Saafr..frendi..sošolci p to.=/• lolly
• Od: 4.4.2009
Saafr..frendi..sošolci p to.=/
26.1.2010 21:31
HeLouu usm.!
ja nej kr začnem..u razredu nism rauno prlublena..mislm večina sošolcou pa dve sošolke me pać zlo tko kok bi rekla zaničujejo.p čeprou jim nism nč nardila..in se pač neznam brant..z leti sm nekak prdobila mal samozavesni ampak useen ni glih lahko poslušat nekoga k te skoz u fejs **** čiz brez razloga pa povrh tega te sploh ne pozna.in to pred usemi da pol še oni začnejo.pa da maš sošolcea k večino punc kr tko brez razloga udari..razn tisth dveh "prilublenih" izjem ki mata tk slab značaj da mi sploh ni jasno zka sta prlublene..ste domišlave..ste lažnive..ne veš kaj bi jima vrjeu..ste zaničlive..posmehlive..in se spraulajo na take k jima niso nč nardil drugi iz classa pa mislijo d je to hecn in se zravn pol še oni režijo zravn..sj to tisti dve ne **** sam mene ampak večino punc..kr se fantou očitn ne upajo kr se jim hočjo prlubt..kdr pa kej rabjo se ti pa prlizujejo..tok sovražm take ludi...! ne res..mislijo d so nevem kaj..kradejo prjatle..itd..no tolk o tem. zdj pa še druga stvar k me tud ful zmoti..pr našm razredu..dokler se nismo ločl na a pa b smo bli ful neki prjatli....zdle k smo pa 4 leta že ločeni se ful mn astopmo..mislm ne sam tk a pa b med sabo ampk tud mi u aju..pč nš razred se ful slabo razume..in tud tko no..b so med sabo ful fantje pa punce tud prjatli..mi smo pa tk en razred tm..ku da bi se bal eni druzga...ne držimo skup..pač č kkšn iz našga razreda "napade" enga oz eno tud iz našga razreda..drugi držijo z močnejšim ne pa s tistim s katerim bi u resnici mogli..in smo se tud na razrednih že o tm pogovarjal pa se nč ne reši..pač mamo eno sošolko k zmeri ful nastrada od drugh psihičnu in učash tud fizičnu..pa pol uni drugi rečejo ne povedat kr drgač te bom nabou p take..pč ne delamo prou..tud kdr povemo se nakonc nč ne razreš..p ene par ns ma pč bolš ocene p tkoj piflar piflarka(dobr sj ne d bi me to przadel ane..ampk počas ti gre tu nažiuce..predusm zato kr ti to govorijo tisti k majo cveke p to..zarad nevoščlivosti..pa k te ne poznajo)..ubistvu se obnašamo kokr kakšni otroc..u 8. razredu se še nismo naučil držanja enga z drugim..š zmer je tk da so fantje posebi punce posebi..in mamo u razredu take k se majo za neki več in misljo d kr usakmu lahk use rečejo..ko je mela ena pč fanta..jo je sošolka ful ****..pol je pa ona drugo leto pač napisala na netlog d je in louue p to..pa so jo ****..pa ona ja ste **** ste nevem kaj vam tud nebi blo fajn č bi vs kdo zajbavou..ubistvu pa ona največ ****..čist usakga.. vem d se nebi smela sekirat zarad takih ludi ampak kokr sm že umes napisala č se to vleče že 2 leti p čeprou se prtožm učitlci se nč ne reš nakoncu.... vaše mnenje? Hf* Larčuu • ...<3
• Od: 4.1.2010
Re: Saafr..frendi..sošolci p to.=/
26.1.2010 22:02
ja pr nam je blo tut tko, zdei se je mal popraul. mislim skos usi žalijo en drugage, ne držimo skup... letos pa je valeta in smo se nwm nekak povezal. ful nwm zakaj ampak se bolj razumemo, čeprau imajo nekateri še vedno izpade žaljenja. pri nam pa žalijo zaradi zunjanosti pa družine žalijo. pač tam k najbolj "boli". mislim prasci so... usi po vrsti. par uredu sošolk je pa ene 4-je vredu sošolci. >.<
• MilosR
• Od: 16.6.2009
26.1.2010 23:06
Uf, kako dobr poznam vse to. Ampak počasi človek dobi trdo kožo.
Ful pomaga, če maš vsaj enga zaveznika, pol je res ful lažje. Poskus jih ignorirat pa si misl svoje, lahko pišeš dnevnik...Lahk si tud najdeš kake frende pr starejših generacijah, preko izletov, krožkov na šoli... Lahko si tud najdeš kak hobi pa si tam najdeš frende. Mogoče borilne veščine, to je dobr za samozavest, al pa jogo, tam so ful fajn ljudje, vsaj po mojih izkušnjah, čeprov so mogoče mal starejš. Upam da ti uspe! • JusTaKiD96
• Od: 27.1.2010
28.1.2010 17:39
pr nas iie iisTu..no maL se iie pobuLšaLu ampk mamo enga sošoLca(sandija č koga zanima..>.<) no iia..in iie Tud Tku rekoč "nasiLn.." misLm pač fizičnu ane...pa mamo še enga novaka an..on se pa psihičnu sprauuLa n druge..usaii na večino punc no..pa k iie šeLe u šesTm pršu sz podružnične šoLe in nemore keii dosT vedT o nas..mah..Tu so pč reTardi..ne brigi se za niiih..aL p če bo res š keii huii poveii učiTLc pa reč d bi rada d se Tu reš..aLpa č Ti bo sLučaiinu kdu groziuu..če pa učiTLca nouu znaLa rešT peiiT pa h rauunaTLci..nekak bosTe Tu rešLi..
aiide čauubauu HaveFun.! =3 • anabellca
• Od: 1.4.2009
28.1.2010 18:03
FuuL razumem tvoje probleme in se mi zdi de tvoj razred sori če tko rečem ma večina se obnaša ku de bi bli ševedno 2 razred. Saj tui u našem razredu so se take stvari dogajale samo pole pač od enga sedmega klasa naprej držimo ful skupi in to ma doro whatever pač jst ti predlagam de se niti ne upletaš u zadeve najdi si "klapco" izven razreda posveti se drugim stvarem sošolce ignoriri nej se **** tm sami usai tko sm jst nardila in mi je kr uspešno ratalo =D.Sicer zdei je pač folk spoznal de je to otročje in tega zdei ni več. Useeno če prou nezdržiš se pa lahko prepišeš če imaš to možnost in če ti bo kje drugje bolše.In be strong kr kokr pišeš vidim de si ti ful bol odrasla in boljše razmišljaš od njih.USO SREČO<3
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.