opravljivka-gossip girl1 | 2 | 3 | >>• Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
opravljivka-gossip girl
21.9.2009 15:32
oilaa.<33
mene je pa pritegnila nova serija ki se vrti zdej na A-kanalu... Opravljivka... ja... men je noro dobra.<33 & u petek je nism mogla gledat kr sm bla zuni s frendi... & sm pač iskala forum... kjer bi kkšna "opravljivka" napisala obnovo prejšnega dela... no... če nobena druga še ni odprla te teme.. jo bom pač jest.xD ste za? kr če niste... nebom pisala... če pa ste... bom pa pislala...& loh še kj dodate če se vam bo zdel... lof ya all.<33 • pinkbubble
• Od: 14.7.2009
Re: opravljivka-gossip girl
21.9.2009 18:53
men je to dbest nadaljevanka ever • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.9.2009 19:52
Ja jas sem začela 1.sezono pred kakimi petimi mesci gledat, zaj pa gledam drugo (: Danes sem kr 4 dele zaporedoma pogledla, ja, obsedena sem (:
Joooj meni je tak chaaace luušn.<333 Pa Drugače mi je Blair najboljša. Pa toti del ko je danes bil, totega sem zaj že tretjič pogledla, ker mi je tak leepi.<3 Sploh tisto pismo na koncu. ah. :$ Jas bi lahko to celi dan gledala. Meni je to tak lepo. Kr sprostim se ko je tak vse doro zaigrano pa pač vse kao v esničnosti pa to.. Pa to mi je tak hecno ne.. Te ko sem jas pač 1. sezono gledla, te sma edino z eno sošolko to gledle pa sma ble celi nori na to, pa na chaca ne. (nate).. Jas sem si celo šla ono majco potiskat pa pač gor napisala gossip girl. (: No, in pač sma veljali za kao neki obsedenki kao kr ene serije.. Fora je pa v tem, da so zaj vse ko so pravle kak je to bad pa nevem kaj(vbistvo pa niti gledle niso) so pa zaj tak obsedene pa nekaj za chacom norijo pa to.. Mislim meni je to glupo da šele zaj komaj, če pa je že pred 3 leti blo to IN. Isto je za Twilight: jas sem to gledla preden je ven prišlo, pa ko sem jim pravl ao čem se gre kao o vampirih pa vse. eh pa daj no kak lahko to gleaš, pa za roberta joj kak je grdi, kao neki največji burek v heriju pa to.. zaj so pa opet vsi norii na to. (: Mislim ja, jas to obožuuumem. <333 Živela bi lahko od tega. Nova hrana hehe (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
<33
21.9.2009 20:02
ej ja sj ta del si bom dol potegnila...
drgač pa...- nočem v naprej gledat kr mi je full zanimiv če lepo usak dan čakam & sm pol cela happy k se začne OPRAVLJIVKA! pa... ušeč mi je kr... blair je pasja... kar priznam... sem tut jest učasih... serena... pač... rada pije, se zabava... no to je njena preteklost &... mal sm ji podobna. Nat... imela bi tazga fanta... TAKOJ! bogat, luštkan... church [nevem če sm prov napisala]... uredu... je pasji & vse... sam dnarja ma pa k dreka... sj ne rečem d je dnar use... sam... men je tut ta tip v seriji cool. • PorceLan
21.9.2009 20:24
Meni je pa blair najboljša (: Pa Nate seveda <3
