Plonkanje!1 | 2 | >>• slinafka
• Od: 16.1.2010
Plonkanje!
8.3.2010 17:14
Hello! Mene pa zanima kako vi plonkate pri testih?* Jas si ponavadi plonkec zalepim na notranjo stran noge (pri gležnju), pol pa to nogo prekrižam čez drugo pa je. hah*** Hvala za odgovoree! • Enna*
• Od: 29.10.2009
Re: Plonkanje!
8.3.2010 19:42
Nwm no... Jz glih ne plonkam...Sam en moj sošolc si ga je tko u jezik dau:P pol pa tko vn pa not ane... Al pa na roko si napišeš al pa nwm no... Lan je mela moja sošolka kr tko na listu ne... In ni vidla šica:D_________________ No music...No Łife • mjaw
• Od: 17.1.2010
8.3.2010 20:30
em...najblš se mi zdi tko d na notranjo stran roke, prlepš en listek, pa d maš pač na njem napisan plonk, pol ena moja frendica si ga je tko pod kiklo na žabe prlepla • Leyci113
• Od: 9.2.2010
9.3.2010 13:43
Heii.
No,jaz mam kar izkušnje z plonkanjem,lahk se pohvalim,da sem že kot profesionalka. Še nikoli me ni noben učitl dobil,pa sem vedno plonkala No,mam neki idej zate,upam,da ti bodo všeč: -poleti al pa spomladi,ko je bol toplo,si oblečeš tanke najlonke,pa krilo(dolgo nekje,do polovice stegnjenice).No,pol pa napišeš liste in si ga daš pod najlonke,tako,da ga krilo prekrije in pol,ko sediš,nogo prekrižaš in pač mal dviguješ krilo-nasvet(preden krilo dvigneš,se prepričaj,da noben ne gleda);(plonk listek si daj nekje pri koncu krila,ampak ne čist na koncu,kakšnih 5cm od konca,tako,da nebo kdo skužo) -majhen plonk listek,si zalepi okrog ediksa(ampak res bol majnšega-po širini,in ediks imej v peresnici,tam nebodo gledal. -nalakiraj si nohte in ko se posušijo,nanje napiši plonk,ker učitli ne gledajo,kaj maš na nohtih -plonk si lahk napišeš na copate(na podplat),pa pač daš eno nogo čez drugo,pa vsake toliko časa pogledaš. No to bi bilo za 1x vse,če se bom pa še kaj spomnila,pa ti napišem. Upam,da so ti moje zamisli všeč • mjaw
9.3.2010 15:46
-nalakiraj si nohte in ko se posušijo,nanje napiši plonk,ker učitli ne gledajo,kaj maš na nohtih glede na to pa mhm?..pisave meejhnee..a ti loh vidš ka piše?..js 1oo% naum nč vedela kva piše na nohtih pa tut nism sposobna pisat fuul mejne črke • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
9.3.2010 16:08
^^ja ne, eni ste pač profecinoalnci, mene pa vedno dobijo xD pa tut tole z nohti sem si enkrat naredla, sao ne, meni je ugotovila, pa VEDNOO vsi plonkamo, ampka oni VEDNO samo mene dobijo..sicer si pa tak niti nikoli nisem znala delat plonkcov, al sem vse znala kaj sem si gor napisala, al sem si tisto gor napisala ko niti v testu ni blo, al pa me je učitlca/učitl direkt v faco gledal.. zaj nevem če glih jas tak dobsedeno noter v list gledam (samo se mi zdi da nea) ampak nevem no, pač jas plonkat ne morem ker se vedno vsi za mano postavijo pol pa nimam šans.. v osnovni sem ene dvakrat mela tako kulico, ko se pol listek noter vstavi sao pol so mi ugotovili.. splo pa da si jas plonkec naredim traja dosti več ko pa da bi se pač snov naučila.. nevem no, jas sem do zdaj še vedno kar 1 dobila ko so me dobli (večkrat so me ko pa da me nebi) tak da nevem če se ti splača.. boljše je prepisovanje od drugih, ali pa učenje xD _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Leyci113
• Od: 9.2.2010
9.3.2010 16:13
mjaw pravi:-nalakiraj si nohte in ko se posušijo,nanje napiši plonk,ker učitli ne gledajo,kaj maš na nohtih
glede na to pa mhm?..pisave meejhnee..a ti loh vidš ka piše?..js 1oo% naum nč vedela kva piše na nohtih pa tut nism sposobna pisat fuul mejne črke Jaz lahk vidim,ker sem že navajena,da berem full male črke.Škoda,da nimaš take sposobnosti,ker full dobro tko plonkat:).Začni full full full na malo pisat,tako,da boš videla,vsaj malo prebrat,kaj si napisala,ker se čez čas navadiš-vsaj jaz sem se,kako bo pa pr teb,pa navem.Probi,pa boš videla. • mjaw
