Nadnaravno• frufru
• Od: 21.10.2009
Nadnaravno
5.1.2010 23:10
živjo.
mene zanima če se je že komu zgodilo kaj nadnaravnega, paranormalnega kakšen čudež ali kaj podobnega se vam je gdaj sanjalo nekaj kar se je zgodilo ali kajpodobnega... PROSIM ČE POVETE VSE PODROBNOSTI DOGODKA!!! lp • babylove
• Od: 9.5.2009
Re: GOSTH
6.1.2010 14:43
frufru pravi:živjo.
mene zanima če se je že komu zgodilo kaj nadnaravnega, paranormalnega kakšen čudež ali kaj podobnega se vam je gdaj sanjalo nekaj kar se je zgodilo ali kajpodobnega... PROSIM ČE POVETE VSE PODROBNOSTI DOGODKA!!! lp Ja se mi je !! No sanjala sm da me je tip varu z drugo in da je bil z mano sm zato kr sm popolarna po šoli in imam velikooo frendov in..... No nasleden dan mi BFF reče ''ej tamala veš ta te je tvoj tip varu ...'' Skoraj kap mi je bilo k govorilo sanje se ti nikol ne urisničijo ... pol sm pa rekla ''dej neh se hecat '' pol mi reče '' res ne lažem ti kr si moja bff ... sm soori tamala resnica je čeprav vem da te bo zelooo bolelo .... sm ti reku da ne hodet z 21 letniku ti si pa komi 15 ... sm vedu da se bo nekaj podobnega se zgodilo ... SAJ JE S TABO HODU SM ZARADI POPOLARNOSTI....'' pol mu rečem '' dost ne lažet ... ne bom ti vrjela '' in sm zaprla ušesa pol mi reče '' tud prav sej je tvoja stvar če mi vrjameš al pa ne sm povem ti da pol ko ti bo dal konec da mi ne boš rekla da ti nism povedal '' Pol je še nekaj mescov z mano hodu ... Pol mi je enkrat reku '' ej tamala moja ... neki ti morem povdat ressss zall mi je ljubim teeeeeeeeee z vsem srcem do dna srca'' pol mu rečem'' nč ti ni treba bit zal povej kaj je tko pomebno da mi moreš povedat '' pol mi reče '' oprosti tamala moja srček varuuu sm te pred nekimi mescem res nism hotu '' pol pa se spominjam dne ko sm sanjala in k mi je bff povedal ... pol mi sm solze padajo po licu in sm se hotela skrit da me boli čeprav me je ... pol mi reče '' sooriiiii res sorii tamala srček mojjjjjj in mu solza drsi pol licu ljubim te z vsem srcem oprosti mi '' pol pa pride tista punca ki me je z njo varu in mu reče '' o srček si ji končno dakazal da je ona zate dojenček in ti ni vredna končno sva lahko skup '' pol mu pa reče '' dej izgin prasica pijan sm bil k nikol ne bi mojo punco varu '' pol jst sm uzela očala in sm hotela it me je sm za roko prijel in mi reku '' soriii moniii sorii mala moja ...'' pol mu rečem ''nikoli več me ne kliči tamala moja .. srček ... konec je med nama zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vedno'' Pol mi reče '' ljubim te iz dna srca '' in mu solze še več začnejo padat po licu ... pol mu rečm '' jst te pa iz dna srca sovražem'' in ga udarem po mišičah z pestjo kur sm lahkoooooo in grem stran tekla sm kukr sm lahko... Še zdej ko me vid se mu naberajo uči s solzami veliko krat hod mimo moje šole .... zelooooo me u srcu stiska ko ga vidm Čeprav sm mela za njim še veliko fantom z nikomer ne bom duzivela kaj sm z njim z njim sm najbolše trenutke... Kader ga videm .. čutem se vedno kakor sm čutila ko sm bila vanga .. No to je moja zgodbaa!!! • spacesheep
• Od: 27.3.2009
6.1.2010 18:11
babylove pravi:
frufru pravi:
živjo.