Chuck je (: Meni je on taki dori. Mislim ni nevem kak lepi, samo je vseeno lepi. Tak za zafrkancije pa to (: Serena mi je šla na začetku na živce, pa niti lušna ni, pa tota frizura ji nea paše, samo zaj v 2.sezoni mi je pa kul (: Pa Dan mi je vrei.. On pa Serena pol hodit začneta (: Pa Jenny je tui lušna.. (: Pa to na koncu mi je doro: XOXO Gossip girl. hehe. (: Ja, saj majo vsi vlkoooo dnara. Razen Dana pa Jenny. Pa joooj, Blair pa nate zmagata. =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pinkbubble
21.9.2009 21:01
PorceLan pravi:Ja jas sem začela 1.sezono pred kakimi petimi mesci gledat, zaj pa gledam drugo (: Danes sem kr 4 dele zaporedoma pogledla, ja, obsedena sem (:
Joooj meni je tak chaaace luušn.<333 Pa Drugače mi je Blair najboljša. Pa toti del ko je danes bil, totega sem zaj že tretjič pogledla, ker mi je tak leepi.<3 Sploh tisto pismo na koncu. ah. :$ Jas bi lahko to celi dan gledala. Meni je to tak lepo. Kr sprostim se ko je tak vse doro zaigrano pa pač vse kao v esničnosti pa to.. Pa to mi je tak hecno ne.. Te ko sem jas pač 1. sezono gledla, te sma edino z eno sošolko to gledle pa sma ble celi nori na to, pa na chaca ne. (nate).. Jas sem si celo šla ono majco potiskat pa pač gor napisala gossip girl. (: No, in pač sma veljali za kao neki obsedenki kao kr ene serije.. Fora je pa v tem, da so zaj vse ko so pravle kak je to bad pa nevem kaj(vbistvo pa niti gledle niso) so pa zaj tak obsedene pa nekaj za chacom norijo pa to.. Mislim meni je to glupo da šele zaj komaj, če pa je že pred 3 leti blo to IN. Isto je za Twilight: jas sem to gledla preden je ven prišlo, pa ko sem jim pravl ao čem se gre kao o vampirih pa vse. eh pa daj no kak lahko to gleaš, pa za roberta joj kak je grdi, kao neki največji burek v heriju pa to.. zaj so pa opet vsi norii na to. (: Mislim ja, jas to obožuuumem. <333 Živela bi lahko od tega. Nova hrana hehe (: poznam to -.- ko sm povedala da gledam gossip girl so me gledal ko da bi z lune padla drgač pa ja chace je res lepi <333 sam na začetku v prvi sezoni ne tok... k ma to grozno polizano čupo pa men so u bistvu usi zakon ... k res, ful dobre igralce so našl • PorceLan
21.9.2009 21:04
Jaaaa.. eh pa chace zmagaa.. to jas 1o× na dan povem ziher (:
Pa leighton je meni pune lušna (: Ubistvo si mi vsi boljši kot ljudje & osebnost pač v rensičnem življenju kot pa v seriji. Sao serija je taka legenda ne. Jooj hehe. (: Ko nevem kaj naj rečem razen da je fuul fajn, sao se mi vseeno zdi da ni dovoolj. (: Eh jas že vem kaj mislim & nekaj ko se podobno počutite. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
21.9.2009 21:04
men je res najbolš k na take elitne šole hodjooo!
aaaa. jest bi tut. & pol si najdeš tipa k ma res največ kešaaa* waaaw. elitne šole so zakon... če se nebi blo treba tok učit pa to. • PorceLan
21.9.2009 21:06
Lanikaaa pravi:men je res najbolš k na take elitne šole hodjooo!
