ali naj še upam...

razocarana • Od: 8.1.2010 • Prispevkov: 3
ali naj še upam... 9.1.2010 20:29
s fantom sva se razšla. kako naj vem če sem mu še ušeč in če bova še kdaj hodila??? prosim svetujte mi... Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: ali naj še upam... 9.1.2010 21:30
ja če nista več skupaj zakaj je te to pomembno če si mu še všeč al ne?

zakaj sta pa šla narazen?
Re: ali naj še upam... 9.1.2010 22:30
am..
nevem no..
šla sta narazen.. poskusi ga pozabit.. ker če te je on pustil itaq brez veze kaj še sploh misliš nanjega.. če pa si ti njega pustila pa še je mogoče kakšna možnost..
ampak glej mlada si še.. še z veliko fantov se boš razšla preden boš našla pravega.. tak da raje pojdi naprej in si najdi drugega.(:
stojankanika • Od: 25.12.2009 • Prispevkov: 7
Re: ali naj še upam... 10.1.2010 11:20
iaa pr men iee tko aneeee da me on še zmer gleda p se dokazuje pred mano nekii.
skratkaaa uidi se mu d sm mu še ušeeć.

sam on gre pa men na žiiiuceee Evil or Very Mad

HEHEHEH.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.