za suhice ki ful jedo ;)

1 | 2 | 3 | >>
sugarhills • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 11
za suhice ki ful jedo ;) 17.9.2009 11:29
no mene pa zanima sam kolk je ta količino k ene pravte (suhice) da 'fuuul' jeset pa se ne morte zredit. in kolk je ta 'fuuul'?
da vidm, mal mi opište ka jeste pa kolko ter če se kej gibate tut?
(za ene ful pomeni tist ka je za druge normaln zato sprašujm če sm jst tut ena izmed teh ko misli da je normaln)
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.9.2009 15:43
aaam ja.. jas sem včasih tui ful jedla, pa se nisem NIČ zredila. isto sem pojedla kot brat (:
sao zaj pa ni več tak ne, ker baje je tak vlkokrat, da ko prieš v puberteto da je pač nea vem kaj. =P
Kolko pa ti ješ?
aam jas tak (zaj med sql, ker med počitnicami je vse drugače):
-zjutraj nea jem ker nemorem
-pol za malco si nesem kaki jogurt polek, al pa jabko, al si pa grem po ono malo pico ko jih pač delajo
-kosilo mamo ob kakih 3.. pa pač juha, makaroni npr, solata.. al pa rdeče zelje, riž.. pa pač to
-za večerjo pa zaj jem french toast..

Samo jas ful tak vlko vmes kaj jem.. ko priem domov, si pač čokolado ponavadi stopim pa pojem, pa bombone si kupim.. pa lizik pojem ziher 5 na dan.. tak da jem več sladkega kot pa kaj drugega (: Pa se pač od tega najem. (: Ker meni skozi vsi pravijo da skozi jem nekaj.. Pač skozi morem met nekaj v ustah. (:

Treniram zaj nea.. za hobi samo včasih jaham, pa pač v vulcano models hoim.. 4× na teden (:
aja pa na stadion sma med počitnicami hodla s kolegom.. pač laufat za nevem kak dugo..

zaj bomo pa štirje hodli malo okoli drave (:
zaj enkrat bomo začeli.. =P
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.9.2009 15:49
ma lej zju3 jem zajtrkk potem med poukomm kako čokoladicoo
potem grem na "toplo" malcoo pa potem še u kisosk si kej kupit ...
priem domou jem kosiloo.. pa potem s5 čez neki cajta malco pa večerjo pol..
potem pa še kak prigrizek ob tvjčku (:

sm pa visoka 165 pa mam 49 kg ^^
Aljaa • Od: 24.6.2009 • Prispevkov: 72
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.9.2009 17:55
jz pa jem pač malco usql pol pa ob pol 2 kosilo. pa še kej pojem ko prijem dam
( večinoma čokolado, čips, bonbone... sam da ni zdravo Laughing )
pa še ob kakih 5 kako malco... pa ponavadi pol še ob 8 kej jem pa ob 10.
tk da jz reeees skoooos žrem..
drgač pa treniram plavanje p laufam velik pa pilates delam pto tk da use pokurim. XP
vlka sm pa 153 pa mam 44 kil.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.9.2009 20:32
špeh pa klobase Very Happy
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.9.2009 21:15
js najprej zjutri jem.
pol med poukom ponavadi kakšno čokoladico ali pa čokoladni rogljiček.
po pouku gremo z frendicami v McDonald's pa si vsaka svoj meni naroči pa kak šejk al pa mcflurry (al karkoli je že tisto xD)
pol ko pridem domou še ponavadi kr kosilo jem.
pa za večerjo tud kr veliko jem, pa še kakšne kekse na koncu.

ne treniram ničesar, sam vedno pa hodim v šoli in iz šole peš. približno 2 km. pa tud imam normalno težo.
sugarhills • Od: 23.8.2009 • Prispevkov: 11
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.9.2009 23:06
PorceLan pravi:

Kolko pa ti ješ?