aaaa. jest bi tut. & pol si najdeš tipa k ma res največ kešaaa* waaaw. elitne šole so zakon... če se nebi blo treba tok učit pa to. jaaa itak. samo so vsi takii pridni tam. neki harward pa yale.. o fak no.. pridni pa taki prasci & ku*be polek (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
21.9.2009 21:12
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
aaaa. jest bi tut. & pol si najdeš tipa k ma res največ kešaaa* waaaw. elitne šole so zakon... če se nebi blo treba tok učit pa to. jaaa itak. samo so vsi takii pridni tam. neki harward pa yale.. o fak no.. pridni pa taki prasci & ku*be polek (: ma ja... sj nam rekl d je dnar use... sam... a ni hudo če te fant z BMWjcem brez strehe u šolo prpele... pa če majo starši od tipa u lasti nevem kašne hotele... jest nebi mela nč proti... • PorceLan
21.9.2009 21:15
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
aaaa. jest bi tut. & pol si najdeš tipa k ma res največ kešaaa* waaaw. elitne šole so zakon... če se nebi blo treba tok učit pa to. jaaa itak. samo so vsi takii pridni tam. neki harward pa yale.. o fak no.. pridni pa taki prasci & ku*be polek (: ma ja... sj nam rekl d je dnar use... sam... a ni hudo če te fant z BMWjcem brez strehe u šolo prpele... pa če majo starši od tipa u lasti nevem kašne hotele... jest nebi mela nč proti... Ja jas se tudi nebi nič branla Mislim ja, al pa s kabrioletom, pa greš pol na svojo žurko recimo, pa ti polek nevem Jay-Z-ja pripelje, pa ti on poje na tvoji zabavi, pa je preko 1000 ljudi.. pa sploh da maš takega deda kot je chace. pa ka si fu*jen. heh (: =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
21.9.2009 21:27
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
aaaa. jest bi tut. & pol si najdeš tipa k ma res največ kešaaa* waaaw. elitne šole so zakon... če se nebi blo treba tok učit pa to. jaaa itak. samo so vsi takii pridni tam. neki harward pa yale.. o fak no.. pridni pa taki prasci & ku*be polek (: ma ja... sj nam rekl d je dnar use... sam... a ni hudo če te fant z BMWjcem brez strehe u šolo prpele... pa če majo starši od tipa u lasti nevem kašne hotele... jest nebi mela nč proti... Ja jas se tudi nebi nič branla Mislim ja, al pa s kabrioletom, pa greš pol na svojo žurko recimo, pa ti polek nevem Jay-Z-ja pripelje, pa ti on poje na tvoji zabavi, pa je preko 1000 ljudi.. pa sploh da maš takega deda kot je chace. pa ka si fu*jen. heh (: =P ohh... sanjsko... <33 skor nebi mogl bit bolš... čeprov... tak tip... je zlo teško sam tvoj... te vara in te fore... sam useen. mater! nevem.. maybe sam mal prasica sam... tazga tipa res ni slabo imet.! • PorceLan
22.9.2009 13:59
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
aaaa. jest bi tut. & pol si najdeš tipa k ma res največ kešaaa* waaaw. elitne šole so zakon... če se nebi blo treba tok učit pa to. jaaa itak. samo so vsi takii pridni tam. neki harward pa yale.. o fak no.. pridni pa taki prasci & ku*be polek (: ma ja... sj nam rekl d je dnar use... sam... a ni hudo če te fant z BMWjcem brez strehe u šolo prpele... pa če majo starši od tipa u lasti nevem kašne hotele... jest nebi mela nč proti... Ja jas se tudi nebi nič branla Mislim ja, al pa s kabrioletom, pa greš pol na svojo žurko recimo, pa ti polek nevem Jay-Z-ja pripelje, pa ti on poje na tvoji zabavi, pa je preko 1000 ljudi.. pa sploh da maš takega deda kot je chace. pa ka si fu*jen. heh (: =P ohh... sanjsko... <33 skor nebi mogl bit bolš... čeprov... tak tip... je zlo teško sam tvoj... te vara in te fore... sam useen. mater! nevem.. maybe sam mal prasica sam... tazga tipa res ni slabo imet.! eh zakaj bi te prasica bla (: Jaa pa naj vara, enkrat pa te že lahko skup sexataa. =P Pa še bolje bi blo, da bi mel on punco pa bi jo s taboo varaal. auč. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
