kako jo pustit?• unknown1me
• Od: 13.5.2009
kako jo pustit?
26.5.2009 19:04
dober dan imam en problem in sicer z osebox sva se spoznala nedolgo nazaj v nekaj dneh sva že hodila po teh nekaj dneh so ji moji prijatelji z mojega telefona napisali da jo hočem pustiti(kar je res).vendar sem imel takrat probleme saj se je začela rezati,njen prijatelj je pršel do mene z namenom,da me bo pretepel itd..ker sem oseba, ki ji ni vseno za kogarkoli sem spet začel z njo čeprav....
zdaj me pa zanima kako naj jo pustim? p.s.napisal ji nisem smsja jaz ker sem vedel do česa bo prišla(glede rezanja) • zmajcy
• Od: 19.10.2008
• Kraj: Nova Gorica
Re: kako jo pustit?
26.5.2009 19:23
dalj časa kot boš z njo, bolj jo bo bolelo takrat, ko jo boš pustil. nobena punca si ne zasluži, da bi bila z osebo, ki je ne ljubi! to vem, ker je tudi meni tako naredil en tip. prosim, ne je pustit preko sms-a ali e-maila, ker to najbolj boli. če si že mel "jajca" in začel hodit z njo, mej tud "jajca" in jo pusti. osebno. pač začneš pogovor o temu, da si ugotovil, da je ne ljubiš več in da se ti zdi, da si zasluži boljšega in da ji moraš dat priložnost spoznat nekoga, ki jo bo mel res rad, bolj kot vse na svetu. lahko se tud začneš najprej pogovarjat o njenem rezanju in jo probaš prepričat, da to ni način za reševanje težav. iskreno ji povej, da si ponovno začel hodit z njo zato, ker nisi hotel, da bi se huje poškodovala, ker ti ni vseeno za njo, vendar je ne ljubiš. z njenim prijateljem se lahko že prej pogovoriš (vendar ne toliko prej, da bi novico izvedela od njega), mu razložiš situacijo in prepričana sem, da te bo razumel. pa kle gor je en blog k je pa ena punca napisala, da je končala hodit s fantom, potem pa jo je on izsiljeval, da se bo ubil. preber si ga, lahko da zveš kej koristnega.
in ne lagat punci v obraz! msf • any
• Od: 26.5.2009
26.5.2009 19:25
povabi jo na kavo ( brez rož al pa medvedkov in drugih daril, kr ji bo še teži!) in jepo in mirno povej, da nista za skupaj. to bo žal mogla sprejet tko ko vsi do zdj. js mam tut en primer k moja prjatlca dobi psihični napad vsakič, k jo fant pusti... ampak čes čas je prebolole. vso srečo
• unknown1me
• Od: 13.5.2009
26.5.2009 19:56
sej jst nebi z njo hodu pa mi je njena in moja prjatlca rekal, da je vame in da če ne bo nč da bo hudo z njo!
ja sei bi jo rad pustu sm ne morm tko kr se ne upam hudo mi je da se bo začela spe rezat al pa kej! vprašanje: kaj pa če bi počakal do počitnic? • js.js.in.js
• Od: 15.4.2009
26.5.2009 21:00
hejla!
ja jst ti svetujm d jo čim prej pustiš.Ker pač če je ne ljubiš to ni to in punca bo mogla razumet. Jst pa vrjamm d te ne bo mogla tku hitru prebolet kr punce smo pač punce sam čez nek cajta bo OK. Pounu punc je že tu preživelu pa bo še ona. aja...še glede rezanja... probi se mal z njo poment tud o tem...sam tud rezat se ne bo mogla neht kr čez noč...tud za tu bo rabla čas... držim pesti zate • busanc
• Od: 17.2.2009
30.5.2009 21:46
ok velikim sem že svetovala tut moji frendi so mi bli ful hvaležen.TKU DA MOJE PREBER
no lej enkrat morš bit sam čist sam z njo in ji reč da če te ma tuk fuull rada ji puvej da naj zatebe se neha rezat pa to...in reč ji da si zasluž bulšga...in ji reč da če bi bla bul vesela če bi biu pud prisilo z njo pa še prjatli jo morjo spametovat!!!!! drugač pa vem kaku je to če morš z enm bit tut js sm bla na tem in to ni pušten du tebe kr dobesedn trpiš in če mu rečeš da ne ni prou če ja pa prou tut ni prou ej celik sreče pr tem ajde!!mej se!! • impulz
• Od: 12.10.2008
30.5.2009 22:45
ja se strinjam nared to iz oči v oči osebno pa vad tale stauk: "NI PROBLEM U TEB U MEN JE"(čis običn stauk za katerga nič ne more rečt nazaj) pol bo pa itq vedla zakaj se gre aja pa tole z rezanjem je izsiljevanje sam če ti je šla povedat da se reže in ti po možnosti šla še kazat in use ne nasest temu sam pozornost išče ker nima lajfa • doubleR
• Od: 26.3.2009
31.5.2009 11:41
z rezanjem sam hoče pritegnt pozornost pa to da bi te skrbelo za njo samo če bo vidla da ti ni mar za njo se bo tud to končalo verjem..
