Kk pridobit zaupanje nazaj?

LittleGirl • Od: 8.10.2008 • Prispevkov: 16
Kk pridobit zaupanje nazaj? 6.2.2010 11:01
Helouu. Js mam pa eno ful težavo. Mene zanima kk pidobit nazaj zaupanje staršev? Učeri mo meli nek žur in seveda je biu alkohol. In js sm se ga ful ulila. :/ Še hujš pa jeda names da bi se zun streznala sm šla pol dmou. :S In seda so me dobli ker še stat nism mogla pa smrdela sm po alkoholu čist. In zdej me itak verjetno nebota nikamor več pustila.
Ka nardit? :/
A vi ste ze prsli kdaj pijani domou da so avstarsi pogruntali?

Huala ze vnaprej za odgovore;)
vuvu • Od: 2.7.2009 • Prispevkov: 54
Re: Kk pridobit zaupanje nazaj? 6.2.2010 15:14
heey^^
ja am.. pomoje ti je najbolš da pač nekaj časa doma ful pomagaš pa to.. pa pol če ti ne bodo vn pustl.. čez nekaj časa reč pač da ti je žau da si to nardila..pač da si enkrat mogla sprobat kk je ko se čist uliješ.. pa da se nebo ponovl, da zdj veš kak je pa nočeš da se ponovi.. pa če greš lahko vn vpršaj... pa pol reč še da jim boš povedala gdaj greš, do gdaj greš, kam greš, s kom greš.. mislim da bodo pol mal bl pomirjeni.. no pr ns bi to vžgalo..in tak počasi bi si potem zaupanje nazaj pridobila..ampak to pač čez čas..ker ne gre to kr čez noč..
no moj nasvet pač ^^
drugače pa veliko sreče Very Happy
fsm

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.