22.9.2009 15:24
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
PorceLan pravi:
Lanikaaa pravi:
aaaa. jest bi tut. & pol si najdeš tipa k ma res največ kešaaa* waaaw. elitne šole so zakon... če se nebi blo treba tok učit pa to. jaaa itak. samo so vsi takii pridni tam. neki harward pa yale.. o fak no.. pridni pa taki prasci & ku*be polek (: ma ja... sj nam rekl d je dnar use... sam... a ni hudo če te fant z BMWjcem brez strehe u šolo prpele... pa če majo starši od tipa u lasti nevem kašne hotele... jest nebi mela nč proti... Ja jas se tudi nebi nič branla Mislim ja, al pa s kabrioletom, pa greš pol na svojo žurko recimo, pa ti polek nevem Jay-Z-ja pripelje, pa ti on poje na tvoji zabavi, pa je preko 1000 ljudi.. pa sploh da maš takega deda kot je chace. pa ka si fu*jen. heh (: =P ohh... sanjsko... <33 skor nebi mogl bit bolš... čeprov... tak tip... je zlo teško sam tvoj... te vara in te fore... sam useen. mater! nevem.. maybe sam mal prasica sam... tazga tipa res ni slabo imet.! eh zakaj bi te prasica bla (: Jaa pa naj vara, enkrat pa te že lahko skup sexataa. =P Pa še bolje bi blo, da bi mel on punco pa bi jo s taboo varaal. auč. (: ma nevem... sam pač... ne use sam keš... mi je pa zakon če ga ma tip... ja pa... uredu... sj te vara pa use... sam... če s takmu tipom hodš... si pol tko že neki več pa to... jaaa. to bi blo fulll fulll dobrr. • cebelca14
• Od: 13.12.2008
22.9.2009 19:59
Za bones (k so bajdvej itak najbolša serija evah) pride opravlivka, k je carica pač. Ija,lih pogledla neov del _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • pinkbubble
22.9.2009 21:15
gossip girl je 100x bolš k bones • Lanikaaa
22.9.2009 21:16
jest sm mogla današnji del snemat kr me ni blo doma. :S
& ga bom pogledala ju3. • PorceLan
23.9.2009 13:21
Ja meni je tui GG bolše ko Bones. (:
Pa igralci se mi zdi da so taaki dori. Splooh chaaace ah. <3 (: 3 SEZONA: (čeri sem gledla dva dela, pa mi je drugi 1oo× boljši od prvega) Hillary Duff prideee, Serena mi je v 3. total **** ker ma skoz neke anoreksične fore pa skozi nekaj jamraa.. Vedno sem bla bol za B, tak da je še vedno doraaa, pa Chuck je super, Dan je pa itak celi srček. Nate ma pa neko novo babo sao je pune grda, pa še bol stara zgleda od Serene. Aja pa Vanessa prie z Jenny. Pa Jenny ma novo čupoo. (zaj sem se pa odločla, da neom več gledla niič 3. sezone, niti 2. ampak bom na tv-ju spremlala, ker mi je bad ko noben neve o čem se gre, pa se nimam s kom za menit ker gleajo komaj prvo (: ) _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • cebelca14
• Od: 13.12.2008
23.9.2009 16:12
Vi ste smotane _________________ Music begins with do, re, mi, words begins with a, b, c, but love begins with you and me! <3 • miss12
• Od: 27.5.2009
23.9.2009 17:24
js sm pa prebrala to knigo....vse tri dele in ja res je zakon.tut pogledm kdaj kak del ma nism pa prou obsedena s tm • pinkbubble
23.9.2009 18:01
PorceLan pravi:Ja meni je tui GG bolše ko Bones. (:
Pa igralci se mi zdi da so taaki dori. Splooh chaaace ah. <3 (: 3 SEZONA: (čeri sem gledla dva dela, pa mi je drugi 1oo× boljši od prvega) Hillary Duff prideee, Serena mi je v 3. total **** ker ma skoz neke anoreksične fore pa skozi nekaj jamraa.. Vedno sem bla bol za B, tak da je še vedno doraaa, pa Chuck je super, Dan je pa itak celi srček. Nate ma pa neko novo babo sao je pune grda, pa še bol stara zgleda od Serene. Aja pa Vanessa prie z Jenny. Pa Jenny ma novo čupoo. (zaj sem se pa odločla, da neom več gledla niič 3. sezone, niti 2. ampak bom na tv-ju spremlala, ker mi je bad ko noben neve o čem se gre, pa se nimam s kom za menit ker gleajo komaj prvo (: ) js gledam 3. • PorceLan