mene zanima če se je že komu zgodilo kaj nadnaravnega, paranormalnega kakšen čudež ali kaj podobnega se vam je gdaj sanjalo nekaj kar se je zgodilo ali kajpodobnega... PROSIM ČE POVETE VSE PODROBNOSTI DOGODKA!!! lp Ja se mi je !! No sanjala sm da me je tip varu z drugo in da je bil z mano sm zato kr sm popolarna po šoli in imam velikooo frendov in..... No nasleden dan mi BFF reče ''ej tamala veš ta te je tvoj tip varu ...'' Skoraj kap mi je bilo k govorilo sanje se ti nikol ne urisničijo ... pol sm pa rekla ''dej neh se hecat '' pol mi reče '' res ne lažem ti kr si moja bff ... sm soori tamala resnica je čeprav vem da te bo zelooo bolelo .... sm ti reku da ne hodet z 21 letniku ti si pa komi 15 ... sm vedu da se bo nekaj podobnega se zgodilo ... SAJ JE S TABO HODU SM ZARADI POPOLARNOSTI....'' pol mu rečem '' dost ne lažet ... ne bom ti vrjela '' in sm zaprla ušesa pol mi reče '' tud prav sej je tvoja stvar če mi vrjameš al pa ne sm povem ti da pol ko ti bo dal konec da mi ne boš rekla da ti nism povedal '' Pol je še nekaj mescov z mano hodu ... Pol mi je enkrat reku '' ej tamala moja ... neki ti morem povdat ressss zall mi je ljubim teeeeeeeeee z vsem srcem do dna srca'' pol mu rečem'' nč ti ni treba bit zal povej kaj je tko pomebno da mi moreš povedat '' pol mi reče '' oprosti tamala moja srček varuuu sm te pred nekimi mescem res nism hotu '' pol pa se spominjam dne ko sm sanjala in k mi je bff povedal ... pol mi sm solze padajo po licu in sm se hotela skrit da me boli čeprav me je ... pol mi reče '' sooriiiii res sorii tamala srček mojjjjjj in mu solza drsi pol licu ljubim te z vsem srcem oprosti mi '' pol pa pride tista punca ki me je z njo varu in mu reče '' o srček si ji končno dakazal da je ona zate dojenček in ti ni vredna končno sva lahko skup '' pol mu pa reče '' dej izgin prasica pijan sm bil k nikol ne bi mojo punco varu '' pol jst sm uzela očala in sm hotela it me je sm za roko prijel in mi reku '' soriii moniii sorii mala moja ...'' pol mu rečem ''nikoli več me ne kliči tamala moja .. srček ... konec je med nama zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vedno'' Pol mi reče '' ljubim te iz dna srca '' in mu solze še več začnejo padat po licu ... pol mu rečm '' jst te pa iz dna srca sovražem'' in ga udarem po mišičah z pestjo kur sm lahkoooooo in grem stran tekla sm kukr sm lahko... Še zdej ko me vid se mu naberajo uči s solzami veliko krat hod mimo moje šole .... zelooooo me u srcu stiska ko ga vidm Čeprav sm mela za njim še veliko fantom z nikomer ne bom duzivela kaj sm z njim z njim sm najbolše trenutke... Kader ga videm .. čutem se vedno kakor sm čutila ko sm bila vanga .. No to je moja zgodbaa!!! tvoja zgodba?izmišlena? _________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • frufru
Re: Nadnaravno
6.1.2010 19:06
hm....zanimivo še pišite zgodbe !!!!! • babylove
6.1.2010 20:11
spacesheep pravi:
babylove pravi:
frufru pravi:
živjo.
