HELP? :/

froog • Od: 27.2.2010 • Prispevkov: 5
HELP? :/ 27.2.2010 1:55
hej people..
js bi nujno prosm rabla en nasvet glede tega kako nej mu povem d enostavno ne zmoren brez njega Sad
no blo je tak ne.. mi2 sva bla skupi že 2× .. 1. se ni obneslo nit malo pač blo je sve narobe pa nisva vedla kaj naj narediva pa to samo mela sva se pa ful rada pa on je bil taka dušica še takrat (nekje lan avgusta) prvič sva pol kaj hitro zaklučla pa to pa potem 2. bila spet skupi. to je trajalo pa kar kul je bilo do zadnih par dni.. pač ja on je spoznal eno punco k se je na pouno vesla na njega njemu pa to seveda blo všeč. on je men sicer govoru da ma samo mene rad pa lalala kak že fntje ne saamo njej je pa pisau če lahko pride k njej spat pa to.. pa sm ga js takrat pustla pol sm ga pa kr hitro hotla nazaj- 3 dan po tistm žal je reku d je prepozn in sva se pol huuudooo sprla .. no okej pol pa nisva bla več velik u stiku pa tak neka frenda ko prej..
zdaj pa je tak da on pač hodi u sredno šolo pa se ful velk spremeno. zadne čase se lih ne videva velik samo ko se vidva me on kar neki gleda ko kip pa se smeje. mene pa zdej on ful nazaj zanima pa bi ga js naazj mela samo nevem kako.. in evo tu smo
- nisva frenda
- on se neki peca z ono zarad kera sem ga pustla in neve niti malo da se on men še vedn dopade pa ga mam rada
a ve mogoče ker al pa kera kaj naj nardim d se mu približm? da se bova kej več menla..
pa tak usaj prek msn-ja ker u živo bi se verjetn spoklala..
PROSSSSSSSSSM res rabm vašo pomoč Sad Sad Sad
Re: HELP? :/ 28.2.2010 14:19
froog pravi:
hej people..
js bi nujno prosm rabla en nasvet glede tega kako nej mu povem d enostavno ne zmoren brez njega Sad
no blo je tak ne.. mi2 sva bla skupi že 2× .. 1. se ni obneslo nit malo pač blo je sve narobe pa nisva vedla kaj naj narediva pa to samo mela sva se pa ful rada pa on je bil taka dušica še takrat (nekje lan avgusta) prvič sva pol kaj hitro zaklučla pa to pa potem 2. bila spet skupi. to je trajalo pa kar kul je bilo do zadnih par dni.. pač ja on je spoznal eno punco k se je na pouno vesla na njega njemu pa to seveda blo všeč. on je men sicer govoru da ma samo mene rad pa lalala kak že fntje ne saamo njej je pa pisau če lahko pride k njej spat pa to.. pa sm ga js takrat pustla pol sm ga pa kr hitro hotla nazaj- 3 dan po tistm žal je reku d je prepozn in sva se pol huuudooo sprla .. no okej pol pa nisva bla več velik u stiku pa tak neka frenda ko prej..
zdaj pa je tak da on pač hodi u sredno šolo pa se ful velk spremeno. zadne čase se lih ne videva velik samo ko se vidva me on kar neki gleda ko kip pa se smeje. mene pa zdej on ful nazaj zanima pa bi ga js naazj mela samo nevem kako.. in evo tu smo
- nisva frenda
- on se neki peca z ono zarad kera sem ga pustla in neve niti malo da se on men še vedn dopade pa ga mam rada
a ve mogoče ker al pa kera kaj naj nardim d se mu približm? da se bova kej več menla..
pa tak usaj prek msn-ja ker u živo bi se verjetn spoklala..
PROSSSSSSSSSM res rabm vašo pomoč Sad Sad Sad

prosim a mi lahko kdo pomaga? Sad Sad Sad
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: HELP? :/ 28.2.2010 17:44
amm....pozabi ga...
monja • Od: 10.11.2008 • Prispevkov: 82
Re: HELP? :/ 28.2.2010 22:21
u isteem položaju sma. pusti neki časa, mogoče te bo pogrešal. al pa razmisli kam gre pogosto pa se zrihti kaj je mogoče pa idi tja mimo njega kaj se da lepo ... Smile
Re: HELP? :/ 28.2.2010 22:57
monja pravi:
u isteem položaju sma. pusti neki časa, mogoče te bo pogrešal. al pa razmisli kam gre pogosto pa se zrihti kaj je mogoče pa idi tja mimo njega kaj se da lepo ... Smile

pogrešal me sigurn ne bo...ko ma preveč punc tam da bi ble z njim :/ drugače sem pa ful frendica z usemi njegovimi frendi pa oni ko mu o meni kaj povejo on samo reče d nj menjajo temo pa se vstran obrne..
hvala ti ful, pa velik sreče : )
Re: HELP? :/ 28.2.2010 22:58
Mp3 pravi:
amm....pozabi ga...

tenx, sem že poskušala eni 10× najmanj.. 5 × mi je skori uspel pa sm ga pol vidla al ga pa kdo omeno pa je use šlo k vragu.. :/
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: HELP? :/ 1.3.2010 23:08
kot so rekli --> pozabi ga
izogibi se krajeu kjer je on itd itd zamoti se s čem pa bo bolše
Re: HELP? :/ 2.3.2010 19:34
okeej tut js sm bla na podobnem..
vš kaj, ti res svetujm d ga pozabš...če se peca z drugo, pomojm nimš šans...
kr če tip drugo gleda, pač pomojm ni več vate...drgač pa tipi itaq prej pozabjo na punce (usaj po mojih izkušnjah)kokr me na njih...
pač čim več se s frendicami druži, pa se zamoti, d neboš več tok nanjega mislna..
se da, vrjemi Smile
amm pa še en nasvet: če ga res neboš mogla pozabt reč njegovim frendom, nej ga uprašajo, če si mu še kej ušeč...
in tut če bi bla vi2 zdej frenda, bi se pol pomojm bl slabu počutla k bi ga vidla d hodi s kšno drugo ne?
ajde srečnu Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.