okoljevarstveni tehnik ceLje• Docii
• Od: 3.1.2011
okoljevarstveni tehnik ceLje
3.1.2011 20:58
heey! no mene pa zanima če gre gdo na lavo na okoljevarstveno letos, al pa če gdo že hodi tja pa kak se mu zdi • zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
Re: okoljevarstveni tehnik ceLje
6.1.2011 17:40
Heii! Hja tut jst razmišlam neki u tej smeri sam zdei nwm, če bo kei s tega. • Docii
7.1.2011 21:09
ja jz bom šla mogoče.. sam bedn mi je ful zrd tega k nobenga še ne poznam od tm al pa ne poznam nobenga k gre letos tja..pa še ne vem če me bo to res ceu lajf veselil =^.^=
• zvezdicaa
• Od: 26.10.2009
7.1.2011 22:36
Docii pravi:ja jz bom šla mogoče.. sam bedn mi je ful zrd tega k nobenga še ne poznam od tm al pa ne poznam nobenga k gre letos tja..pa še ne vem če me bo to res ceu lajf veselil =^.^=
zastopim čist.. mene je tko na začetku pa sm že tko bla skor zihr da grem sem sam zdei pa se mi zdi da mi ni več to to .. tko da kr razmišlam u tej smeri da bi šla na gimnazijo ni najbol ql.. ampak ..sei mi je okolje pa narava fajn sam mislim da ni to tisto in tko kot si rekla se lohk veselje do tega tut pol spremeni itd. iz kje pa si drugače? • Docii
9.1.2011 0:12
zvezdicaa pravi:
Docii pravi:
ja jz bom šla mogoče.. sam bedn mi je ful zrd tega k nobenga še ne poznam od tm al pa ne poznam nobenga k gre letos tja..pa še ne vem če me bo to res ceu lajf veselil =^.^=
zastopim čist.. mene je tko na začetku pa sm že tko bla skor zihr da grem sem sam zdei pa se mi zdi da mi ni več to to .. tko da kr razmišlam u tej smeri da bi šla na gimnazijo ni najbol ql.. ampak ..sei mi je okolje pa narava fajn sam mislim da ni to tisto in tko kot si rekla se lohk veselje do tega tut pol spremeni itd. iz kje pa si drugače? ja se strinjam |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.