popoln svet...

any • Od: 26.5.2009 • Prispevkov: 60
popoln svet... 23.1.2010 16:04
živim v popolnem svetu... imam frende, najbolšo družino, v šoli mam petke, lepa sem.... kaj mi manjka... zame se svet vrti le okrog mene.... toda ni tako.... na zunaj imam veselo podobo, simpatično.... toda v sebi kričim.... ker sem ujeta --> ujeta v sebi .... vedno morem biti popolna.... nihče ne we.... nihče ne razume....... niti nihče ne poskuša razumeti.... nihče ne vidi moje bolečine... važno je da sem ta čas z njimi super popolna....ko pride noč se zlomim.. zajočem....moj popolni svet se zruši ...nihče me ne more videti... in zjutraj, ko vstanem si spet nadenem popolno masko... toda wem, da se bo ta maska zdrobila čim pride večer.....
miss12 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 43
Re: popoln svet... 23.1.2010 17:14
heii!
jz nimm neki podobnih problemu ampk kukr rzumm si za vse popouna in vsi te majo radi ampk v resnici se v sebi boriš sama s sabo.je tko?in se bujiš da gdaj nebi bla popouna in da bi to tvojo prljublnost zgubila?in ja vrjamm d ti je težku...ene k pa niso vidt tko popoune ko ti bi pa ble rade pa še same nvejo d tu dejansku ni tku preprostu bit v središči pozornosti kr morš bit zmirm popoun...in ja js ti predlagm, da se majn ukvarjš sama s sabo, s svojim zunanjim izgledm in tmi formi.kr če maš že tku vse naj naj boš tut pol še zmirm z folk naj naj če so ti res tpravi frendi.in nbo ti treba stalnu skrbet kakšna si.tku boš spoznala res tisti tprav folk in svoje prave frende.in vrjemi d nboš nč zgubila razn mort en majhn košček svoje popularnosti.drgač pa raj poglej mal tut n druge ku niso popouni pa jim nč ne manka.tistm pa ku kej manjka pa lhk pomagš tku da boš ratla zaposlena z njimi in njihovim izgledm ne pa sama s sabo.res zposli se s čim drugm ne pa sama s sabo in upm da ti bo pomaglu:)
ayd mej se Wink
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: popoln svet... 23.1.2010 17:19
moje mnenje je da je popolnost bedna. zakaj bi se trudla bit popolna? vsak ma svoje napake. in če so tvoji prijatli pripavljeni sprejet tvoje napake so res pravi prijatli. nwm jz nism popolna. včasih se trudim bit zared mame ampak mi je bed. moja mama se vedno trudi bit popouna sam ji vlkrat ne rata ;D. predvsem popolnost naše družine kvarim jz in mama se s tem noče sprijaznat ampak j*ebi ga ;D
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: popoln svet... 23.1.2010 17:21
Lahko bi tut tu napisala ne Rolling Eyes
[link]

drugač se pa probaj začet izražat ker drugače itak neboš mela nič od življenja če boš hotla bit za vse popolna Wink
Re: popoln svet... 23.1.2010 19:20
OMG.
po eni strani razmišlam kok ti vela da si prfect.
in tut to mislm čeprou na tvojo zgodbo, kr js nism prfect pa se zvečer raun tko zlomm.
ne me zdej usi napadat. taka je moja plat.
zka pa morš bit popouna? zarad koga? u podzavesti usi vejo da si sam člouk, aveš.
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: popoln svet... 24.1.2010 0:10
any pravi:
živim v popolnem svetu... imam frende, najbolšo družino, v šoli mam petke, lepa sem.... kaj mi manjka... zame se svet vrti le okrog mene.... toda ni tako.... na zunaj imam veselo podobo, simpatično.... toda v sebi kričim.... ker sem ujeta --> ujeta v sebi .... vedno morem biti popolna.... nihče ne we.... nihče ne razume....... niti nihče ne poskuša razumeti.... nihče ne vidi moje bolečine... važno je da sem ta čas z njimi super popolna....ko pride noč se zlomim.. zajočem....moj popolni svet se zruši ...nihče me ne more videti... in zjutraj, ko vstanem si spet nadenem popolno masko... toda wem, da se bo ta maska zdrobila čim pride večer.....