uff ma js jem zajtrk (kosmiče, jogurti, kakav itd.), potem u šoli včasih malico odvisn pač kej dobimo, doma (ok. 15.00) pa kosilo (meso, solate). potlej pa ponavadi nič več, mogoče zvečer kkšno kuhano zelenjavo. in to se mi zdi ful mal :S ampak mam že od nekdaj probleme s težo tko da morm res pazit, če ne pazm se takoj zredim nazaj :S

kr ena moja sošolka pa je tut skoz pravla kak ona ful jé itd. v bistvu pa je jedla čist malo ampak njej se je zdelo dost Rolling Eyes
Re: za suhice ki ful jedo ;) 18.9.2009 13:23
sugarhills pravi:
PorceLan pravi:

Kolko pa ti ješ?

uff ma js jem zajtrk (kosmiče, jogurti, kakav itd.), potem u šoli včasih malico odvisn pač kej dobimo, doma (ok. 15.00) pa kosilo (meso, solate). potlej pa ponavadi nič več, mogoče zvečer kkšno kuhano zelenjavo. in to se mi zdi ful mal :S ampak mam že od nekdaj probleme s težo tko da morm res pazit, če ne pazm se takoj zredim nazaj :S

kr ena moja sošolka pa je tut skoz pravla kak ona ful jé itd. v bistvu pa je jedla čist malo ampak njej se je zdelo dost Rolling Eyes

aaiia no.. jas vem da premalo jem samo jas se pač nea morem silit če nisem lačna ne..
drugače pa če moreš pazit, se mi zdi da ješ dovolj (:
baje pa zvečer ne smeš jest (:
probaj. Very Happy
Re: za suhice ki ful jedo ;) 18.9.2009 18:47
no jst zdej nism prow uno fuuuul suha, pač mam normalno postavo, nč posebnega, ampak jem pa ful. oz. jem mal naenkrat ampak milijonkrat na dan. jem zajtrk, pol vsaj enkrat, če ne dvakrat dopoldan v šoli, pol topli obrok v šoli, vmes je obvezna kavica iz avtomata Smile, pol ko pridem iz šole (ob kakih dveh) sigruno jem kej (kak kruh z nutello al pa kej tazga), pol tko ob ene 5-ih, 6-ih jem tud kej podobnega, pol jem večerjo okrog osmih, pol se dobim s fantom in ko pridem domow še kej pojem, ker sem pač lačna. aja, pa dopoldan še kej "kradem" sošolkam...če ma kjera kej dobrega in sm lačna Very Happy
zdej s športom se ne ukvarjam, razen pač športna vzgoja in stvari, ki jih delam s fantom Very Happy
in teža se mi pa tko spreminja nekje med 48-51kg, velika sm pa 157cm.
pač jst jem stalno, je pa tko, jst ko sm sita bom nehala jest pa mam lahko krožnik še čist pown.
msf
whatever.. • Od: 29.6.2009 • Prispevkov: 152
Re: za suhice ki ful jedo ;) 18.9.2009 19:14
Ja jas sem velka tam enih 168 pa mam 45 kg. Zdaj če je to normlano al ne meni se zdi da je Very Happy Pa zdaj sem že 1 leto isto velka pa mam isto kg..
Hja jas jem tko:
- zjutraj ne jem
- ob pol 10 malco
- ob pol 2 mam popoldansko s tem da vedno vmes pojem še kaki snikers,čips,twix .. ker mamo pač ta automat u šoli.
- pol gremo usak dan u trgovino pa kupmo 2 čipsa, milko, bonbone,lizke,...
- ko pridem domau itak ponovno jem ponavad one milka kekse<3
- pol ob 4 mamo kosilo
- in ja ob 6 mam večerjo
- pa pol ob 9 pa ja vem da ni zdrau jest pozn samo okej no men paše Very Happy

Telovadim pa ne že od 8 leta zdaj mam pa 14 let. Smile Verjameš al ne tako je..
No občasno se peljem kam z bajkom al z roleri. Pa to je to... Smile
Pipie • Od: 19.9.2009 • Prispevkov: 11
Re: za suhice ki ful jedo ;) 19.9.2009 16:07
Hja jst pa tko...