• lalav
• Od: 30.5.2009
31.5.2009 11:56
impulz pravi:ja se strinjam nared to iz oči v oči osebno pa vad tale stauk: "NI PROBLEM U TEB U MEN JE"(čis običn stauk za katerga nič ne more rečt nazaj) pol bo pa itq vedla zakaj se gre aja pa tole z rezanjem je izsiljevanje sam če ti je šla povedat da se reže in ti po možnosti šla še kazat in use ne nasest temu sam pozornost išče ker nima lajfa
Se strinjam. Punca te izsiljuje. Tist ki se res reže zaradi problemou to skriva.. Če ti pa kaže pa razlaga okrok to niti najmanj ni posledica tega.. Pač povej ji da tk negre naprej, da je ne ljubiš in pač nista za skup. Pa poveš ji tut lahko, da tut če se reže, nebo dosegla nč, razn da škoduje seb. Srcu se itq neda ukazvat. Tko je. Pa velik sreče. • index
• Od: 25.10.2009
25.10.2009 21:13
uh, stara tema tole no, sigurnu si ta problem že rešu, ampak nej ti napišem še en nasvet za u bodoče. jest sm biušo tud pustu točn zarad tega k se je rezala. nekej cajta, ampak ne doug sm biu še z njo, ko sm pa zvedu de me je začela varat velik sreče vnaprej • tancka
• Od: 10.11.2009
10.11.2009 3:18
unknown1me pravi:dober dan imam en problem in sicer z osebox sva se spoznala nedolgo nazaj v nekaj dneh sva že hodila po teh nekaj dneh so ji moji prijatelji z mojega telefona napisali da jo hočem pustiti(kar je res).vendar sem imel takrat probleme saj se je začela rezati,njen prijatelj je pršel do mene z namenom,da me bo pretepel itd..ker sem oseba, ki ji ni vseno za kogarkoli sem spet začel z njo čeprav....
zdaj me pa zanima kako naj jo pustim? p.s.napisal ji nisem smsja jaz ker sem vedel do česa bo prišla(glede rezanja) ojoj; hmmm... • Sparkl
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 0:56
jao to rezanje mi gre tako na jetra... Roko naj si odsečejo pa bo mir. Prekleti mesarji eni...
Brez zamere folk sam... resnično wtf? Tale scena rezanja se je pojavila nedolgo nazaj dobesedno čez noč in zdaj je kr moderno se rezat, če kaj ne štima? • rsyka
• Od: 19.6.2009
• Kraj: Lj.
22.1.2010 15:29
Sparkl pravi:jao to rezanje mi gre tako na jetra... Roko naj si odsečejo pa bo mir. Prekleti mesarji eni...
Brez zamere folk sam... resnično wtf? Tale scena rezanja se je pojavila nedolgo nazaj dobesedno čez noč in zdaj je kr moderno se rezat, če kaj ne štima? Folq se pč ravna po tazadni modi XD No, pa tut koleščki u glav se jim vrjetn vrtijo v drugo stran.... • Sparkl
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 16:31
rsyka pravi:
Sparkl pravi:
jao to rezanje mi gre tako na jetra... Roko naj si odsečejo pa bo mir. Prekleti mesarji eni...
Brez zamere folk sam... resnično wtf? Tale scena rezanja se je pojavila nedolgo nazaj dobesedno čez noč in zdaj je kr moderno se rezat, če kaj ne štima? Folq se pč ravna po tazadni modi XD No, pa tut koleščki u glav se jim vrjetn vrtijo v drugo stran.... Heh, v to sem nedvomno prepričan |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.