9.3.2010 16:39
Leyci113 pravi:
mjaw pravi:
-nalakiraj si nohte in ko se posušijo,nanje napiši plonk,ker učitli ne gledajo,kaj maš na nohtih
glede na to pa mhm?..pisave meejhnee..a ti loh vidš ka piše?..js 1oo% naum nč vedela kva piše na nohtih pa tut nism sposobna pisat fuul mejne črke Jaz lahk vidim,ker sem že navajena,da berem full male črke.Škoda,da nimaš take sposobnosti,ker full dobro tko plonkat:).Začni full full full na malo pisat,tako,da boš videla,vsaj malo prebrat,kaj si napisala,ker se čez čas navadiš-vsaj jaz sem se,kako bo pa pr teb,pa navem.Probi,pa boš videla. sm že probala..nikol mi ni ratal jao • LZyMN
• Od: 29.11.2009
9.3.2010 17:07
kemik tak poseben mam. je iz dveh delov. notranga in zunanga • fLomaster
• Od: 1.7.2009
9.3.2010 17:47
jst sm pr tistmu tipičnem plonkanju z listki al pa če maš puščico ful popisano pa tko si gor napišeš kar rabš • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
9.3.2010 19:18
to si ga kr na telefon rukneš pa je... če ti pa kej reče pa reč da ti je mama sms poslala kdaj morš dat krompir kuhat • twix13
• Od: 6.10.2009
10.3.2010 17:46
js si tko podougovat listek napisem....ful podovgovat.....sirina je tak da pride u dlan, dolzina pa neomejeno. Si gor use napisem, pol pa navijem 1. konc na eno palcko recimo u desno, drugi konc pa na 2. palcko u levo. In pol das u dlan in premikas z palcom. Pa si lah kr orng na vlk napises.....Vcasih tud kakem sosolcu pred mano na hrbet nalepim a4 list. (sam ne pr usaki ucitlci, sam pr tistih ko sm ziher d negledajo okol.....
Drgac pa z naiblizjim sosedom zamenjam test in mu napisem kar znam on pa men ka pac zna..... • AmandaBynes
• Od: 6.8.2009
10.3.2010 21:30
jst si tud zalepim ali pa napišem na copat p to Nazadnje urejal/a AmandaBynes 12.3.2010 16:23; skupaj popravljeno 1 krat • soonck
• Od: 16.2.2010
11.3.2010 16:14
js mam en zanimiu način plonkanja (: noo snou lepo napišš na A4 list.. in list prlepš na hrbt tistga k sedi pred tabo (se morta že prej valdaa zment) . k gre učitl mim se un sam naslon na stouu.. • whatever..
• Od: 29.6.2009
11.3.2010 21:04
soonck pravi:js mam en zanimiu način plonkanja (: noo snou lepo napišš na A4 list.. in list prlepš na hrbt tistga k sedi pred tabo (se morta že prej valdaa zment) . k gre učitl mim se un sam naslon na stouu..
Em ja ne... Jas sem to tudi že probala pa ni lih ratalo, ker se hitro zgodi da oni naprej pozabi ko kaj piše in slučajno vidi pa si naj**al Probala sem že tudi to s copati pa še use druge cake samo še vedno prisegam na daljši obojestranski listek, ki ti paše v roko pa ga zložiš kot harmonko pa potem samo iščeš. Nekak najbolj fajn mi je pa še nikol me ni dobila na ta način • Lizikaa
• Od: 20.2.2009
13.3.2010 2:19
preproosto daš plonk listek na test in ko pride čitl mimo ga daš sam spodaj al pa daš roko gor • TMCFE
• Od: 18.9.2009
13.3.2010 11:05
ej probi na komp natipkat pa dej najmanšo možno pisavo... če pa še nau dost mejhn pa pejt sfotokopuirat na 75% tistga kar je napisan(da bo še manš...) to js delam... plonkce si pa dam u zavihan rokaupoj pa sam na test dam... pa to je to to je to Nazadnje urejal/a TMCFE 13.3.2010 11:10; skupaj popravljeno 1 krat • TMCFE
• Od: 18.9.2009
13.3.2010 11:07
Lizikaa
sva že dva k tko delava ... od milijonov • MissCheriee
• Od: 1.3.2010
14.3.2010 13:45
...ja, jst uporablam prow klasično plonkanje na listeek npišem, pole pa gledaam gor... _________________ ...I dont play by rules...I make my own... • teich1596
• Od: 1.2.2010
plonk listki xD
5.4.2010 17:20
- pač mi mamo u sql tte eko koše..pa se wedn zraun usedem pa si dam notr plonk listke..pa zraun še mal papir namečeš d ni sumliv.
