prilizovaniie učitlom xD

natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 9:58
in kuko se vi prlizuiiete učitlom? xD mal za foro odprta tema... Very Happy Razz pr nm en starejši foks zlo rd gleda če maš mal odprt dekolte...čeprou jz tega ne delam.. in ti pol pač popusti pr uceni al pa tko kej...haha pa pr vm? Razz
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 10:08
ma zlo radi vidijooo če sodeluuješ pr njihoveem predmetu al pa sprašuješ kdaj keei
k potme vidijooo d te neke mauga pa briga pr njihovem predmetu..
drgač pa učitlii dekolte pa to jaa.. poznamo Rolling Eyes
LonaaLoveSummer • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 40
Re: prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 10:15
ja pr ns je ena prfoksa k smo ji dal ime stegi no ona je full stroga poii se pa js pa moje sošolke tko prliznemo: mamo jopce pa jh pol do fulla zapremo pa brez mejkapa to uro(sam poii gremo pa u kopalnaco pa se naamejkapamo) pa lase spete u čop poii pa sedimo u prvi klopi pa full dvidgujemo roke čeprou ne vemo kr itq rece seii te pa vejo poii pa ksnga poklice k neve Very Happy
Aljaa • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 72
Re: prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 10:59
pri nas tui ful dvigujemo roke pa kr ena uprašanja sprašujemo čeprau mogoč že vemo odgovor. pač sam da čica misli da nas njen predmet fuul zanima. pa jaa u 1 klopi sedimo
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 17:10
natariana pravi:
in kuko se vi prlizuiiete učitlom? xD mal za foro odprta tema... Very Happy Razz pr nm en starejši foks zlo rd gleda če maš mal odprt dekolte...čeprou jz tega ne delam.. in ti pol pač popusti pr uceni al pa tko kej...haha pa pr vm? Razz

ja, mi mamo pa enga tku bl mlajšga učitla, sam je ful pra*sc.mislm, nuben ga ne mara od učencou pa to.pa enkrt so ga zalotil k se je z eno učitlco u klasu porivau Laughing no in on tut ful dekolteje gleda pa to, sam nč ne pomaga pr ocenah xD pa men so enkrt sošolci povedal, da me je u rit gledu ko sm šla mimo njegove mize in pol mi je blo njegovih urah neprijetni, mislm prou uno..sploh si nism upala d bi se neki proti njemu z hrbtom ubrnla.nvem no.in zto rajš ne izzivam s kšnimi dekolteji, k me je že groza tega, da me u rit gleda Confused

drugač pa, pr ns moraš bit špeckahla, da te učitli marajo xD ne pomaga nč u prvi klpoi sedet pa roke dvigovat Very Happy
caj
Re: prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 18:04
mene je tudi en učitelj v rit gledal

pri verouku
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 19:04
Ja delaj se da te njihou predmet zloooo zanima.Ma jas tko večkrat roko dvignem pa kej uprašam.zmerm gledam k da me res tolk zanima pa naloge treba met..ipd. Sej se da.. Twisted Evil
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 19:37
ma daajte no...
kaj se boš pa učitlu prilizovau..
primer:
moja sošolka se vedno prilizuje in ma ocene iste kot jaz ki mi pa niti vedet nočejo..;D
sicer jaz se dobro učimm..
pač vsako leto odlična..
pa pr nas sploh ni nobenega pogoja da ti šenkajo kje..
ker pač maš kot maš..
če pa pri pouku sodeluješ pa dviguješ roko te še bol matrajo ker mislijo da lahk daš več od sebe.Wink
vsaj pr nas je tak.xD

HF.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 19:43
eem pa meni se zdi toto prilizovanje kaar nekaj ne..
mislim pri nas so kaki trije ko skoz rokice v luft tišijo, pa skoz pri miru sedijo, vestno poslušajo pa sploh če jim kaj rečeš / askaš če ti posodi npr kulico ti sao ja/ne rečejo, niti glave nea obrnejo.. taak da taki pri meni / vrei družbi "ne piflarski" veljajo za najbolj khm.. neom nič rekla.
Re: prilizovaniie učitlom xD 13.9.2009 19:58
PorceLan pravi:
eem pa meni se zdi toto prilizovanje kaar nekaj ne..
mislim pri nas so kaki trije ko skoz rokice v luft tišijo, pa skoz pri miru sedijo, vestno poslušajo pa sploh če jim kaj rečeš / askaš če ti posodi npr kulico ti sao ja/ne rečejo, niti glave nea obrnejo.. taak da taki pri meni / vrei družbi "ne piflarski" veljajo za najbolj khm.. neom nič rekla.

