:33
ljubljanaa!!!!!!! Sad Sad Sad Sad js pa nočm da delajo z mano karkoll,največji problem je k se usi režijoo Sad Sad
Re: fazani na sfš 17.8.2010 12:43
Ares ? in da majo tam tak, hm, za Ljubljano še res nism slišala ko noben od naših ne gre tja.. pa noben niti ni šou.
Js grem u Celje pa jih dost poznam tko iz 3.letnikov al pa 2. pa so rekl da če se lepo obnašaš pa da ne jezikaš neki nazaj če te kdo pokliče ''fazanček'' je use okj.
Al pa če ti kdo koruzo vrže.. da se ne razjeziš neki.. k pol majo še bol vesele (:

Tko da, ne se sikirat preveč Wink
pomisl, da so tud oni bli nekoč ''fazančki'' Very Happy
Re: fazani na sfš 17.8.2010 13:14
tenx niuko Smile oky bom probala jih čimbolj ignorirat Very Happy
limonica1995 • Od: 12.2.2010 • Prispevkov: 89
Re: fazani na sfš 17.8.2010 14:15
Boris pravi:
jaooo kaj se to tok bojite in delate ceu bau bau, to je mende ja tradicija, sej jst grem tud na zdraustveno zdej u 1. letnik in me prou en K briga ka bo, lahko delajoz mano kar čjo, briga me, po domače - dol mi visi Very Happy.

o teh alergijah, če si pač alergičn na kei, npr mleko kokr si omenila pač rečeš da si alergičn, če so pa tok trmasti pa zavrneš. učitli sprejemajo to kokr sam zabavo ob prvem dnevu šole za nove učence, tok hudo pa ni d bi te tm okol metal pa dušil s čim xD.

pomoje se preveč obremenjujete s tem, pač počakte pa boste widl, mi k gremo pa u prvi letnik zdej lahko pol p poročamo kua in kko bo k bomo pršli tm Very Happy.

no jaz rem letos tudi v prvi letnik ekonomske gimnazije na ptuj in to je pač na centru in se tud malo bojim ampak sem rekla če sem fazanka sem pač fazanka tega spremenit ne morem ja poročamo pa res lahko ka se bo zgodlo
Re: fazani na sfš 17.8.2010 15:24
pridna, saj te ne polijejo celo samo glavo ti porinejo v vodo, malo sem čudno napisala Very Happy

pa to ni nobena sramota.. ok no na začetku malo ampak potem se vse to pozabi mi se na ta spomin samo še smejemo sami sebi kako nas bilo strah .. aja glede teh alergij pa to ki so omenila ja saj pa maš razredničarko pa ji poveš in mogoče se te bodo usmilili

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.