Probleem s spanjem!!

Zimbzze • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 39
Probleem s spanjem!! 2.1.2010 22:57
Hey there!!
No jst pa mam probleme s spanjem...kdaj se zgodi, da grem zvečer u postlo in ne morem zaspat, problem je potem da že od malga ratam zvečer živčna in pool se ne morem umirit in se tega vsak večer bojim...Zanima me, če se tudi vam velikrat zgodi, da ne morete zaspat in kaj potem naredite :S

hvala v naprej Smile
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: Probleem s spanjem!! 2.1.2010 23:12
ja jas sem dosti x šou spat opolnoči- enih tak da zaj če rem prej spat sploh nemorem zaspat....drgač pa če te je strah si pa odpri vrate sobe pa fajn se pokri da boš mela občutek da si skrita....
bubaFreak • Od: 2.1.2010 • Prispevkov: 73
Re: Probleem s spanjem!! 2.1.2010 23:15
Mp3 pravi:
ja jas sem dosti x šou spat opolnoči- enih tak da zaj če rem prej spat sploh nemorem zaspat....drgač pa če te je strah si pa odpri vrate sobe pa fajn se pokri da boš mela občutek da si skrita....

jaap. zrt tega js tut nism mogla spat.. enkt pr sestrični sm šele ob petih zaspala. in sm bla fuul žiučna in too. p ker sm bla bol u drugm delu bajtee. p me je blo tut strahh. zj smo si z starši zamenal sobo.. sm kle nadsprot sestre.. lahko zaspim.

jz tut drgač učas nemorm zaspt. pa ne d bi bla žiučna. ampk nemorm. mislm na svojo love, kaj se mi je zgodil tist dan, grem lepo po korakih use čes, kar je blo pač fajnga.. predstavli si, kko bo z love pa to. p js sm velikrat uso poštevanko ponovila. ja haha Very Happy Very Happy mi je pa pomagal ja. p ponovila sm 4 rožne vence.. ne da bi molila. ampk ponovila sem Wink

tkoda ti sam misli na kej, pa ne bit žiwčna.. pa razmišli, če te je strah, d tut drugi še zj čujejo pa da nisi edina pokonc še.. sej ti bo uspel
Re: Probleem s spanjem!! 2.1.2010 23:36
bubaFreak pravi:
Mp3 pravi:

jaap. zrt tega js tut nism mogla spat.. enkt pr sestrični sm šele ob petih zaspala. in sm bla fuul žiučna in too. p ker sm bla bol u drugm delu bajtee. p me je blo tut strahh. zj smo si z starši zamenal sobo.. sm kle nadsprot sestre.. lahko zaspim.

jz tut drgač učas nemorm zaspt. pa ne d bi bla žiučna. ampk nemorm. mislm na svojo love, kaj se mi je zgodil tist dan, grem lepo po korakih use čes, kar je blo pač fajnga.. predstavli si, kko bo z love pa to. p js sm velikrat uso poštevanko ponovila. ja haha Very Happy Very Happy mi je pa pomagal ja. p ponovila sm 4 rožne vence.. ne da bi molila. ampk ponovila sem Wink

tkoda ti sam misli na kej, pa ne bit žiwčna.. pa razmišli, če te je strah, d tut drugi še zj čujejo pa da nisi edina pokonc še.. sej ti bo uspel

Ne sej mene ni strah teme al pa tega, ene je strah da ne bom mogla zaspat :S čudn vem... in pol ratavam živčna zmer bel k vem da mami pa oči že spita, brat tudi in je use u bajti tih edin jst sm še budna...dons bo tko in me je ful že zdele strah :S
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Probleem s spanjem!! 2.1.2010 23:37
ovčke štej Very Happy
Re: Probleem s spanjem!! 2.1.2010 23:40
Wink butasto vprašanja, ampak kaj pr tem ubistvu sploh delaš???
Re: Probleem s spanjem!! 2.1.2010 23:45
Zimbzze pravi:

šteješ do sto. krneki.

prepričavaj se d now nč.

drgač pa, bot zadovolna d maš tišino, teško je drgač spat če nekdo smrči..sej pr nas nben, sam sm že spala zraun tazga.. Wink tkoda sm težk zaspala. sm komi čakala d bom u svoji pojstli zaspala, p bo tišina xD
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Probleem s spanjem!! 3.1.2010 3:14
Jees danes ne morm spaat. =S
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: Probleem s spanjem!! 3.1.2010 13:01
Zimbzze pravi:

1 ovčka
2 ovčki
3 ovčke
4 ovčke
5 ovčk

pa boš prišla do enih 200 pa al se ti več nebo dalo, al pa boš zaspala Very Happy
LeeicHaa • Od: 25.12.2009 • Prispevkov: 26
Re: Probleem s spanjem!! 3.1.2010 13:09
mam enak problem..
prej ko je bla šola sm nekak lahk zaspala ob enajstih. zdej ko so pa počitnice ( ble ) pa grem spat ob polnoči al pa poznej pa se usaj do treh premetavam... ://///
pol je pa zjutro ustat problem :/ .
drugač pa učasih kaj razmišlam pa sm čist nt u tisti zgodbi pa pol zaspim Very Happy ... učasih mi pa ne uspe xd.
Re: Probleem s spanjem!! 3.1.2010 13:14
LeeicHaa pravi:
mam enak problem..
prej ko je bla šola sm nekak lahk zaspala ob enajstih. zdej ko so pa počitnice ( ble ) pa grem spat ob polnoči al pa poznej pa se usaj do treh premetavam... ://///
drugač pa učasih kaj razmišlam pa sm čist nt u tisti zgodbi pa pol zaspim Very Happy ... učasih mi pa ne uspe xd.

ja ti zj k ob 3 zaspiš. .. spiš pol do enih 12? enih?
če bi pa ti šla spat ob 9.. pa bi se premetavala do 11h.. bi se pa sigurn sama zbudila ob kkih 9h, 10h...

to sm js.. med počitncam sm ob polnoči hodla spat p sem se zbudila ob 12.. pol ko se je sql začela sm pa ob 9 šla spat in sem v pojstli čula do 10, ker pač učas nism mogla zaspat.. sm pa lahko ustala Wink

tkoda, rajš pejt ob 9h u pojstlo pa da se boš do 11 premetavala, kot pa da greš ob polnoči p se do newem kdaj premetawaš p si žiučna. Wink Wink
Re: Probleem s spanjem!! 3.1.2010 14:17
bubaFreak pravi:
LeeicHaa pravi:
mam enak problem..

ja ti zj k ob 3 zaspiš. .. spiš pol do enih 12? enih?
če bi pa ti šla spat ob 9.. pa bi se premetavala do 11h.. bi se pa sigurn sama zbudila ob kkih 9h, 10h...

to sm js.. med počitncam sm ob polnoči hodla spat p sem se zbudila ob 12.. pol ko se je sql začela sm pa ob 9 šla spat in sem v pojstli čula do 10, ker pač učas nism mogla zaspat.. sm pa lahko ustala Wink

tkoda, rajš pejt ob 9h u pojstlo pa da se boš do 11 premetavala, kot pa da greš ob polnoči p se do newem kdaj premetawaš p si žiučna. Wink Wink

spim do dvanajstih ja al pa do pou dvanajstih pa sm še zmer zaspana :S
..bom šla dans prej ja če ne bo jutr u šoli kr kriza :S + upam da bom lahk zaspala Smile
drgač pa tnx za nasvet Wink
Leea • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 29
Re: Probleem s spanjem!! 3.1.2010 14:19
ja men se to ful pogost dogaja.. pa pol uzamem mobitel pa slušalke pa grem musko poslušat pa igrce špilat : )
pol pa ko postanem zaspana.. se mi kr uči skp lepijo pa grem spat.. lpr men lahka tole traja kake pou ure al pa več... : )
Re: Probleem s spanjem!! 3.1.2010 19:50
Hvala useem resno, vidm da nism edina k ma te probleme Smile
hval, hvala, hvala Very Happy
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: Probleem s spanjem!! 4.1.2010 17:59
men se je tut to učasih dogajal.
pač pol sm pa pred spanjem take umirjene muske poslušala.
al pa brala sm, k če berem mene to ful uspava pa sploh ne vem zka. ponavad sm pol kr zram knjige zaspala.
nwm lahka probaš bit čez dan bolj aktivna.mislim d greš teč al pa se s kirim drugim športom ukvarjaš. jz sm pol zvečer bol zmatrana pa laži zaspim.

nimam več idej.

upam d ti bo kej pomagal. k to je grozn če ne morš zaspat. vem...