- če mamo u kakmu razredu plakate na stenih si tam gor napišem s svinčnikom -na robček si napišem švinglce. Upam d sm vam kj pomagala:) • Gorcyy
• Od: 19.12.2008
Re: plonk listki xD
5.4.2010 18:57
Lahko skeniraš listek od flaške od Dane al pa ene vode... pa daš v slikarja pa tist tekst mal zbrišeš pa napišeš kar rabš vedt, pa mal oblikuješ, pa prlepš na flaško... • limonica1995
• Od: 12.2.2010
6.4.2010 15:16
[quote="Leyci113"]Heii.
No,jaz mam kar izkušnje z plonkanjem,lahk se pohvalim,da sem že kot profesionalka. Še nikoli me ni noben učitl dobil,pa sem vedno plonkala No,mam neki idej zate,upam,da ti bodo všeč: -poleti al pa spomladi,ko je bol toplo,si oblečeš tanke najlonke,pa krilo(dolgo nekje,do polovice stegnjenice).No,pol pa napišeš liste in si ga daš pod najlonke,tako,da ga krilo prekrije in pol,ko sediš,nogo prekrižaš in pač mal dviguješ krilo-nasvet(preden krilo dvigneš,se prepričaj,da noben ne gleda);(plonk listek si daj nekje pri koncu krila,ampak ne čist na koncu,kakšnih 5cm od konca,tako,da nebo kdo skužo) -majhen plonk listek,si zalepi okrog ediksa(ampak res bol majnšega-po širini,in ediks imej v peresnici,tam nebodo gledal. -nalakiraj si nohte in ko se posušijo,nanje napiši plonk,ker učitli ne gledajo,kaj maš na nohtih -plonk si lahk napišeš na copate(na podplat),pa pač daš eno nogo čez drugo,pa vsake toliko časa pogledaš. No to bi bilo za 1x vse,če se bom pa še kaj spomnila,pa ti napišem. Upam,da so ti moje zamisli všeč ka pa takrat ko si si ga v usta dala al pa pr nas v šoli rečejo naj damo torbe na mizo ker pač po dva skup sedima pol pa če maš kak obesek posebej vreii je če maš malo all starko pa si na list napišeš švinglc pa ga nalimaš na podplat od starke • Insane
• Od: 12.7.2009
6.4.2010 20:08
švinglam pri vsakem testu že odkar se spomnim.xD na test ne grem brez švinglcov. razen pri matematiki in nemščini.
no pač na mali listek si napišem vse kaj rabim.. pri matematiki ko smo meli tiste enačbe za prostornino, obseg pa take sem si na oni pokrov od kalkulatora gor napisala vse formule. pa pri fiziki in kemiji isto.. pri nemščini [ki je nimam pojma in se niti nimam namena je učiti..xD] pač na začetku rešim test kolko znam. ker neke še vseeno vem ne. napišem na malo večji listek kere naloge rabim pa mi pol on napiše rešitve.;D če ne pa kar prepišem če je dovol blizu da vidim.. mam pa sošolca - bratranca xD - ki pač bi itaq dobil 1 ker se nič ne uči in zato pač tvega vse ker itaq nima nič zgubit.. in ga je pri kemiji učitlca presedla v prvo klop. jas pa sem se vsedla čist zadaj. in se je sredi testa dvigno pa šou do mene zamenjo test šou nazaj sem mu rešla par nalog tolko da je meu pol 2 in je potem zamenjau test spet. pa je to blo to.. letos ma samo 4 cveke še. • nuncic
• Od: 8.4.2010
8.4.2010 14:25
jaz bi se tudi lahka pohvalo da fajn švinglam
-napišem si snov pač iz wikipedie al pa iz česarkoli drugiga an -pol dam na naj naj naj manšo pisavo -pol pa tist majčken listek dam za OVRATNIK...s tem sem mislil za vrak ga prilepiš z čisto malo malo malo salotejpa (nas pregledajo čice) pol pa kao da te srbi pa se počohaš pa strgaš si listeh dol pa ga daš pod rokav pa pol pod test hehe ko kadar te pregledajo morš dvignat rokave no tu je še pa ena metoda: Obstaja švinglc kuli an sam te pogruntajo ko je tk nareto an da se vidi ......-.- - no js pa najdem doma kak **** kuli in pol na sredini kulija z olfa nožem zarežem režo dolgo okoli 4 cm in medtem zvijem plonk ceglc tk cist na majhno pa dam ono ko se kuli pržge al kk se reče ko prtisneš da začne delat an pol pa taj ntr okol mince navijem plonk listek in pol ko gre čica mim pač ne opazi ker je reža zelo tanka ko pa ne gleda noben pa listek hitro vn potegneš ez režo se odnese !!-.- |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.