Zjutrej ne jem kej prov velik...včasih si odrežem kšn končk kruha...drgač pa nč....
Poj mamo ob pol 10.ih v šoli malco...pojem čist use...včas pojem clo dva konca kruha al pa enga spravm za kasnej enga pa pojem... mam kosilo ob 2 al pa 3....pojem veliko...(to gledano kot moje ostale vrstnice d nau pomote) pojem pa čist use kar naložim na krožnik... večerja...ful obilna...rada jem za večerjo......jem ves sadje pa zelenavo razn česna...Glede pijače: pijem vodo iz pipe ...včasih...ampak res včasih tud kšno Za.drugga pa niti ne...Slane stvari pa bonboni, čokoldala pa piškoti: slane stvari...enkrat na teden mogoče...včasih pa tud neč več cajta...bonboni...doma mamo bl žalostn zato k nam ati ne kup sladkarij...tko d kar si obavm sama al pa res cel tedn prosm..[sicer pa se cajti spreminjajo...tud kdaj zj že kj dobimo]...čokolada in pa piškoti pa na žalost men ne grejo Confused . ... še kj glede hrane???

Teža pa to... sem stara 13 let...velika sem 176 cm....tehtam pa 48 kg... moj itm je okol 14.5...sicer ful premal...sam men je pa navadn...pojem pač ful:)

Telovadba: 2x na teden imamo telovadbo...hodim na košarko in atletiko [1x na teden oboje] domov in v šolo...na krožke hodim peš ali pa s kolesom...rolerji..zunej sem tko tko pogost [občasno], kadar imam čas---samo ob vikendih--- pa hodim tud lavfat...sam to je sam za rekreacijo...

Geni: mami ni lih suha...(rodila je 4 otroke xD...tko da je tud to pstilo posledice...delno)
ati...suh in velik pač...

Če vas kej zanima pa kar..citerejte al pa kj takga...
pa pozdravčke Very Happy
Ancy0000 • Od: 20.9.2009 • Prispevkov: 1
Re: za suhice ki ful jedo ;) 20.9.2009 18:59
Ja tko zutrej kšni kosmiči z mlekom...pol u šol punavad kšna čukuladca z avtomata pade..pol topel obrok u šol..pu šol po možnosti kšn sladoled iz mcdonaldsa. K pridem domov kosilo..ampak ne morm doug zdržat brez da nep neki po ustih mlela tko da punavad iščem kšn čips al pa čukulado in če najdem punavad use pujem..če pa ni nč ud tega pa zih najdem kj drucga..pol pa zvečer kšn sendvič al pa vikikrem pa kakav =)
Gibam se skor nč razn telovadba u šol.

Velka sm pa 165cm pa tehtam 48kg
Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Re: za suhice ki ful jedo ;) 20.9.2009 19:55
zajtrka nimam..
malica v šoli recimo gries al kaj pač dajejo no...
2. malice v šoli nimam drugače pa domov ko pridem ni kosila ker mama pa ata oba delata no..tak da jem kaki kornflex z jogurtom al pa si palačinke naredim če mi je.;D..
zvečer pa neke čokolade najdem al pa nekaj.Razz

Nazadnje urejal/a Insane 17.1.2010 21:21; skupaj popravljeno 1 krat
tinniex3 • Od: 16.1.2010 • Prispevkov: 7
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 18:33
em jz mam normalno postavo. pojem tko dva mkchickna z meka hh pa se ne zredim. mam pa treninge 3x na tedn hiphop pr niki kljun tko da mi gre use tist kar preveč pojem dol (: zaenkrat sm čist zadovolna s svojo postavo pa če bi šla kaka kilca še gor nebi blo nč narobe ;D aja mam pa 45-46 kil stara sm pa 13 oz bom 14 (;
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 21:40
jas pa včasih sem bla taka bol okrogla in pol sem začela puna nezdravo hujšat, pa sem 10 kil spravla dol v 2 mescih. :/

zaj panevem, lačna sem samo NEMOREM jest. nevem, strah pred tem da bi se zredila? kaj te vem.

