Zaljubila sem se v istega tipa kot moja prijateljica• durex
• Od: 11.10.2009
Zaljubila sem se v istega tipa kot moja prijateljica
20.10.2009 16:52
dan. (:
uf. douga zgodba da razložim sm bom probala bl na kratko. ______ Zaljubila sem se v istega tipa kot je moja prijateljica(ful se dobro štekava in vse uglaunm usak dan gremo u štacuno in skupi počnemo ****) problem je da je ta fant ful uredu in moja prjatlca je ful sramežljiva in se ga ne upa uprašat. no js se pa tut ne upam povedat da sm zaljubljena vanga ker bi se z njo dosmrtno skregala oz. bi mi ful zamerla. ampak mam občutek da je on vame kr zadne cajte me ful gleda ful bol se štekava pa pogovarjava se tut doskrat. ampk problem je u tem da tut če bi me uprašal bi mogla reč ne ker je bla prjatlce prva vanga pa tut nočem da bi se skregale.! pomagite....in JA FUL SI ŽELIM DA BI HODILA Z NJEM ak pa da bi bal usaj BF. napište koment,svetujte mi kaj naj nardim, napišita če poznate podobne zgodbe ...itd. • sarcx3
• Od: 3.5.2009
Re: Zaljubila sem se v istega tipa kot moja prijateljica
20.10.2009 18:18
Hja..po moje bi blo to dobro prjatlci povedat. Pač, da ne mormo izbirat v koga se zatrapamo...Pa povej da ti je hudo, ker veš da se njej tut dopade al pa kej =)
Če ji je res velik do njega ji boš mogla pustit prosto pot, ker je vseen bla prva.. če je pa teb več do njega..se pa nekak zmente. Sam zapomnte si, da tip ni vreden da bi se skregale. Aampak..to je sam moje mnenje • ucauca
• Od: 16.9.2009
21.10.2009 13:58
vi ste res eni svingerji an pač povej unmu fantu da si vanga pač sj če se bo prjatlca skregala je pač f u k n e n a če se pa nau je pa itq normalna....^^ • byondaTHEnoone
• Od: 9.1.2010
9.1.2010 23:25
ammm... js mism tko: če si ti v njega in je on v tebe pol prjatlca nesme vplivat nate in na tvojo zvezo. ker če je on v njo bo hodu z njo, če je pa v tebe pol bo pa s tabo hodu. in če je ona res prava frendica bo razumela (no odvisno kak tip človeka je ker js bi to raumela)
hf • Insane
• Od: 12.7.2009
9.1.2010 23:47
ok vsi pravijo da če bo prijatelica kaj tečnarla jo odje*bi..
ok ja.. če je prava prijateljica nebo nič imela proti.. ampak če si ti prava prijateljica.. glej.. jas pravim tak da fantje grejo in pridejo prijatelji pa ostanejo.. zdaj pa se sama odloči.. ampak koloegici pa moreš ziher povedat da si ti tuji vanj. • stojankanika
• Od: 25.12.2009
10.1.2010 11:23
hh. UEM KAKO TI JEEE. sm blaa sama na isteeem. :S
ia leii jst sm bestici pouedala .. in najprej je bla ćist razkurjena pa te foree. sam pol se je sprrrjaaznlaa anee. in suaa spet se štekalee k po starem skratkaaa bol d ji pooueeš k pa da zve od koga drugeega. xoxo. <3 • smreekca
• Od: 17.3.2009
10.1.2010 15:28
pri meni je čis isto(:
• Coco
• Od: 11.1.2010
11.1.2010 17:25
sick • ninkl
• Od: 21.10.2009
24.1.2010 20:47
okj...Men se je to tut zgudil. Res ble sva ubedve s prjatlco noro zalublne vanga in to sva tut zvedle tko po naklučju je pršla ta tema. in sva zvedle tut še za eno prjatlco, k je bla tut noro vanga..[pač tip je biu res Hot! Uživej dioo • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
25.1.2010 18:14
skoraj na istem. sam da je pr men še use bol zakompliciran. Ampak mi2 sma take da pač hočma bol drugi dobr ko pa seb. In zarad tega ona ni hodla z njim zarad mene. in mi ni nič povedla. ko mi pa je, mi je blo pa ful bed za njo in za njega. lej, če nisi še povedla prjatlci, morš povedat. U istem šitu bote in pol se sam še bol povežete. Je pa to res velik šit. Ker nista nikol obe srečne. in tista ki je razočarana se ne more jokat uni tadrugi u ramo zto ker je njej pol bed da se joče zarad nje. ona ko je pa na ta bolšem, pa se pol nima z nobenim za pogovarjat pa jim razlagat ka sta use počela. Zaje.ban je ja. Lej, če ti je do njega tok fejst, mu morš povedat. prav tako ona. in pol bota vedle na čem ste, kera ma več šans in to. pa če je prava prjatlca itak ne bo zamerla. In bo hotla sam teb dobr pa čeprav bi rajš vidla da al bi bla ona z njim in ti ne u njega, al pa da preprosto ne bi obstajala in bi bla vi2 skupi. ampak tega ne bo nazven kazala. : )
good luck! you will need it. : ) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.