varanje..

NothingYours • Od: 19.3.2010 • Prispevkov: 75
varanje.. 9.4.2010 16:03
Hey..
mene pa zanima, kak izveš da te fant vara oz. te je prevaral?
če npr. ne vidiš na lastne oči oz. ne izveš od koga..

mislim ful me zanimajo kakršnikoli ZNAKI, kretnje,govor,..kak bi lahko ugotovil, če te kdo vara/te je prevaral..
jas sem drugače kar precej ljubosumna oseba..in včasih že napačen gib narobe razumem.. 'rada' delam iz muhe slona.. Confused
pa mi to moje početje gre že pošteeeno na živce..zato bi rada ugotovila, kak izveš če te fant res vara, mu ni več do tebe.. ali kaj podobnega..

plis pomagajte.. Smile

ful bi tudi bla vesela, če bi še fantje kaj povedali..da bi še slišala kaj iz vašega zornega kota..
tenx.

Lp.
NothingYours..
KaToiix • Od: 30.11.2009 • Prispevkov: 16
Re: varanje.. 9.4.2010 17:54
Mal ga opazuj po obnašanju...ko te bo varal, bo do tebe sigurno manj pozoren in ne bo imel toliko časa zate, kot ga je imel še dan, dva nazaj, ali pa ravno nasprotno, bolj se ti bo posvečal da ne bi kaj posumila, kupoval ti bo darila, razvajal te bo... ne bo se ti javil na telefon, ne bo odgovoril na tvoj sms, kar bo obljubil ne bo izpolnil... v njegovem telefonu boš npr. lahko našla kakšen sms od katere druge, lahko da bo tvoje smse zbrisal, morda te bo kdaj ignoriral ... ko ga boš vprašala če ima kaj časa si bo izmislil da je na tekmi, da je s prijatelji, da se uči, da pomaga doma, skratka vse takšne izgovore, za katere bi dekleta mislila da bo to res počel... pa ga malo preveriš, pa ugotoviš ali je res ali ne...pa če ga boš kdaj kaj vprašala o tem ali te vara, bo v zadregi in te bo prepričeval da ne, da on to že ne bi naredil, da on ni tak človek... o tem bo govoril s hitrim tonom, živčno, hotel se bo izvleči iz te teme in načeti drugo temo... ljubosumen bo, če boš katerega pogledala, kaj šele če bo našel kakšen sms na tvojem telefonu, pa četudi si pisala prijatelju, kako je z njim in da ga že dolgo nisi videla... opzauj njegovo obnašanje... in si mogoče zapiši ko ti bo kaj rekel, pa ga naslednji dan vprašaj, pa ti bo verjetno povedal narobe...
Re: varanje.. 9.4.2010 23:26
Nisem opazila ničesar podobnega..sem tudi malo prebrala njegove sms-e (radovednost mi pač ne da miru) ko ni videl, pa je mel v večini samo moje sms-e, tudi tiste, ki jih je poslale..edino par sem jih opazila od njegove bivše sošolke..ko jo je nekaj vprašal, če lahko pride na kavo..drugače pa je ona kar blizu njega doma..tak da zdaj nwm kaj pa si naj o njej mislim.. drugače pa sem jas že njo spoznala na enem b-day, k sma s fantom šla skupaj, pa se mi ne zdi da bi kaj mela..tak da nwm..
včasih si tak želim, da bi lahko brala misli.. :/ Very Happy
zoryca • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 12
Re: varanje.. 9.4.2010 23:58
jst ti bom tko rekla da je to tvoje lubusumje ena velka ovira k jo morš premagat...
ker da si šla brt smse...to se prav mu prv nč ne zupaš odnos se gradi na zaupanju...
čeprv si ti njegova ženska to še ne pomen da se ne sme druzt z nobeno drugo..in če se druz z zenskami to ni nc slbga bo bl vedu o čem se stabo pogovarjat in men je to ušeč...ne nevm jst tle ne vidm nč slabga...
pač tle ni nč on problem ...jst ti svetujem...pač nočm nč slabga..če mislš da se delam pametno tud prou...
ampak upraš se zaka ne zaupaš ljudem kašne izkušne si mela...sploh pa človeku k ga maš rada..k tko sam ustvarjaš nove skrivnosti med vama...
pa lj tud če bi meu drugo...njegova pravica..najbl nepošten je biu do sebe...
kaj boš pač usak človk ma pravico se odločat s kom bo pa kdo mu je ušeč...
in jst nobenmu ne zamermu če mu nism tko da ne vem ne vidm problema..ljudje si sami delamo probleme... tud če ha maš oh in sploh rada ..jst vrjamem da se usaka stvar zgosi z razlogom...
jst sicer ne vem kako je bit lubusumn ker še nikol nism bla ker s temu nimam prblemov...pač se mi ni treba dokazvt..ker tipična reakcija je da k rata kšna ženska lubusumna dajem primer se stepe z uno drugo..da kao dokaze kok je ona ne vem kaj bol od une druge..med tem ko tle ona nima nč s tem ona sploh ne ve da obstaja še kšna druga...tko da tle gre za to da se ljudje dost ne cenjo pa ne spoštujejo...in pač misljo da če se bodo kot fizično močnejše pokazale jo bo pa zj tip meu rd...
nevem nesmisu če se sam mal potrudš razmislt...
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: varanje.. 10.4.2010 0:02
no.. jas lahko opišem situacijo mogoče z drugega vidika. Sošolka ima fanta že kar nekaj časa.. vendar je pravi "****" če lahko temi tako rečem. Na pogled pravi šmeker Wink
Vendar v resnici prijazen fant!
Sprva je bila njuna zveza normalna.. lupčki.. držanje za roke.
Sedaj se vpisujemo v srednje šole. Ta Prijateljica se je popolnoma spremenila. Prej je mela povprečne ocene, sedaj je nenadoma postala "pametna" (postavlja precej neumna vprašanja, da bi bila v središču pozornosti) lahko rečem da je kar precej razvajena Smile
Tako jo zdaj zelo skrbi za ugled. In si ne upa z fantom ničesar več v javnosti. Samo na skrivaj.. Pa še to tisti hitri lupček in se žvalita sploh ne več.
NO MALO ZA POJASNITEV SITUACIJE Wink
da si boste vedeli predstaulat Smile

