NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD)

ali vas motijo preveč "samozavestne" punce/fanti, ki mislijo, da lahko osvojijo vsakogar?
da
60%
 60%  [ 29 ]
ne
8%
 8%  [ 4 ]
privlačijo me
10%
 10%  [ 5 ]
jih ignoriram
20%
 20%  [ 10 ]
Skupaj glasov : 48

LittlePrincess • Od: 24.3.2009 • Prispevkov: 17
NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 7.4.2010 22:48
v bistvu... nisem še zasledila da bi blo kajj takega, zato odpiram novo temo. Namenjena je vsem, naj bi pa v večini pisali fantje kaj jih pri puncah moti, kaj jim je všeč, kaj jih privlači.... itd. Smile
mislim, da nisem edina ko me to zanima Smile

prosiim... razpišite se Smile Wink
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 8.4.2010 14:47
Dal bi odgovor včasih. sam ga ni Wink

Kaj me moti. Mja jst kot oseba znam bit velik ljubosumen =/ tko da bi blo fajn da ve da sm tak Razz

Moti me edin to da če ma kakšnega ZELO dobrega prijatelja. da bi prej njemu vse povedala itd. k ne razumem zakaj meni recimo nebi itd itd...casual stuff =)
Re: NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 8.4.2010 15:05
LZyMN pravi:

Kaj me moti. Mja jst kot oseba znam bit velik ljubosumen =/ tko da bi blo fajn da ve da sm tak Razz

Moti me edin to da če ma kakšnega ZELO dobrega prijatelja. da bi prej njemu vse povedala itd. k ne razumem zakaj meni recimo nebi itd itd...casual stuff =)

am... punce včasih stvari prej povemu prijatlu, da nam pač svetuje al naj jih povemu tut fantu, kak on gleda na to, ker mislim da se na nek način bojimo da tut če vam povemo svoje "probleme" da bi nas nwem.... obsojali?? nwem.. ne najdem prave besede... (upam da veš kaj sem misla z tem) Smile

taak da.... ne se preveč razjezit če kako stvar včasih rej pove komu drugemu kot tebi... jas pač nasplošno mislim da sta partnerja teško tudi najbolša prijatelja in si vse povesta (seveda ni prav če kateri od nih laže). ampak.... meni se zdi da fantu(partnerju) ne morem vsega povedat, da prijatelj na mene vseeno drugače gleda kot pa tisti s katerim "hodim" ... nwem..... mojje mnenje Smile
d3vi1 • Od: 7.10.2008 • Prispevkov: 175 • Kraj: okolica mb
Re: NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 8.4.2010 16:35
to da sta 2 ko sta skup lahko najboljša prijatla-da si vse poveta, mislim da gre čisto super, samo si morata obe osebi zelo zaupat, skratka vse, takoj to seveda ne pride, samo s časom pa ja. pa pr meni je taq da pr punci iščem tudi, kak bi reko, vlogo najboljše prijateljice, skratka ji vse zaupam in ji vedno vse prvo povem. meni je pač to ključnega pomena, but hey that's me Very Happy
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 8.4.2010 17:23
ok jaz pa mam eno uprašanje .en moj sošolc se pri pouku skos nazaj obrača (tam sedim tud jaz)pa me včasih neke bedne sprašuje pa nekaj.pa moja sošolka misli da je v mene.mislite da je res v mene?
p.s luštn je Embarassed
nulica96 • Od: 5.4.2010 • Prispevkov: 58
Re: NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 8.4.2010 20:15
ja tud mislm da je lahko fant tud najbilši prjatu sm v res izjemnih primerih...
če si sm po predstavljam se mi zdi že preveč čudno...
vsak kako skrivnost prišpara zase, kakšno za nabolšga frenda, kakšno pa tud za partnerja...
-moraš vedt, kaj lahko komu poveš...bodi objektiven...

si pa lepo da poveš stvari o partnerju k bi ga lahko prizadel...še posebej če maš gobčno prjatlco...

zlo dobr je bit odkrit pač s partnerjem...

ni mi všeč če te partner samo izkorišča.na tak al pa drugačen način (če pač te partner sili v nekaj kar pač je sm njemu v veselje, v užitk..ne pa tud teb-če že nameravaš karkoli imet glede sex-a naj bo to tvoja odločitev in njegova...ne pa samo njegova....!!!)...-ZELO so pomembna ČUSTVA-brez veze bit s kirmu k ga poznaš 1 tedn pol sta pa že skup...-a je sploh možnu da se ZALJUBIŠ v enbu tednu v nekoga(mogoče ti je všeč, da je simpatičn....hh)...pol začneta hodt...in on ti non stop govori "rad te mam,....FUUULL"-k bi človk sploh vedu kaj pomen beseda rad te mam, po enmu tednu
-ja to mi gre naživce

Very HappyVery Happy-sicer se pa sploh ne spomnm kaj mi gre na živce...
Re: NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 8.4.2010 20:22
LZyMN pravi:

tuki je pol fino da je punca bl "previdna"-če si hitr ljubosumn...in je tud dobr da za to ljubosumnost ve...

če se ša že pregreši je pa fino da ti da vedt, da ni nč narobe..al na tak način...da se posveti teb...če si pa pretiran ljubosumn...te bo mela punca pa že mal čez glavo...hh
vse do meje..Very HappyVery Happy
Re: NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 8.4.2010 20:28
aaa...na živce mi gredo fanje ki delujejo na način "look at me"...uff...uj..
se sprehajajo po svet k nevem kaj...k jih sm vidš kako hodjo, gledajo,....me vse mine..
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 8.4.2010 20:30
nulica96 pravi:
tuki je pol fino da je punca bl "previdna"-če si hitr ljubosumn...in je tud dobr da za to ljubosumnost ve...

če se ša že pregreši je pa fino da ti da vedt, da ni nč narobe..al na tak način...da se posveti teb...če si pa pretiran ljubosumn...te bo mela punca pa že mal čez glavo...hh
vse do meje..Very HappyVery Happy

Ne, sej to vem =) včasih zna tud ona bit Razz je pa fajn k vids da neki cuti do tebe ^^

Sej ji povem kdaj mi kej ni kul Razz ona tud men tko da ni panike ^^
Re: NASVETI ZA PUNCE (fantje, v akcijjo xD) 16.4.2010 17:25
oiila =P
mene pa nekajj zanima... z enim grem ven, ko me v bistvu šmeka (sejj mi je full všeč) sam je full samozavesten..... in v bistvu bi ga rada spraula do tega da bi mu blo nerodno.... mislim.... nwem... npr: da mam živo rdečo šminko pa mi dam kiss pol pa nwe kajj bi naredu... mislim.. al bi pusto al bi obrisau z lica... je to to??

prosiim..... nujjno je Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.