Sem ji všeč???

mito123 • Od: 19.3.2012 • Prispevkov: 25
Sem ji všeč??? 16.9.2012 16:10
zivjo jst mam pa en problem pac zdej smo se zacel mal druzt z frendi ,pol smo pa sli u nek bar k so jim uni napisal nej pridemo dol on jih pozna jas ne tako ,da nism kej prevec govoro
amapak zdej po mal vec cajtu ene 4-5 smo se vidl se kr nekak pogovarjajo z mano.
Zdej smo bli na veselici pa smo se kr zastopl sam tista useba k je pa men zlo usec!!! pa glih ne konkatira z mano pa tut ne smeji se mi sam pogleda me pa odvrne pogled,ko pa moj prijatelj kej tazga rece pa se prc smeji.
Če bi ker vedu kuko ves da si ji ušeč nj odgovori Hvala.
miijaaw • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 53 • Kraj: Celje
Re: Sem ji všeč??? 16.9.2012 18:50
mogoč si ji všeč pa jo je sram pa te noče preveč gledat da nebi prisla nevem v zadrego...lehk pa da ji nisi ...kr se še nič nista pogovarjala....lej nevem če se kdaj vidta se začni z njo pogovarjat....neki taga Very Happy good luck
Re: Sem ji všeč??? 17.9.2012 12:58
tko uzivo se glih noce z mano pogovarjat tko zmer stran gleda mal me pogleda pol pa prc stran sam prek fb pa cele romane pisemo Very Happy,pa zdej sm hotu dat za rundo pa je skos govorila ne pa ne.... nevem no
miijaaw • Od: 29.5.2011 • Prispevkov: 53 • Kraj: Celje
Re: Sem ji všeč??? 17.9.2012 14:43
lehk da je zlo sramežljiva..če prek fejsa sta se pa menla Very Happy
Re: Sem ji všeč??? 17.9.2012 21:37
so možnosti Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.