HELP-emotii-X-i v imenu• Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
HELP-emotii-X-i v imenu
22.3.2010 21:12
pliss! če kdo vee! kaj pomenjo x-i v imenuu? wtf!
• Soundbox
• Od: 23.11.2009
Re: HELP-emotii-X-i v imenu
22.3.2010 21:32
kr neki brezveznega..to je nepotrebna šara
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
22.3.2010 22:14
kislo grozdje
I <3 X _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
22.3.2010 22:17
PorceLan pravi:kislo grozdje
I <3 X btw mene resno zanima!? • PorceLan
22.3.2010 22:19
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
kislo grozdje
I <3 X btw mene resno zanima!? saj sem ti vse po resnici povedala, prisežem! _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
22.3.2010 22:20
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
kislo grozdje
I <3 X btw mene resno zanima!? saj sem ti vse po resnici povedala, prisežem! haha wtf kislo grozdje kaiii • PorceLan
22.3.2010 22:21
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
kislo grozdje
I <3 X btw mene resno zanima!? saj sem ti vse po resnici povedala, prisežem! haha wtf kislo grozdje kaiii ja kislo grozdje, saj ti vse na netu piše, pač kao en kompleks s pomanjkanjem samozavesti (emo) ki prehaja v anarhizem oz. hedonizem _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
22.3.2010 22:28
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
čaki kje na netu too? cev net prebrskala. nism anjdla.=) ta X mi še zmer ni jasn-xD
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
kislo grozdje
I <3 X btw mene resno zanima!? saj sem ti vse po resnici povedala, prisežem! haha wtf kislo grozdje kaiii ja kislo grozdje, saj ti vse na netu piše, pač kao en kompleks s pomanjkanjem samozavesti (emo) ki prehaja v anarhizem oz. hedonizem • PorceLan
22.3.2010 22:41
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
kislo grozdje
I <3 X btw mene resno zanima!? saj sem ti vse po resnici povedala, prisežem! haha wtf kislo grozdje kaiii ja kislo grozdje, saj ti vse na netu piše, pač kao en kompleks s pomanjkanjem samozavesti (emo) ki prehaja v anarhizem oz. hedonizem čaki kje na netu too? cev net prebrskala. nism anjdla.=) ta X mi še zmer ni jasn-xD glej: sour grapes ne.. al pa green grapes, pol maš tut big grapes, al pa drugo je small grapes (isto X al pa x) aja pa horny grapes, drunk grapes pa polno maš tega.. in pol samo X vstaviš (se pravi al X al pa x, razlika je v razmišljanju pa pač dojemanju sveta oz.rezanju torte, kruha, magari tut kompa) mislim na izi, pol pa daš recimo i want to cut my X (zastopiš? s tem da se zdaj kislo grozdje spremeni v my hand, al pa my leg, al pa my tummy itd) oz.vsi ki uporabljajo X = primanjkovanje samozavesti (emo) kar sem napisala že v prvem postu _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
22.3.2010 22:49
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
nekak sm dojelaa.xD tenkšš.
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
kislo grozdje
I <3 X btw mene resno zanima!? saj sem ti vse po resnici povedala, prisežem! haha wtf kislo grozdje kaiii ja kislo grozdje, saj ti vse na netu piše, pač kao en kompleks s pomanjkanjem samozavesti (emo) ki prehaja v anarhizem oz. hedonizem čaki kje na netu too? cev net prebrskala. nism anjdla.=) ta X mi še zmer ni jasn-xD glej: sour grapes ne.. al pa green grapes, pol maš tut big grapes, al pa drugo je small grapes (isto X al pa x) aja pa horny grapes, drunk grapes pa polno maš tega.. in pol samo X vstaviš (se pravi al X al pa x, razlika je v razmišljanju pa pač dojemanju sveta oz.rezanju torte, kruha, magari tut kompa) mislim na izi, pol pa daš recimo i want to cut my X (zastopiš? s tem da se zdaj kislo grozdje spremeni v my hand, al pa my leg, al pa my tummy itd) oz.vsi ki uporabljajo X = primanjkovanje samozavesti (emo) kar sem napisala že v prvem postu • PorceLan
22.3.2010 22:55
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
nekak sm dojelaa.xD tenkšš.
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
kislo grozdje
I <3 X btw mene resno zanima!? saj sem ti vse po resnici povedala, prisežem! haha wtf kislo grozdje kaiii ja kislo grozdje, saj ti vse na netu piše, pač kao en kompleks s pomanjkanjem samozavesti (emo) ki prehaja v anarhizem oz. hedonizem čaki kje na netu too? cev net prebrskala. nism anjdla.=) ta X mi še zmer ni jasn-xD glej: sour grapes ne.. al pa green grapes, pol maš tut big grapes, al pa drugo je small grapes (isto X al pa x) aja pa horny grapes, drunk grapes pa polno maš tega.. in pol samo X vstaviš (se pravi al X al pa x, razlika je v razmišljanju pa pač dojemanju sveta oz.rezanju torte, kruha, magari tut kompa) mislim na izi, pol pa daš recimo i want to cut my X (zastopiš? s tem da se zdaj kislo grozdje spremeni v my hand, al pa my leg, al pa my tummy itd) oz.vsi ki uporabljajo X = primanjkovanje samozavesti (emo) kar sem napisala že v prvem postu ni problema, rada pomagam ljudem v stiski (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Soundbox
22.3.2010 23:14
pač bolano
• Jok3r
• Od: 22.7.2009
23.3.2010 20:55
Soundbox pravi:pač bolano
ti me zmeraj nasmejiš • babylove
• Od: 9.5.2009
23.3.2010 21:11
Jok3r pravi:
Soundbox pravi:
pač bolano
ti me zmeraj nasmejiš kai se je pa od tega za smejat se če napiše bolano ??? wtf • Soundbox
23.3.2010 21:29
Jok3r pravi:
Soundbox pravi:
pač bolano
ti me zmeraj nasmejiš v tem primeru te lahko le emoti nasmejejo. js sm sam resnico povedu. čeprou resnice je res velikrat smešna ja, tut če je žalostno da se to dogaja. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.