23.9.2009 19:50
pinkbubble pravi:
PorceLan pravi:
Pa igralci se mi zdi da so taaki dori. Splooh chaaace ah. <3 (: 3 SEZONA: (čeri sem gledla dva dela, pa mi je drugi 1oo× boljši od prvega) Hillary Duff prideee, Serena mi je v 3. total **** ker ma skoz neke anoreksične fore pa skozi nekaj jamraa.. Vedno sem bla bol za B, tak da je še vedno doraaa, pa Chuck je super, Dan je pa itak celi srček. Nate ma pa neko novo babo sao je pune grda, pa še bol stara zgleda od Serene. Aja pa Vanessa prie z Jenny. Pa Jenny ma novo čupoo. (zaj sem se pa odločla, da neom več gledla niič 3. sezone, niti 2. ampak bom na tv-ju spremlala, ker mi je bad ko noben neve o čem se gre, pa se nimam s kom za menit ker gleajo komaj prvo (: ) js gledam 3. Jaaa, taki pravi jee*ač jepostaal (: Meeni je istoo lušn tak kot Naate zaj. prej paa mi je neki burek bil ×D (: Pa Carter je za gledat Pa kaj ti še boš naprej gledala 3.sezonoo? (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pinkbubble
23.9.2009 20:03
PorceLan pravi:
pinkbubble pravi:
PorceLan pravi:
Pa igralci se mi zdi da so taaki dori. Splooh chaaace ah. <3 (: 3 SEZONA: (čeri sem gledla dva dela, pa mi je drugi 1oo× boljši od prvega) Hillary Duff prideee, Serena mi je v 3. total **** ker ma skoz neke anoreksične fore pa skozi nekaj jamraa.. Vedno sem bla bol za B, tak da je še vedno doraaa, pa Chuck je super, Dan je pa itak celi srček. Nate ma pa neko novo babo sao je pune grda, pa še bol stara zgleda od Serene. Aja pa Vanessa prie z Jenny. Pa Jenny ma novo čupoo. (zaj sem se pa odločla, da neom več gledla niič 3. sezone, niti 2. ampak bom na tv-ju spremlala, ker mi je bad ko noben neve o čem se gre, pa se nimam s kom za menit ker gleajo komaj prvo (: ) js gledam 3. Jaaa, taki pravi jee*ač jepostaal (: Meeni je istoo lušn tak kot Naate zaj. prej paa mi je neki burek bil ×D (: Pa kaj ti še boš naprej gledala 3.sezonoo? (: pa ja itq da bom • PorceLan
23.9.2009 20:06
pinkbubble pravi:
PorceLan pravi:
pinkbubble pravi:
PorceLan pravi:
Pa igralci se mi zdi da so taaki dori. Splooh chaaace ah. <3 (: 3 SEZONA: (čeri sem gledla dva dela, pa mi je drugi 1oo× boljši od prvega) Hillary Duff prideee, Serena mi je v 3. total **** ker ma skoz neke anoreksične fore pa skozi nekaj jamraa.. Vedno sem bla bol za B, tak da je še vedno doraaa, pa Chuck je super, Dan je pa itak celi srček. Nate ma pa neko novo babo sao je pune grda, pa še bol stara zgleda od Serene. Aja pa Vanessa prie z Jenny. Pa Jenny ma novo čupoo. (zaj sem se pa odločla, da neom več gledla niič 3. sezone, niti 2. ampak bom na tv-ju spremlala, ker mi je bad ko noben neve o čem se gre, pa se nimam s kom za menit ker gleajo komaj prvo (: ) js gledam 3. Jaaa, taki pravi jee*ač jepostaal (: Meeni je istoo lušn tak kot Naate zaj. prej paa mi je neki burek bil ×D (: Pa kaj ti še boš naprej gledala 3.sezonoo? (: pa ja itq da bom hehhe jaa jas tudii.. samo jas niti nisem gledla cele 1.sezone.. samo kake 6 delov sem, pol pa kr druge ker sem pač na enem drugem forumu ko je to ful popularno pa so me okužle z 2. pa 3. zdaj. (: saaamo dan meni zmagaa heheh. (: Jas tui gledam na akanalu ja. (: Danes totega dela npr še nisem ne, edino brala sem.. samo Blair je taka pra*ica ne, samo meni je vrei taka. nesramna pa to (: pa jenny je lušnaa.. samo v 3. ma lepšo fizuro meni =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.