ah ja.....jas sem tud bil taq............lej......tisto masko stran vrži bodi to kar si Wink

lej kr je bwz da se celi lajf delaš da si tisto kar v resnici nisi

sicer pa da se zvečer zjočeš pa ni nič narobe....jas se tud včasih....

k fantom..no men je ful všeč če je punca to kar je da ne špila da je prfektna pa da se celi svet okol nje vrti
myselfime • Od: 12.5.2009 • Prispevkov: 51
Re: popoln svet... 24.1.2010 12:19
any pravi:

waw to se ze cuje ko neka pesmica. nwm v cem je problem bodi to kaj pac si! Wink jas se tut vcasih ponoci zjocem pa v bistve niam razloga za to. taq da ko so ze drugi povejali bodi ti pa posli tiste ki hocejo da si popouna v 3 pm
cassandra • Od: 15.1.2010 • Prispevkov: 5
Re: popoln svet... 24.1.2010 22:20
trpim od znotraj...ko me gdo vpraša kako sem se zlažem da vredu tudi če nisem.
ko me gdo ogovori se nasmehnem in pretvarjam da je vse ok.
vendar nihče ne vidi skozi da bi videl kako trpim in pomagal.
frendov in frendic nimam več da bi se obrnila na njih so samo ljudje s katerimi se menim.
in še tile so plehki Rolling Eyes Crying or Very sad
umiram od znotraj.
zadnje čase sem veliko ob mostu.razmišljam da bi se nagnila navzol in končala to bolečino.
ne briga me več če bo gdo žalosten zaradi mene saj bi samo familija jokala za mano,nihče drugi.ko kaj povem v razredu me nihče nigdar ne sliši tako da moram na koncu kričati.
večino časa je tako doma.
če se bom preveč bala skočiti z mostu bom predozirala z uspavalnimi.
dovolj mi je vsega Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: popoln svet... 24.1.2010 23:04
cassandra pravi:
trpim od znotraj...ko me gdo vpraša kako sem se zlažem da vredu tudi če nisem.
ko me gdo ogovori se nasmehnem in pretvarjam da je vse ok.
vendar nihče ne vidi skozi da bi videl kako trpim in pomagal.
frendov in frendic nimam več da bi se obrnila na njih so samo ljudje s katerimi se menim.
in še tile so plehki Rolling Eyes Crying or Very sad
umiram od znotraj.
zadnje čase sem veliko ob mostu.razmišljam da bi se nagnila navzol in končala to bolečino.
ne briga me več če bo gdo žalosten zaradi mene saj bi samo familija jokala za mano,nihče drugi.ko kaj povem v razredu me nihče nigdar ne sliši tako da moram na koncu kričati.
večino časa je tako doma.
če se bom preveč bala skočiti z mostu bom predozirala z uspavalnimi.
dovolj mi je vsega Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad

am sklepam da si v osnovni......neka takega je blo pri meni......

vsaki tedn sem vsaj 1x sedel na okenski polici solze so mi tekle.....melo me je da bi skočo....napiso sem ži pismo za ata mamo vse sam ..nwm ....nisem mogo......ko sem končal osnovno je blo to kot da se je stari svet podr in začel sem na novo....ne obupaj ker verjemi da sošolcom tud ni vseno
cassandra • Od: 15.1.2010 • Prispevkov: 5
Re: popoln svet... 25.1.2010 16:26
sošolcem je vseeno.in ne nisem v osnovni.
v srednji 2 letnik sem.in se tak bed počutim Crying or Very sad

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.