Kdo gre na sredno zdravstveno (kozmetični tehnik) v mb

sergeja • Od: 29.7.2009 • Prispevkov: 1 • Kraj: Maribor
Kdo gre na sredno zdravstveno (kozmetični tehnik) v mb 4.11.2009 20:33
če se bo kdo iz generacije 2002/10(torej da bo drugo leto že na sredni) vpisal na sredno zdravstveno-smer kozmetični tehnik naj da msn

tnx
rejnbow • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 1
Re: Kdo gre na sredno zdravstveno (kozmetični tehnik) v mb 6.12.2009 21:44
upam da vas bo dosti upisanih, da bo bolj fajn na šoli. Smile

jaz sem zdaj 3. letnik. Wink
teiexDIAMOND • Od: 18.11.2009 • Prispevkov: 8
Re: Kdo gre na sredno zdravstveno (kozmetični tehnik) v mb 6.1.2010 15:15
am jaz grem v kozmetično mb Razz sam bom pol v drugem letniku šla zraven delat še frizersko ^^

drugač pa msn : teieex@hotmail.com
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Kdo gre na sredno zdravstveno (kozmetični tehnik) v mb 7.1.2010 0:26
Jaz greeeeeem Laughing
inesERROR • Od: 13.1.2010 • Prispevkov: 1
Re: Kdo gre na sredno zdravstveno (kozmetični tehnik) v mb 13.1.2010 19:43
sergeja pravi:
če se bo kdo iz generacije 2002/10(torej da bo drugo leto že na sredni) vpisal na sredno zdravstveno-smer kozmetični tehnik naj da msn

tnx

jaz grem verjetno Smile
inculeek@hotmail.com

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.