Bratje&Sestre.*
• tinniex3
• Od: 16.1.2010
Bratje&Sestre.*
16.1.2010 13:43
HeiiJ..*
No mam en probLem. Stara sm 14 Let (sm bLa Letos) in sm edinka. In pred 1 tednom sta mi starša rekLa da bom dobiLa še brata in sestro aL dva brata a pa dve sestri in men je to res tko beeeeeed. Preveč sse sekiram zato. da bom pr 14 letih meLa še brata/sestri. nwm no. sm sLišala že primer k so u družini po 20 Let razLike. sm tut mal Razvajena kot use edinke pač Pokomentirite mal Prooosiiim • Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: Bratje&Sestre.*
16.1.2010 16:41
kva se sekiraš. se boš lahko vsaj nad nekom znesla zarad svojih frustracij in problemov.
• whatever..
• Od: 29.6.2009
16.1.2010 17:35
Jas mam z bratom 10 let razlike, torej je on zdaj star 4 leta.. Pa ni tak beeeeed no : ))
Maš nekoga ki ti use k riti prinese tak da .. no nevem kak hudo.. Pa še ja maš se na koga znest.. Zarad potovanj se pa ne sekirat. 1 leto ali 2 se da potrpet =) • ...<3
• Od: 4.1.2010
16.1.2010 18:00
ja. jz sm dobla sestrco pr svojih šestih letih. takrat mi je blo to ful kul d mam sestrco. če zdei pogledam sej jo mam rada pa use... sam pri nam je bla fora u tem, da so starši začel delat zlo velke razlike. še zdej sm jz tazadna u družini če tko pogledamo. pač če se kej odločajo majo usi pej besedo k pa jz. če grejo kam jim je usejen če sm zram... vlkrat razmišlam kak bi blo če sestrce nikol nebi mela. sej vem da ona ni kriva. ubistvu je posledično kriva... ampak zared tega nism bla nikol jezna na njo, prej ljubusumna. mislim da so moji starši uničl najino sestrsko vez, ker ji jaz na nek način ne bom nikol gledla na njo, kot na najboljšo sestro. ona je ubistvu use kar si starš želi, lepa,pridna,zdrava,obogljiva,talentirana... na žalost so se jim pr men geni nekot zaloml pa sn pač taka kot sm. zared tega ne dajem dost pomena mnenju mojih staršev o meni. ampak če pogledam od moje prjatlce družino, ma brate in sestre in se usi razumejo in so med sabo prjatlo. tak da veseli se bratca ali sestrce. ;D
hf ;D • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
16.1.2010 18:53
hjoj jas mam brata starejšega.. pa je tak tečn pa **** pa vsaki dan ga morem prenašat =S pa vedno more vse po njegovo bit, direkt v glavo me **** da mi je pol na koncu že vseeno (pametnejši odneha). jas bi bla pune raje edinka ne pa da morem totega sršena doma gledat.. nevem no, meni je pune bedno pa kr nekaj skozi ****, vsaki dan se nekaj kregama, pa pač vsako nedeljo mamo tak zmenjeno da smo zvečer skupaj jas, on, mama pa njen ded pač.. pa še takrat ne more bit vrei da bi bil vsaj tiho, ne on more vse pravit kaj jas delam vedno me na najslabše opiše da se pol še ja z mamo skregam.. mislim budalo je. pa vedno če prie kaka njegova baba k nam pa če se kaj menima pol vedno toto tele prie pa kr daj pusti jo nima cajta ker je zaj pri meni, mislim wtf saj lahko sama pove, samo da me **** budaloo zabito. doro no, saj včasih je vrei ampak to 1× na mesec mogoče drugače paa.. eh brezveze ×D
zaj če maš rada otroke te ti bo tak fajn da oš dobla, če pa nimaš pol si si pa boga jaa.. jas jih npr ful težko prenašam ko so taki nerodni pa tečni pa razvajeni pa se skoz derejo pa skoz nekaj drezajo v tebe pa komaj čakajo da se razjeziš pa mrš no. ×D pa meni sploh niso nekaj lušni al pa tak kot se jih večina razneži ko vidijo neko malo punčko v rozasti oblekci, to je za mene preveč kičasto, pol me že spominja na kičasti okrasek za na jelko. glede potovanj _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • 005
• Od: 17.5.2009
17.1.2010 0:55
jes sn stara 13...pa mam 5 let mlajšo zverino...(brat)...nadležn ko mušica...ampak mam fuul željo da bi mela še eno sestrco...rajši ko bratca...če bi biu pa bratec nebi mela pa tui nič proti...vseeno bi ga mela rada..<3
mam rada male otroke...ampak morjo pa poznat mere...kak začne otrok drezat v mene...težit pa bit nadležn...me ma pa tak da bi ga vsipala..pa ni važno gdo je pa kak je vlek itd. pa če bi blo tak...pač zaradi tega nebi nič majn potovali ko do zdaj...;D • XxcuukrckxX3
• Od: 22.12.2009
17.1.2010 21:09
jst mam starejšiga brata pa je drgač res dobr..neuem,zj sm stara 15,on je 18..tko k sua bla mjhna sua se nonstop tepla pa kregala..sam poi k si pa mau starejši ti pa ful paše d maš enga u družin s kermu se zastopš pa mu zaupaš loh pa se zafrkavaš..midva se ful razumeva edin učasih se skregava pa tk..pa js bi ful še mela mlajšo sestrco..ker tut med nama našedva ne delata razlike,neb blo pr mlajšimu članu..neuem,pr enih je pa drgač..itaq pa ti pr tem a boš dobila sestrco al pa bratca nemorš velik učinkvt..pol če boš dubla se boš mogla odločt al jo/ga boš mela rada, al se boš spravlala nanj pa ga za use krivila..jst priporočam taprvo stvar.. mogla boš pa vedt d njuna pozornost nau ueč sam tep naklonena..
• PiikiCaa
• Od: 6.3.2010
7.3.2010 13:29
Maa djj ne mi o tamalih haha -.-
Že res da sm js 15 mam tamauga k je biu zle februarja šele 13...ma to ni večiga sranja kt to..čeprou je sam 2 let razlike...dost tko kr neki hoče bit pametn pa use..sicr starši ne delajo razlike med nama(huala bogu), sam useen sm ponavad kr velikat za kšno stvar js kriva kar nj bi blo razumljivo ker sm starejša NOT!...nažiuce mi gre k pol pruleče ene par negouh frendou pol je pa štala po celi bajti...pa še tazga lenuha mam za brata da kr res ni..stari bi blo bol č bi u štal žveu bi blo lepš ka pa negova soba...ga mt pros da posprau...ga pros en mesc nakonc mu posprau sobo fotr..a kdr men kj rečejo more bit u sekundi pospraulen..no sj res da sm punca pa use..sam pol se pa mt kuj dere č slučajn pozabm kj posest al pa kj tazga..tamauga pa loh en mesc pros da posprau negovo sobo pa itak pol nč ni ud tega... po svoiie bi bla prou najraj edinka saj nubem mi neb težiu, je pa res da se je pa kr fletn kdai spraut na tamauga č maš slb dan pa ga mau žiuciorat hahaha to js prou ubvladam haha |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.