vjutro nejem,
malco mejbi pol kosa kruha,
kosilo kako juho pa solato,
večerjo pa ponavadi kako ono nevem kak se reče, oranžno pa tako malo pa okroglo Very Happy neke ko ni ne mandarina, pa ne pomaranča xD
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 21:42
miaTHEshoe pravi:
jas pa včasih sem bla taka bol okrogla in pol sem začela puna nezdravo hujšat, pa sem 10 kil spravla dol v 2 mescih. :/

zaj panevem, lačna sem samo NEMOREM jest. nevem, strah pred tem da bi se zredila? kaj te vem.

vjutro nejem,
večerjo pa ponavadi kako ono nevem kak se reče, oranžno pa tako malo pa okroglo Very Happy neke ko ni ne mandarina, pa ne pomaranča xD

kolko maš te kil
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 22:06
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:

vjutro nejem,

kolko maš te kil

40. :/
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 22:21
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:

vjutro nejem,

kolko maš te kil

saamo? ti nisi normalnaa.. če moja prababica je mela 30 kil preden umrlaa.. ×D
daj zredi se malo Razz
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 22:24
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:

vjutro nejem,

kolko maš te kil

daj zredi se malo Razz

glej, či se grem zaj redit, bom samo na trebuh dobla -.- pa na rit -.-
pa niti nisn tak suha, veš Very Happy
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 22:26
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:

vjutro nejem,

kolko maš te kil

daj zredi se malo Razz

ja zato bi pa šla še laufat polek ne pa v fitnes ×D
ne s 40 kilami res nisi suha ×D
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 22:29
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:

vjutro nejem,

kolko maš te kil

daj zredi se malo Razz

laufam Very Happy samo ze več ne, ker mam nabildane noge -.-

pa res nisem no Very Happy

edino taka šansa je, da kadit neham, pa bom takoj enih 10 kil se zredila Very Happy
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 22:34
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:

vjutro nejem,

kolko maš te kil

daj zredi se malo Razz

edino taka šansa je, da kadit neham, pa bom takoj enih 10 kil se zredila Very Happy

haha ja če po čikih pune nisi lačn to vem ja.. to vejo vse zlate ribice (A) haha. Razz

te pa nehaj kadit pa mi bodi za vzgled Razz
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 22:36
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:

vjutro nejem,

kolko maš te kil

daj zredi se malo Razz

haha ja če po čikih pune nisi lačn to vem ja.. to vejo vse zlate ribice (A) haha. Razz

vse slabe zlate ribice Wink *

ti bodi meni, pa nehaj, bom dobla upanje, da se to da Very Happy
bleedingstar • Od: 14.8.2009 • Prispevkov: 54
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 22:37
hh smeh tema Very Happy za se pogovarjat ;D
ja no uglavnem jst sm še pred začetkom prvega letnika gimnazije mela okol 46 kg a visoka sm bla okoli 173 cm ... vem full je blo premalo, zto sm pač se začela redit ... in tko sm rabla 10 mescou da sm prišla na 56 kg ( in visoka sm neki čez 175 cm)... in zdej ki sm drugi letnik mam še vedno isto kil in se ne morem več zredit ... a jem pa nonstop in ful različno hrano, usaj kolkor se da xD
Re: za suhice ki ful jedo ;) 17.1.2010 22:39
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:
PorceLan pravi:
miaTHEshoe pravi:

vjutro nejem,

kolko maš te kil

daj zredi se malo Razz

vse slabe zlate ribice Wink *

ti bodi meni, pa nehaj, bom dobla upanje, da se to da Very Happy

itak da se da haha če umreš Razz ne res jas en mesec nisn pa sn se za kake 3 kile zredla pa sem najprej misla da neom več nazaj začela sao pol sem zarai tega ker zaj bi ziher 100 kil mela ×D
k moji babici bi migla prit za 3 dni pabi takoj mela 5 kil več Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.