Sedaj pa tako.. on ni resen! In zgodilo se je.. da jo je prevaral že z eno mojo prijateljico.. Ta sošolka je to izvedela. In naredila celi kaos.. nato, pa še dejala da jo je hotel posiliti nato pa jo je on pustil. Rotila ga je naj bota spet skupaj in kmalu za tem sta bila spet par Smile

Vendar šment.. z njenim fantom sva zelo dobra prijatelja Smile Veliko stvari mi je povedal ko še ni nikomur. Nekega večera sva šla skupaj domov (jaz imam skuterja) prosil me je da če bi ga zapeljala domov. Ura je bila že okrog 11.. in.. upsi Smile nisva samo "zasrala"..
In če po pravici povem mi ni niti žal. Sedaj sva še vedno dobra prijatelja. Mogoče celo še boljša Smile vendar nihče ne ve.

vendar vem... da mu je bilo vseeno kaj bo njegovo dekle poreklo na to, če izve.

Laahko si mislite, da sem zdaj največja pocestnica ali karkoli. Oz. kako sem lahko to nekomu storila. Vendar v tistem trenutku nihče ne razmišlja Smile imam prau? Wink

Verjamem, da bi to storila katera izmed vas tudi!
in vem da ni bilo prau.. vendar mi ni žal.

MOJ NASVET: (po mojem mnenju, fant ki te je že prevaral.. želi še več ) enkrat je videl da si mu odpustila ali pa nisi opazila. in Puf.. bo čez noč izginil k drugi Smile tako da..

Če bi bila jaz na njenem mestu.. bi ga pustila že na začetku, ko bi izvedela za prvo..
(čeprau bi ga imela zelo rada)

AMPAK.. Laughing zdi se mi, da je tukaj veliko mladoletnih ( z mano vred)
in rečem tako.. Zakaj nebi uživali življenja ko smo mladi.. za resne zveze imamo čas, ko bomo starejši in si bomo želeli ustvariti družino. Uživajte dokler lahko

LP! Anya
Re: varanje.. 10.4.2010 15:03
zoryca pravi:
jst ti bom tko rekla da je to tvoje lubusumje ena velka ovira k jo morš premagat...
ker da si šla brt smse...to se prav mu prv nč ne zupaš odnos se gradi na zaupanju...
čeprv si ti njegova ženska to še ne pomen da se ne sme druzt z nobeno drugo..in če se druz z zenskami to ni nc slbga bo bl vedu o čem se stabo pogovarjat in men je to ušeč...ne nevm jst tle ne vidm nč slabga...
pač tle ni nč on problem ...jst ti svetujem...pač nočm nč slabga..če mislš da se delam pametno tud prou...
ampak upraš se zaka ne zaupaš ljudem kašne izkušne si mela...sploh pa človeku k ga maš rada..k tko sam ustvarjaš nove skrivnosti med vama...
pa lj tud če bi meu drugo...njegova pravica..najbl nepošten je biu do sebe...
kaj boš pač usak človk ma pravico se odločat s kom bo pa kdo mu je ušeč...
in jst nobenmu ne zamermu če mu nism tko da ne vem ne vidm problema..ljudje si sami delamo probleme... tud če ha maš oh in sploh rada ..jst vrjamem da se usaka stvar zgosi z razlogom...
jst sicer ne vem kako je bit lubusumn ker še nikol nism bla ker s temu nimam prblemov...pač se mi ni treba dokazvt..ker tipična reakcija je da k rata kšna ženska lubusumna dajem primer se stepe z uno drugo..da kao dokaze kok je ona ne vem kaj bol od une druge..med tem ko tle ona nima nč s tem ona sploh ne ve da obstaja še kšna druga...tko da tle gre za to da se ljudje dost ne cenjo pa ne spoštujejo...in pač misljo da če se bodo kot fizično močnejše pokazale jo bo pa zj tip meu rd...
nevem nesmisu če se sam mal potrudš razmislt...

tenx za mnenje..maš na nek način prav..
saj meni to moje ljubosumje tudi gre že na živce..:S
bom se probala znebit tega..

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.