mene zanima če se je že komu zgodilo kaj nadnaravnega, paranormalnega kakšen čudež ali kaj podobnega se vam je gdaj sanjalo nekaj kar se je zgodilo ali kajpodobnega... PROSIM ČE POVETE VSE PODROBNOSTI DOGODKA!!! lp Ja se mi je !! No sanjala sm da me je tip varu z drugo in da je bil z mano sm zato kr sm popolarna po šoli in imam velikooo frendov in..... No nasleden dan mi BFF reče ''ej tamala veš ta te je tvoj tip varu ...'' Skoraj kap mi je bilo k govorilo sanje se ti nikol ne urisničijo ... pol sm pa rekla ''dej neh se hecat '' pol mi reče '' res ne lažem ti kr si moja bff ... sm soori tamala resnica je čeprav vem da te bo zelooo bolelo .... sm ti reku da ne hodet z 21 letniku ti si pa komi 15 ... sm vedu da se bo nekaj podobnega se zgodilo ... SAJ JE S TABO HODU SM ZARADI POPOLARNOSTI....'' pol mu rečem '' dost ne lažet ... ne bom ti vrjela '' in sm zaprla ušesa pol mi reče '' tud prav sej je tvoja stvar če mi vrjameš al pa ne sm povem ti da pol ko ti bo dal konec da mi ne boš rekla da ti nism povedal '' Pol je še nekaj mescov z mano hodu ... Pol mi je enkrat reku '' ej tamala moja ... neki ti morem povdat ressss zall mi je ljubim teeeeeeeeee z vsem srcem do dna srca'' pol mu rečem'' nč ti ni treba bit zal povej kaj je tko pomebno da mi moreš povedat '' pol mi reče '' oprosti tamala moja srček varuuu sm te pred nekimi mescem res nism hotu '' pol pa se spominjam dne ko sm sanjala in k mi je bff povedal ... pol mi sm solze padajo po licu in sm se hotela skrit da me boli čeprav me je ... pol mi reče '' sooriiiii res sorii tamala srček mojjjjjj in mu solza drsi pol licu ljubim te z vsem srcem oprosti mi '' pol pa pride tista punca ki me je z njo varu in mu reče '' o srček si ji končno dakazal da je ona zate dojenček in ti ni vredna končno sva lahko skup '' pol mu pa reče '' dej izgin prasica pijan sm bil k nikol ne bi mojo punco varu '' pol jst sm uzela očala in sm hotela it me je sm za roko prijel in mi reku '' soriii moniii sorii mala moja ...'' pol mu rečem ''nikoli več me ne kliči tamala moja .. srček ... konec je med nama zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vedno'' Pol mi reče '' ljubim te iz dna srca '' in mu solze še več začnejo padat po licu ... pol mu rečm '' jst te pa iz dna srca sovražem'' in ga udarem po mišičah z pestjo kur sm lahkoooooo in grem stran tekla sm kukr sm lahko... Še zdej ko me vid se mu naberajo uči s solzami veliko krat hod mimo moje šole .... zelooooo me u srcu stiska ko ga vidm Čeprav sm mela za njim še veliko fantom z nikomer ne bom duzivela kaj sm z njim z njim sm najbolše trenutke... Kader ga videm .. čutem se vedno kakor sm čutila ko sm bila vanga .. No to je moja zgodbaa!!! tvoja zgodba?izmišlena? moja zgodba vpraši mojega bff-ja • spacesheep
6.1.2010 21:40
fajn (:_________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • whatever..
• Od: 29.6.2009
7.1.2010 16:50
babylove pravi:
spacesheep pravi:
[url]
babylove pravi:
frufru pravi:
živjo.
mene zanima če se je že komu zgodilo kaj nadnaravnega, paranormalnega kakšen čudež ali kaj podobnega se vam je gdaj sanjalo nekaj kar se je zgodilo ali kajpodobnega... PROSIM ČE POVETE VSE PODROBNOSTI DOGODKA!!! lp Ja se mi je !! No sanjala sm da me je tip varu z drugo in da je bil z mano sm zato kr sm popolarna po šoli in imam velikooo frendov in..... No nasleden dan mi BFF reče ''ej tamala veš ta te je tvoj tip varu ...'' Skoraj kap mi je bilo k govorilo sanje se ti nikol ne urisničijo ... pol sm pa rekla ''dej neh se hecat '' pol mi reče '' res ne lažem ti kr si moja bff ... sm soori tamala resnica je čeprav vem da te