Čakre• badgams
• Od: 23.8.2009
Čakre
18.11.2009 16:09
Lp. Če še ne veste, čakre so energijske točke na našem telesu, ki skrbijo za naša čstva, notranje organe ipd......Zanima me, če ma kdo akršnokoli izušnjo ali kaj podonega z tem....ker pač živim rahlo zakomplicirano življenje sm se odloču da probam tudi z tem, tako da, če ima kdo kakršnkoli nasvet, kako jih ospreti, kakrneoli vaje, ipd. prosim da svoje znanje deli tudi z nami, že v naprej se vam prisrčno zahvaljujem. Carpe diem!!
• .......
• Od: 2.5.2009
Re: Čakre
18.11.2009 19:26
prvič slišim za tole se mi zdi pa zanimivo .xD hf • limonaa
• Od: 22.10.2009
18.11.2009 19:43
ne razumm ? [=
kaj hočš ti s čakrami delat • badgams
18.11.2009 19:55
Konretno- hočm si odpret te čakre. Vem da se zdi mal noro, ampak dokler ne probaš ne morš vedt al je res al ni. Verjamem da mi bo to pomagal, neki more bit na tem.
• maLa123
• Od: 14.3.2009
18.11.2009 20:03
ouKeii.men ni NIČ jasn kake Točka ipd..WTF??!!
• limonaa
• Od: 22.10.2009
18.11.2009 22:23
uu to je pa tut men ful zanimiu edin tisto k nekje piše z enim kamnom k nej bi ga nosiu okol vratu mi je mal smešn k piše da te začne dušit lohka, kako lahko en kamn tok upliva nate. ; za boljše izražanje si lahko damo katerega od kamnov na verižico okrog vratu; zelo dobro se boste počutili z lapis lazulijem, a pazljivo pri uporabi (še posebej osebe z nizkim krvnim pritiskom - niža namreč pritisk!); po predolgem nošenju lahko občutimo močne reakcije (dušenje ipd..) in takrat ga je bolje sneti in očistiti. za vaje k si pa reku pa nevem kakšne maš u mislih sam mogoče je tut to da se zmeri k se maseraš se morš maserat proti srcu to je baje ful dobr za pretok krvi in use sam nevem če ma to kej zdej zveze s čakrami haha • mancii
• Od: 19.7.2009
18.11.2009 22:27
badgams pravi:Konretno- hočm si odpret te čakre. Vem da se zdi mal noro, ampak dokler ne probaš ne morš vedt al je res al ni. Verjamem da mi bo to pomagal, neki more bit na tem.
drgač se čakre da "udpret" is kkšnimi vajami-joga pto..se da kupt tako knjigo..vaje morš pa pač kr neki cajta delat ane • badgams
19.11.2009 11:24
Nedvomno tud to deluje, ampak pomoje je večji poudarek na meditaciji, oz nekje sm tud zaslediu posebne zvočne frekvence....Ma kdo kj izkušenj??
• Smutzy
• Od: 12.4.2009
20.11.2009 23:02
To se mi zdi da loh greš k bio energetiku al enemu drugemu tipčkuu.
Pozanimaj se pač. No in tisti tip ti pač use to pove o tvojih čakrah in neki tm. To je use kar vem xD • Insane
• Od: 12.7.2009
20.11.2009 23:05
pri nas v mb.ju je en tip.. ki se ukvarja samo in izključno z tem.. kako odpret čakre.. in fulim je že pomagal da so našli.. em.. duševni mir pa vse to.. pač da so se sprostili...
nevem kdo je lahko pa se pozanimam če živiš kje v bližini mb.. • babs
• Od: 20.11.2009
20.11.2009 23:20
js sm slišala, da si lahko sam odpreš čakre z nekimi nihalnimi vajami... pč kupt si morš neko nihalo, k je za to namenjeno... potem pa to nihalo vrtiš nad vsako čakro posebej in še neki morš zravn govort (tapru usako čakro posebej očitiš nato pa še harmoniziraš) sam ne vem zj točn kaj morš govort... mislim, da je najbolje, da se pozanimaš pri energetiku in pumoie se da pri nemu kupit nihalo...
• vuvu
• Od: 2.7.2009
13.1.2010 0:49
am.. ja tole s nihalom ne bo ravno držalo.. oz. je res to ampak moraš ti vedet delat s nihalom.. drugače pa nea rabiš nihala.. lahko greš do kakšega energetika.. in resno deluje.. govorim iz iskušenj.. kr poznam kr velik teh energetikov.. (my mother and stuff like that xD) ja no pač gre.. drugače mislim, da gre celo na daljavo.. se pravi da ti negdo odpre čakre brez da bi ti biu zraven njega..sam za tole nism zihr.. drugače pa gre ja.. pa npr. če nemoreš dobr dihat al pa maš astmo..se vse lahko odpravi.. in kake koli bolečine pa pač odvisno kaj je... (: no ja upam da sm kj pomagala.. drugače pa če vas še kj zanima lahk tud mamo uprašam, k se 13-14 let s tem ukvarja (pač pošli zasebca..).. pa tud jst mam 1 stopnjo narejeno.. uživite |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.