frendi

klavdija2016 • Od: 22.8.2011 • Prispevkov: 95
frendi 27.7.2012 21:13
hei daanes pred kakimi 7 urami poslala sporočila mojima dvema ful vredi frendicama ampak mi še zaj nobena ni nič odpisala kaj to pomeni da nista več moji prijateljici Sad ?
anabanana • Od: 13.4.2010 • Prispevkov: 229 • Kraj: Velenje!!! :)
Re: frendi 28.7.2012 0:00
Tta bo ja:)

Mogoč se jima pa ne da odpisat, ju ni al pa mata prazn fon,... Ne se sekirat bota že odpisale:)
Re: frendi 28.7.2012 13:21
heeej:D
ne se sekirat, mogoče še sploh nista videli Wink
jaz velikokrat sploh nimam fona po več dni pri sebi in šele potem ugotovim, koliko smsov imam Wink lahko pa tudi da sta videli in takrat nista imeli časa odpisati in sta pozabili. če ste dobre prijateljice ti 100% nista zamerili. Brez skrbi Very Happy Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.