bo zelooo bolelo .... sm ti reku da ne hodet z 21 letniku ti si pa komi 15 ... sm vedu da se bo nekaj podobnega se zgodilo ... SAJ JE S TABO HODU SM ZARADI POPOLARNOSTI....'' pol mu rečem '' dost ne lažet ... ne bom ti vrjela '' in sm zaprla ušesa pol mi reče '' tud prav sej je tvoja stvar če mi vrjameš al pa ne sm povem ti da pol ko ti bo dal konec da mi ne boš rekla da ti nism povedal '' Pol je še nekaj mescov z mano hodu ... Pol mi je enkrat reku '' ej tamala moja ... neki ti morem povdat ressss zall mi je ljubim teeeeeeeeee z vsem srcem do dna srca'' pol mu rečem'' nč ti ni treba bit zal povej kaj je tko pomebno da mi moreš povedat '' pol mi reče '' oprosti tamala moja srček varuuu sm te pred nekimi mescem res nism hotu '' pol pa se spominjam dne ko sm sanjala in k mi je bff povedal ... pol mi sm solze padajo po licu in sm se hotela skrit da me boli čeprav me je ... pol mi reče '' sooriiiii res sorii tamala srček mojjjjjj in mu solza drsi pol licu ljubim te z vsem srcem oprosti mi '' pol pa pride tista punca ki me je z njo varu in mu reče '' o srček si ji končno dakazal da je ona zate dojenček in ti ni vredna končno sva lahko skup '' pol mu pa reče '' dej izgin prasica pijan sm bil k nikol ne bi mojo punco varu '' pol jst sm uzela očala in sm hotela it me je sm za roko prijel in mi reku '' soriii moniii sorii mala moja ...'' pol mu rečem ''nikoli več me ne kliči tamala moja .. srček ... konec je med nama zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vedno'' Pol mi reče '' ljubim te iz dna srca '' in mu solze še več začnejo padat po licu ... pol mu rečm '' jst te pa iz dna srca sovražem'' in ga udarem po mišičah z pestjo kur sm lahkoooooo in grem stran tekla sm kukr sm lahko... Še zdej ko me vid se mu naberajo uči s solzami veliko krat hod mimo moje šole .... zelooooo me u srcu stiska ko ga vidm Čeprav sm mela za njim še veliko fantom z nikomer ne bom duzivela kaj sm z njim z njim sm najbolše trenutke... Kader ga videm .. čutem se vedno kakor sm čutila ko sm bila vanga .. No to je moja zgodbaa!!! tvoja zgodba?izmišlena? moja zgodba vpraši mojega bff-ja ja in potem si se zbudila ne? • babylove
7.1.2010 17:28
superhuman. pravi:
babylove pravi:
spacesheep pravi:
[url]
babylove pravi:
frufru pravi:
živjo.
mene zanima če se je že komu zgodilo kaj nadnaravnega, paranormalnega kakšen čudež ali kaj podobnega se vam je gdaj sanjalo nekaj kar se je zgodilo ali kajpodobnega... PROSIM ČE POVETE VSE PODROBNOSTI DOGODKA!!! lp Ja se mi je !! No sanjala sm da me je tip varu z drugo in da je bil z mano sm zato kr sm popolarna po šoli in imam velikooo frendov in..... No nasleden dan mi BFF reče ''ej tamala veš ta te je tvoj tip varu ...'' Skoraj kap mi je bilo k govorilo sanje se ti nikol ne urisničijo ... pol sm pa rekla ''dej neh se hecat '' pol mi reče '' res ne lažem ti kr si moja bff ... sm soori tamala resnica je čeprav vem da te bo zelooo bolelo .... sm ti reku da ne hodet z 21 letniku ti si pa komi 15 ... sm vedu da se bo nekaj podobnega se zgodilo ... SAJ JE S TABO HODU SM ZARADI POPOLARNOSTI....'' pol mu rečem '' dost ne lažet ... ne bom ti vrjela '' in sm zaprla ušesa pol mi reče '' tud prav sej je tvoja stvar če mi vrjameš al pa ne sm povem ti da pol ko ti bo dal konec da mi ne boš rekla da ti nism povedal '' Pol je še nekaj mescov z mano hodu ... Pol mi je enkrat reku '' ej tamala moja ... neki ti morem povdat ressss zall mi je ljubim teeeeeeeeee z vsem srcem do dna srca'' pol mu rečem'' nč ti ni treba bit zal povej kaj je tko pomebno da mi moreš povedat '' pol mi reče '' oprosti tamala moja srček varuuu sm