hf
Re: Probleem s spanjem!! 4.1.2010 20:43
simpleeboran pravi:
js grem (tut med šolo) spat tam okol treh.. pa sm do takrat na kompu.. pa se zjutri po treh urah čist uizi zbudim.. mogoče to sam js ampak js nikol utt ko sm bla mejhna nism rabila skor nč spanja.. pa so me vlačil po zdravnikih pa nwm kaj ampak js enostavno ne rabm

omg ka bi dala da bi bla enak kt ti Very Happy
js pa lahk med šolo spim tut do 10 ur pa bom mela take nežno modre podočnjake... ko js jih mam skos. da se me je folk že prav navado pa pravijo da fajn zgleda xD hahhah Very Happy
D* • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 32
Re: Probleem s spanjem!! 4.1.2010 21:32
Jz sm mela tudi probleme z spanjem zdei med počitnicami in nisem zaspala . pa sm tko premišlejvala pa čene sm tudi na mobiju dneunik pisala - ka je blo čeez dan itd.
Čene zdej pa sm se na postLi obrLna na drugo stran in kar dobro spim .
Simonch • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 5
Re: Probleem s spanjem!! 5.1.2010 23:08
jz mam tut te probleme da nemorm zaspat 2 ure po tistim k se spraum u postlo. in men pomaga pč da se čist sprostiš nesmeš bit neki žiučn...pa ne študerat na to da neboš mogu zaspat u mislih si ponavli da boš donz fajn spau al pa kj tajga..
babylove • Od: 9.5.2009 • Prispevkov: 186
Re: Probleem s spanjem!! 6.1.2010 14:16
Jst ponavadi grem ob 3 spat (brez heca k celo noč bedmi za travanem)
zbudim se pa ob 6 kr morem it u šoli

Laughing Very Happy Very Happy
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: Probleem s spanjem!! 7.1.2010 18:27
jst tud težko zaspim, najbolj težko, če je to npr. večer pred prvim dnevom šole po počitnicah al pa če mam naslednji dan kak test itd. in pač do zdej sm sprobala že ful stvari (da sm razmišljala, pa da sm muziko poslušala, pa da sm šla kasnej spat, pa prej spat, pa tko obrnjena na pojstli, pa kontra,...) in sm ugotovila da se je brezveze sekirat kdaj boš zaspal k na to pomoje (po mojih izkušnjah) ne moreš nevemkako vplivat, tko da jst zdej se pač prepustim mojemu miselnemu toku, pol pa včasih razmišljam o "današnjem" dnevu, včasih o "jutrijšnjem", al pa o mojemu fantu al pa o kaki frendici, če sva se kej skregale al pa kej tazga al pa včasih si predstavljam da sm nevem kje (npr. na sanjskem otoku) in si zamislim potek dogodkov...in pol kr enkrat umes zaspim Very Happy ubistvu na tak način še najhitrej zaspim
anabellca • Od: 1.4.2009 • Prispevkov: 11
Re: Probleem s spanjem!! 29.1.2010 13:25
Hja jst mam iste probleme sicer jih, kar uspešno premagujem več al majn. Čene zdi se mi nism sigurna usai pr meni je tko de se težave z spenjem pojavljajo če nwem hodiš kdaj ful zgodi kdai ful pozno spat tko de se trudi to zmanjšat (najhujši je prehod počitnice-šola). Pomaga de pošlušaš glasbo ampak zlo potihoo in misliš na kei lepega pa te kr zmanka dobro kdai traja 20min kdai 2ure odvisno kolko utrujen sii. Čne igranje igrc nwem meni ne lih dosti pomaga ma dobro usak je različen
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: Probleem s spanjem!! 29.1.2010 20:21
js mam tud probleme s spanjem. in men pomaga edino lauf. in pol se tud bolš počutim in pol ko greš pod tuš in je to blaženi občutek. : ) drugač pa. da js zaspim u dveh urah. pa to je rekord ej. men je že itak usejen kdaj grem spat, ker ne zaspim do enih enih. in zjutri je problem ja. ampak ka češ. usak je tak ko se je rodiu. in to je u genih. : D
katekx3 • Od: 27.10.2009 • Prispevkov: 29
Re: Probleem s spanjem!! 30.1.2010 0:12
to se je men tut en cajt dogajal... Sad pol je pa minil... oči zapri pa razmišli o nečem lepem... pa o ničemer kar te živcira... drugač bo pa tak čez en čas minil...
hf..Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.