ŽUPANOVA MICKA (FUJ)

Ashley • Od: 31.10.2008 • Prispevkov: 30
ŽUPANOVA MICKA (FUJ) 8.4.2009 22:49
hem

Mi jo bomo meli za domače branje pa me zanima če jo je kdu prebrau

potlej..

pa bi še prosla če bi biu kdu tuk dobr al pa prjazn d bi mi ubnovo zrihto

to e res fuj kniga pa se mi je ne da brat

pumagte prosmmm!!!
impulz • Od: 12.10.2008 • Prispevkov: 93
Re: ŽUPANOVA MICKA (FUJ) 8.4.2009 23:04
nja več al mn so use knjige fuuj=) khm loh greš na dijaški.net tm boš dubla obnove in use in si ene 3 preberš in to je to =) **
nissa • Od: 9.3.2009 • Prispevkov: 19
Re: ŽUPANOVA MICKA (FUJ) 9.4.2009 7:18
mhm .. js sm jo prebrala ko smo jo že meel za domače branje .. Razz pa čeprav se mi ni dalo .. hh ..
tanjatanja2 • Od: 25.1.2009 • Prispevkov: 100
l 9.4.2009 13:46
mi smo jo pa šli prou gledat v gledališče...
je blo hudo gledat. samo obnove pa ne morem povedat, ker sem že vse skori pozabila Very Happy Sad
Sweety. • Od: 24.12.2008 • Prispevkov: 14
Re: ŽUPANOVA MICKA (FUJ) 9.4.2009 19:31
mi smo jo tut mogl prebrt.pol smo pa sam eno vlogo zaigral. tko da nč pusebnga. ubnove sicr nimam lahk ti dam pa link kjer je 7 obnov županove micke . [link] .Pol ti pa predlagam da se še s frendi mau u knjigi puguvuriš k lahko da obnove niso čist točne. No ponavad so Very Happy Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.