te pred nekimi mescem res nism hotu '' pol pa se spominjam dne ko sm sanjala in k mi je bff povedal ... pol mi sm solze padajo po licu in sm se hotela skrit da me boli čeprav me je ... pol mi reče '' sooriiiii res sorii tamala srček mojjjjjj in mu solza drsi pol licu ljubim te z vsem srcem oprosti mi '' pol pa pride tista punca ki me je z njo varu in mu reče '' o srček si ji končno dakazal da je ona zate dojenček in ti ni vredna končno sva lahko skup '' pol mu pa reče '' dej izgin prasica pijan sm bil k nikol ne bi mojo punco varu '' pol jst sm uzela očala in sm hotela it me je sm za roko prijel in mi reku '' soriii moniii sorii mala moja ...'' pol mu rečem ''nikoli več me ne kliči tamala moja .. srček ... konec je med nama zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vedno'' Pol mi reče '' ljubim te iz dna srca '' in mu solze še več začnejo padat po licu ... pol mu rečm '' jst te pa iz dna srca sovražem'' in ga udarem po mišičah z pestjo kur sm lahkoooooo in grem stran tekla sm kukr sm lahko... Še zdej ko me vid se mu naberajo uči s solzami veliko krat hod mimo moje šole .... zelooooo me u srcu stiska ko ga vidm Čeprav sm mela za njim še veliko fantom z nikomer ne bom duzivela kaj sm z njim z njim sm najbolše trenutke... Kader ga videm .. čutem se vedno kakor sm čutila ko sm bila vanga .. No to je moja zgodbaa!!! tvoja zgodba?izmišlena? moja zgodba vpraši mojega bff-ja ja in potem si se zbudila ne? sej nism spalaaaaaaaa:) • spacesheep
7.1.2010 17:40
ma lej dejstvo je d kej tazga vidš sam u filmih pa še tm majo težku take pocukranu zaj*ebane scenarije (:_________________ Skunk is in my motherfucker soul.! • frufru
7.1.2010 17:48
EJ MISLIM DA JE TA TEMA ODPRTA ZATO DA PIŠEMO NADNARAVNE ZGODBE IN NE DA PRIHAJA DO KONFLIKTOV ...... LP • Soundbox
• Od: 23.11.2009
7.1.2010 17:49
js sm vidu enga modla k je letu (iz diskača)
• princessMJ
• Od: 7.7.2009
8.1.2010 19:06
sanjam smrt in pol ta oseba res umre......
1. sem sanala da mi je očim umru v roku 4 dni je res.... 2. sm sanala da je ata umru..... in čez en tedn zvem de je res • cokoholik
• Od: 21.12.2008
8.1.2010 20:22
Am... ._... Saniiala sm da mi bo dedi umru pol je pa teden poznej res -.-;...Pa kšne sanje se tut uresničjo..Al pa tko da mam občutk da se mi je to že enkrat zgodl pto...
• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
8.1.2010 22:41
babylove pravi:
frufru pravi:
živjo.
mene zanima če se je že komu zgodilo kaj nadnaravnega, paranormalnega kakšen čudež ali kaj podobnega se vam je gdaj sanjalo nekaj kar se je zgodilo ali kajpodobnega... PROSIM ČE POVETE VSE PODROBNOSTI DOGODKA!!! lp Ja se mi je !! No sanjala sm da me je tip varu z drugo in da je bil z mano sm zato kr sm popolarna po šoli in imam velikooo frendov in..... No nasleden dan mi BFF reče ''ej tamala veš ta te je tvoj tip varu ...'' Skoraj kap mi je bilo k govorilo sanje se ti nikol ne urisničijo ... pol sm pa rekla ''dej neh se hecat '' pol mi reče '' res ne lažem ti kr si moja bff ... sm soori tamala resnica je čeprav vem da te bo zelooo bolelo .... sm ti reku da ne hodet z 21 letniku ti si pa komi 15 ... sm vedu da se bo nekaj podobnega se zgodilo ... SAJ JE S TABO HODU SM ZARADI POPOLARNOSTI....'' pol mu rečem '' dost ne lažet ... ne bom ti vrjela '' in sm zaprla ušesa pol mi reče '' tud prav sej je tvoja stvar če mi vrjameš al pa ne sm povem ti da pol ko ti bo dal konec da mi ne boš rekla da ti nism povedal '' Pol je še nekaj mescov z mano hodu ... Pol mi je enkrat reku '' ej tamala moja ... neki ti morem povdat ressss zall mi je ljubim teeeeeeeeee z vsem srcem do dna srca'' pol