No pri nas takih ni xD so pa v sosednem razredi..pr nas se sam zej*** pa tko mi anglečki a ne in pol mi kao najbol priden razred na vsej šoli .. Twisted Evil Drgač pa radi učitle (nowe) spravlamo ob žiuce..hehe
natariana • Od: 17.6.2009 • Prispevkov: 104 • Kraj: ukolca Lublane xD
Re: prilizovaniie učitlom xD 14.9.2009 16:20
caj pravi:

pri verouku

hahaaa...kruta xD
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: prilizovaniie učitlom xD 14.9.2009 21:14
na pumpi sm kupu dišeče smrečice in ga nafilu
Re: prilizovaniie učitlom xD 15.9.2009 13:02
caj pravi:

pri verouku

k se poznava?

Lp Duhovnik Mariborske cerkve
Jok3r • Od: 22.7.2009 • Prispevkov: 606
Re: prilizovaniie učitlom xD 29.1.2010 22:11
caj pravi:

pri verouku

hahaha Laughing
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: prilizovaniie učitlom xD 29.1.2010 22:24
LedeniCaj pravi:
caj pravi:

pri verouku

k se poznava?

Lp Duhovnik Mariborske cerkve

kruta Very Happy

eh pri nas pa bol ko v rit lezemo prof . bol jih **** v glavo z butastimi vp.
Bella • Od: 23.4.2009 • Prispevkov: 79
Re: prilizovaniie učitlom xD 29.1.2010 22:29
ah..jaa..haha..
pr nas pa je tko pri telovadbi..
ko mamo učitla takiga da nam gleda v joške in v rit..
in me pač zanalašč nosimo takšne majce da se vse vn vid..
haha..
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: prilizovaniie učitlom xD 29.1.2010 22:50
Bella pravi:
ah..jaa..haha..
pr nas pa je tko pri telovadbi..
ko mamo učitla takiga da nam gleda v joške in v rit..
in me pač zanalašč nosimo takšne majce da se vse vn vid..
haha..

sj se nima kaj videt...
Re: prilizovaniie učitlom xD 30.1.2010 1:25
Ja nevem Very Happy Eni moji sošolki ful rata use to samo jas vedno ko probam mi ne uspe no.. -.-
Pa res se trudim pa dam ono ful od sebe pa samo en pogled k jim ne paše pa se že derejo name :S Pri sošolki je pa tak: Ona je ono ful mila, nikol ne pove kej kontra pa tak ful dela naloge vedno use ma pa use.. posluša redno in use te fore. Za oceno se še zjoče pa ji pol pustijo.. Mislim pri enem predmetu je blo pač tak da bi mogla dobit 4 pa je malo zjokala pa je mela še teden dni časa da je lahko popravla na 5 in pol je mela čudežno 5 zaključeno, ocene je pa mela 44455. Nevem nisem še poskusla samo očitno jok pomaga. Very Happy
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: prilizovaniie učitlom xD 30.1.2010 10:31
pr nam pa sam d z dodatnim kupom knjig prlezeš u šolo pa d rečeš d si doma raziskovau pa d sodeluješ maš že skor garantirano petko.
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: prilizovaniie učitlom xD 30.1.2010 12:54
Jst sm se tej za matematicu prlizvala tko da sm vedno mela nalogo (pač sm jo prejšno uro od nekoga prepisala).Pa itak so ostali u razredu (pač mamo te nivoje) tok glupi da me ma pol za narbl pametno xD Pa še ostali jo skos izazivajo (hahah to je ona rekla: ne me izazivat!) Smile
onaSem • Od: 27.1.2010 • Prispevkov: 102
Re: prilizovaniie učitlom xD 31.1.2010 3:06
zgledi so usi prfoksi telovadbe nevarni.Našga rjaš ne omenjam,skoz te glede u rit,joške takoj kadr ma šanso.In nas še pride vedno v garderbo iskat in gleda okol Mad Confused
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: prilizovaniie učitlom xD 31.1.2010 21:50
onaSem pravi:
zgledi so usi prfoksi telovadbe nevarni.Našga rjaš ne omenjam,skoz te glede u rit,joške takoj kadr ma šanso.In nas še pride vedno v garderbo iskat in gleda okol Mad Confused

revice. mi mamo pa učitlco za športno ;D
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: prilizovaniie učitlom xD 31.1.2010 22:14
Ne maram takih ki samo učiteljem v rit lezejo. Enostavno je to prenizko zame.
Če ne moreš pokazati znanja potem tudi ne rabiš debilizma kazat, vsaj ne na tak način ...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.