na pomoc!

KooKicA • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 17
na pomoc! 25.9.2010 18:29
zivjo usm.. Smile

mam nekj prubLemou k bi prusiLa ce mi Lahko kdo pumaga ker sm kr dost ubupana. Sad

1. zadne case se sekiram za usako stvar k ni najbL uredu in bi rada to spremeniLa. kako nej postanem boLj samozavestna veseLa. obcutek imam da me dost Ljudi nemara ceprou vem da me majo radi. prosm pumagejte mi ker sm ze veLikrat pumisLna na samomor. Crying or Very sad usak vecer skor jokam ker mam tko zanc Lajf. rada bi bLa veseLa nasmejana in samozavestna sam mi to nekak ne ratuje najbL. in zej grem enim u razredu ze mau na zivce ker se skos nekj sekiram Sad

2. enkrat sm enmu k sm bLa pijana puvedaLa nej enmu k mi je usec to puve.. ta tip je biu poi bovn in je zvedu par dni kasnej. ugL jz sm ga parkrat kLicaLa pa prusiLa sm ga da mi je su nekj kupt in tko. Smile ta tip mi je fuL usec sam newem kako nej prstopm hnemu da bo se on kej naredu kej je mande dost sramezLiu. Exclamation

3. ker nism u soLi bLiz dumacga kraja sm v internatu kjer je pa se en fnt k mi je usec. on pa jz pa ustaLa druzba se dost veLik druzmo. sam misLm da on name gLeda kot prjatLco ker sm bestici puvedaLa da bi rada zej meLa ksnga tipa in ona je fuL udkrita in mu je rekLa pac da ce bi on zmano kej meu pa tko.. On newe da mi je uesc. enkrat smo bLi pac usobi in mi je tko reku ce iscm fanta da mi Lah predstav bratranca njegovga pa tko k nej bi biu fuL uredu. kaj nej nardim. k spet drugic so pa ksne **** k se kao pukajo pa tko more bit en spodej usaLi so pa na nem in je biu on enkrat na men k smo mau piL in sm se jz uLegLa na tLa uzuni..pa meL smo tut ubmetavanje s povstri pa tepL smo se z pasom pa tko.. kaj misLte sm mu usec aL nee.? kaj nej nardim.? Smile

4. z mojo cimro see nerazumeva cizt nc.. trenutno cakam da bom zvedLa ce je u internatu ksna soba da bi sLa jz drgm. prosm ce mi svetujete ker se zmeri nekj najde da se pickava. Very Happy

5. u razredu se pucutm mau izLoceno kako nej pridobim zaupanje dugih ker je moja cimra skregaLa mene in eno susoLko za brezveze in bi rada da bi mi ustaLi zaupaL... ker eni so putegniL z noo.. aja pa kako se boLs razumet z tipi naspLoh.?

6. vem da mam veLik prubLemou in bi res prusiLa ce mi Lh kdo pumaga ker nocm bit cudna. Sad

huaLa usm k boste udguvuriL. Very Happy Mr. Green
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: na pomoc! 25.9.2010 21:43
začni travo kadit (:
po tem se bo vse samo zrihtalo =)
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: na pomoc! 26.9.2010 11:40
Ne brezveze gnarja. Ne res pri tabi pa je samo samomog odgovor =(

HEC !

Lej em samo na 1. točko bom odgovoro. No em mi lahko malo bolj opišeš kakšni lajf maš pa to ker da se nene kje za brezvezne stvari jokaš. No da pa nisi samozavestna pa taka nevem dosti stvari je povezanih tak da povej kaj več o tem

No za druge čeprav ne odgovarjam na tiste ti samo to povem da se brezveze sekiraš za tote love probleme. Pa da se z cimro ne razumeta je štos v tebi ne v njej ker tak kot si napisala da misliš da te vsi ne marajo a te - no tu je pač da nvm povej več če hočeš pomoč XD

-.-
Re: na pomoc! 26.9.2010 11:57
js mislem de je življenje prekratko de bi se zarad česar kor sekiral tok de probi usak dan k se zbudiš se nasmejat (tut če nasilo) in na lajf glej ku na eno dugudiuščino. saj js tko delam in sm vesela in to. ne sekiri se zarat decu-še velik rib je v morju...
želim ti veliko sreče in uspeha! ;D zaupi vase.
pk4life • Od: 20.7.2010 • Prispevkov: 1878
Re: na pomoc! 26.9.2010 14:05
Jok3r pravi:
začni travo kadit (:
po tem se bo vse samo zrihtalo =)

hahahahaha
weed is the answer
Re: na pomoc! 26.9.2010 17:30
Pačupa pravi:

HEC !

Lej em samo na 1. točko bom odgovoro. No em mi lahko malo bolj opišeš kakšni lajf maš pa to ker da se nene kje za brezvezne stvari jokaš. No da pa nisi samozavestna pa taka nevem dosti stvari je povezanih tak da povej kaj več o tem

No za druge čeprav ne odgovarjam na tiste ti samo to povem da se brezveze sekiraš za tote love probleme. Pa da se z cimro ne razumeta je štos v tebi ne v njej ker tak kot si napisala da misliš da te vsi ne marajo a te - no tu je pač da nvm povej več če hočeš pomoč XD

-.-

ubistvu sm tko dostkrat dobre voLe sam je fuL **** k me niki prime in me cizt zabedira Smile fuL nocm tega. hahah najbrs res Very Happy ja no ce hoc ti posLm cifro pa pukLic an.? ***
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: na pomoc! 26.9.2010 21:20
ja in pol je bla mavrica..
poglej zdej..
če kadiš travo..bo =
1.problem- ko si zadet se za nič ne sekiraš in si ZELO DOBRE VOLJE, samozavesten, pritegnila boš pozornost ljudi,imeli te bodo radi..
2. problem- ko boš zadeta boš letela do tega tipa, ne bo te sram, zelo boš zgovorna, veliko se boš smejalo kar ga bo zdivjalo v glavi..
3. problem- ko si zadeta, BREZ **** ti kakšne stvari postanejo jasne in čiste..
res, neverjeten občutek, kar verjemi mi..
na podlagi tega boš videla ali si mu všeč..
4. problem- ko boš zadeta, ti bo v glavi odmevala beseda pppeeeaaacceeeeee ( mir)..
boš videla kako lepo bosta začeli pogovor, sja boš samozavestna, ugodila si bosta druga drugi..
5. problem-ko boš zakajena, se ne boš zavedala realnosti, zanimiva boš, začeli te bodo imeti radi,in pol prijatelje dobiš in zaupanje itd,

in kaj lahko izgubite??
pokličite sedaj brezplačno telefonsko številko 090 0000 in trava bo vaša (:
trava,trava,trava!!!!!!!!!!!!!

no kakorkoli, eni smo bolj inteligentni in namesto da sem v temu postu pisal roman, sem tam vse skrčil v en stavek: začnikadit travo (:
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: na pomoc! 27.9.2010 19:01
KooKicA pravi:
Pačupa pravi:

HEC !

-.-

ubistvu sm tko dostkrat dobre voLe sam je fuL **** k me niki prime in me cizt zabedira Smile fuL nocm tega. hahah najbrs res Very Happy ja no ce hoc ti posLm cifro pa pukLic an.? ***

Em sorry sam brezvezi gnara xD

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.