mu rečem'' nč ti ni treba bit zal povej kaj je tko pomebno da mi moreš povedat '' pol mi reče '' oprosti tamala moja srček varuuu sm te pred nekimi mescem res nism hotu '' pol pa se spominjam dne ko sm sanjala in k mi je bff povedal ... pol mi sm solze padajo po licu in sm se hotela skrit da me boli čeprav me je ... pol mi reče '' sooriiiii res sorii tamala srček mojjjjjj in mu solza drsi pol licu ljubim te z vsem srcem oprosti mi '' pol pa pride tista punca ki me je z njo varu in mu reče '' o srček si ji končno dakazal da je ona zate dojenček in ti ni vredna končno sva lahko skup '' pol mu pa reče '' dej izgin prasica pijan sm bil k nikol ne bi mojo punco varu '' pol jst sm uzela očala in sm hotela it me je sm za roko prijel in mi reku '' soriii moniii sorii mala moja ...'' pol mu rečem ''nikoli več me ne kliči tamala moja .. srček ... konec je med nama zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vedno'' Pol mi reče '' ljubim te iz dna srca '' in mu solze še več začnejo padat po licu ... pol mu rečm '' jst te pa iz dna srca sovražem'' in ga udarem po mišičah z pestjo kur sm lahkoooooo in grem stran tekla sm kukr sm lahko... Še zdej ko me vid se mu naberajo uči s solzami veliko krat hod mimo moje šole .... zelooooo me u srcu stiska ko ga vidm Čeprav sm mela za njim še veliko fantom z nikomer ne bom duzivela kaj sm z njim z njim sm najbolše trenutke... Kader ga videm .. čutem se vedno kakor sm čutila ko sm bila vanga .. No to je moja zgodbaa!!! solza po licu hahahah ja pa še ena hhhh in ga udarim po mišicah hahahahahah zlo me boli xDDDDDDDD ljubim te iz dna srca hihihihihihi tak si pšopularna, da bi te vsaki meu a? hahihohuhahehihohu • BuBu
• Od: 25.3.2009
9.1.2010 13:28
babylove pravi:Ja se mi je !! No sanjala sm da me je tip varu z drugo in da je bil z mano sm zato kr sm popolarna po šoli in imam velikooo frendov in..... No nasleden dan mi BFF reče ''ej tamala veš ta te je tvoj tip varu ...'' Skoraj kap mi je bilo k govorilo sanje se ti nikol ne urisničijo ... pol sm pa rekla ''dej neh se hecat '' pol mi reče '' res ne lažem ti kr si moja bff ... sm soori tamala resnica je čeprav vem da te bo zelooo bolelo .... sm ti reku da ne hodet z 21 letniku ti si pa komi 15 ... sm vedu da se bo nekaj podobnega se zgodilo ... SAJ JE S TABO HODU SM ZARADI POPOLARNOSTI....'' pol mu rečem '' dost ne lažet ... ne bom ti vrjela '' in sm zaprla ušesa pol mi reče '' tud prav sej je tvoja stvar če mi vrjameš al pa ne sm povem ti da pol ko ti bo dal konec da mi ne boš rekla da ti nism povedal '' Pol je še nekaj mescov z mano hodu ... Pol mi je enkrat reku '' ej tamala moja ... neki ti morem povdat ressss zall mi je ljubim teeeeeeeeee z vsem srcem do dna srca'' pol mu rečem'' nč ti ni treba bit zal povej kaj je tko pomebno da mi moreš povedat '' pol mi reče '' oprosti tamala moja srček varuuu sm te pred nekimi mescem res nism hotu '' pol pa se spominjam dne ko sm sanjala in k mi je bff povedal ... pol mi sm solze padajo po licu in sm se hotela skrit da me boli čeprav me je ... pol mi reče '' sooriiiii res sorii tamala srček mojjjjjj in mu solza drsi pol licu ljubim te z vsem srcem oprosti mi '' pol pa pride tista punca ki me je z njo varu in mu reče '' o srček si ji končno dakazal da je ona zate dojenček in ti ni vredna končno sva lahko skup '' pol mu pa reče '' dej izgin prasica pijan sm bil k nikol ne bi mojo punco varu '' pol jst sm uzela očala in sm hotela it me je sm za roko prijel in mi reku '' soriii moniii sorii mala moja ...'' pol mu rečem ''nikoli več me ne kliči tamala moja .. srček ... konec je med nama zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa vedno'' Pol mi reče '' ljubim te iz dna srca '' in mu solze še več začnejo padat po licu ... pol mu rečm '' jst te pa iz dna srca sovražem'' in ga udarem po mišičah z pestjo kur sm lahkoooooo in grem stran tekla sm kukr sm lahko... Še zdej ko me vid se mu naberajo uči s solzami veliko krat hod mimo moje šole .... zelooooo me u srcu stiska ko ga vidm Čeprav sm mela za njim še veliko fantom z nikomer ne bom duzivela kaj sm z njim z njim sm najbolše trenutke... Kader ga videm .. čutem se vedno kakor sm čutila ko sm bila vanga .. No to je moja zgodbaa!!! kle je men nadnaravno sam to da ti nisi mogla bff-ju wrjet pa d mu nisi mogla odpustit glede na to kok jo je **** pol pa powedu d je biu nalit. alko dela resne probleme in to je bla še ena napaka ki jo je zakriwu ALKOHOL. mislm če mene prašaš če se ti je to res zgodl pa d nisi mogla odpustit glede na to kk ti je use reku si zgubla zlo dobrga fanta. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
9.1.2010 15:42
haha da te kap rukne ko kaj prebereš (:
drugače se pa meni ful vlkokrat sanje ponavlajo.. recimo ful vlkokrat sanjam da sem pri ateji, pa je vojna, pa se pune ludi skriva v pasji koči.. pol pa moj pes ven pobegne pa se sao strel čuje pa 1× zalaja pol je pa tišina pa mir pa si noben nea upa ven pogleat.. mene je vedno zjutraj pol strah.. (: al pa da iz zibke dol padem, to tui vlkokrat sanjam.. pa še ene da smo z mamo pa bratom ujeti notri v eni bajti, pol pa vsi taki čudni skozi okna pa vrata gledajo pa nas hočejo vstrelit, pol na koncu pa vedno pobegnemo s taxiom pol pa se za nami vozijo pa nam gume predrejo pol se pa vedno zbudim... pa ful vlkokrat se mi tak naredi da nekaj sanjam, pol se pa to res naredi.. recimo čez kaki tedn.. pač en trenutek se ponovi, čisto isto.. (to mi je tak čudno, ker je kot da bi blo že vse začrtano kaj se ti bo zgodlo če to sanjaš pa je pol res tak×d) pa recimo jas k tabornikom hodim ne, pa mamo pač na pohorju eno kočo, pa je tam kaka 2km stran od koče pač en malo grobek.. samo en je, pa mnda je kaki otrok notri pokopan al kaj.. no pač pa so vsako jutri sveže rože na njem pa vedno svečke gorijo.. pa noben neve kdo tja hodi, pa nobenga še niso vidli al pa kaj.. pol nam je pa škilđo pravo(vodnik) da ko je še on bil gg (to sem pač jas zaj, torej je on bil star od 14-1 pa lani mi je prababica umrla decembra, pa je sneg bil.. pa pač ona je ful mela rada rože, pa polno jih je mela okoli hiše pa pač tak ne.. pa tisto dan ko je umrla je šla moja babi zjutraj ven ptičom dat hrano, pa je mimo vrta šla, pa je vidla rožo na vrtu kak je zacvetela.. pač pozimi, preko snega ne.. tak da zaj babi pravi da se je kao prababica tak od nje poslovila.. (: <3 pa lani smo meli eno hišnico v šoli.. pa nam je pravla da je ona bla 1× pri bratu pa je čuvala njegovo hčerko ker je šal on pa njegova žena na neki rojstni dan..no pač pa je bil še en drugi brat od nje tam.. (torej so bli v hiši ona, tota mala, pa drugi brat) pa tota hčerka je bla stara kakih 6 let... pa je pač vedno šla spat ob osmih al kdaj, pa je tisti dan tui šla.. pol pa je hišnica čula da je nekaj okoli desetih pozvonilo, pa je prišla tota mala dol pa vprašala kaj je pozvonilo.. pa oni drugi brat nič ni slišal, pa je pač reko da nič ni blo, pa je hišnica rekla da je ona tui čula, pa je šla ven pogleat pa nobenga ni blo.. pol so pa pač zvedli da je njen ata umrl, torej dedek od one male.. nea vem če je res, sao pomoje se nebi nekaj lagala, pa meli je malo tak no... strašno al kaj ×d _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.